- Konu Sahibi minikmucizem44
-
Ah canım diyecek hicbirsey bulamıyorum suan.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Cok uzgunumMalesef canım değerim 2,4 çıktı yani negatif
hakkımda hayırlısı buymuş diyecek bir şey yok
sağol canım herşeyin hayırlısı tabikiAh canım diyecek hicbirsey bulamıyorum suan.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Cok uzgunum
Hayırlısı olsun .Bana bu yolculukta destek oldugunuz için tesekkur ederım.Ben de yarın negatif alırsam.Insallah diğer denemelerimizde de birbirimize destek oluruz.Saglıcakla kalınsağol canım herşeyin hayırlısı tabiki
ne yapalım daha vakti zamanı gelmemiş demekki
ya da nasip değil di Yaradan bilir
amin. ne demek ben de sana çok teşekkür ederim. hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah. yarın pozitif almanı dilerimHayırlısı olsun .Bana bu yolculukta destek oldugunuz için tesekkur ederım.Ben de yarın negatif alırsam.Insallah diğer denemelerimizde de birbirimize destek oluruz.Saglıcakla kalın
merhaba test yaptırdınız mı?Hayırlısı olsun .Bana bu yolculukta destek oldugunuz için tesekkur ederım.Ben de yarın negatif alırsam.Insallah diğer denemelerimizde de birbirimize destek oluruz.Saglıcakla kalın
aynı anda sorduk farkettiniz mi
aynı anda sorduk farkettiniz mi
Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin. kan testi yaptıracağın güne kadar asla kaset testlerden yapma tavsiyemi kabul edersen. ben yaptım 2.çizgiyi gördüm ama dün kan verdim malesef negatiftiEvet 5. Günün transferi oldum. Bugün 6. Günüm. Sabırsızlıkla gün sayıyorum
ilk denememdi canım. bu lekelenme büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır . hadi İnşaAllah güzel haberler alırsınElbette tavsiyeni dinlerimne kadar istesem de yapmak çok yanıltıcı olabiliyor dediğin gibi. Bugün ilk defa kahverengi lekelenme oldu inşAllah tutunma belirtisidir bu benim 2. Denemem senin??
4.gün rahmimde kazı çalışması vardı sanki. Çok fazla ağrı ile bebeğin yerleştiğini hissettim. 5.gün sabah test yaptım, çıktı çok şükürKızlar merhaba, bugün transferimin ikinci günü. Hiçbir belirti hissetmiyorum. Lütfen transferden sonra neşer hissettiniz gün gün tectübelerinizi aktarır mısınız?
Gözün aydın canım4.gün rahmimde kazı çalışması vardı sanki. Çok fazla ağrı ile bebeğin yerleştiğini hissettim. 5.gün sabah test yaptım, çıktı çok şükür
rica ederim canım ben de teşekkür ederim. amin İnşaAllah hayırlısı diyelim. iyiyim hamdolsun. biraz zaman sonra düşünücem ama pandemi de korkutuyorCanım güzel dileklerin için teşekkürler İnşaAllah canım Rabbim tüm isteyenlerin dualarını kabul etsinsen de üzme kendini diyeceğim ama sonuçta hepimiz umutlanıyoruz elbette. Çok beklemeden devam et derim hazır rahim buna alışmış iken.
Haklısın elbette. Kendini ne zman hazır hissediyorsan o zaman başlarsın hayırlısıylarica ederim canım ben de teşekkür ederim. amin İnşaAllah hayırlısı diyelim. iyiyim hamdolsun. biraz zaman sonra düşünücem ama pandemi de korkutuyor
sağol canımHaklısın elbette. Kendini ne zman hazır hissediyorsan o zaman başlarsın hayırlısıyla
Benım testim pozitif cıktı.İsteyen herkese nasip etsin Allah insallah.Sizlere de.Bana da saglıklı ılerlemesını tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?