- Konu Sahibi minikmucizem44
-
Canım benim testim pozitif cıktı.İsteyen herkese nasip etsin Allah insallah.Sizlere de.Bana da saglıklı ılerlemesını tabi kimerhaba test yaptırdınız mı?
MaşaAllah çok sevindim senin adına. amin İnşaAllah. Rabbim sağlıklı rahat bir hamilelik gecirmeni nasip etsin. dua et olur mu bizeCanım benim testim pozitif cıktı.İsteyen herkese nasip etsin Allah insallah.Sizlere de.Bana da saglıklı ılerlemesını tabi ki
Benım testim pozitif cıktı.İsteyen herkese nasip etsin Allah insallah.Sizlere de.Bana da saglıklı ılerlemesını tabi ki
Cok tesekkur ederım.Cok içten soyluyorum edicemMaşaAllah çok sevindim senin adına. amin İnşaAllah. Rabbim sağlıklı rahat bir hamilelik gecirmeni nasip etsin. dua et olur mu bize
ben de çok teşekkür ederim canım sağolCok tesekkur ederım.Cok içten soyluyorum edicem
9.gun akıntımın ıcınde kırmızımsı birseyler vardı.10.gun dun oldu lekelenmem.Onun dısında adet sancısından baska bırsey yasamadım.Sıvılce de cıkardım ama hep cıkar o.Goguslerım de aman aman hassasıyet de olmadı.Idrar testıyle koyulasma oluyo mu onu takıp ettım hepAhh ne güzel darısı bana isteyen herkese olsun inşaAllah çok sevindim gözün aydın.peki öğrenene kadar herhangi bi lekelenme kanama oldu mu?
Ah canım benim biter mi hiç kucağımıza sağlıkla alana kadar bu stres devam edecektir.Ben de simdi yarın kan verince ıkı kat artmazsa diye korkuyorum.Bu korkular hic bitmryecek galiba.Allah hayırlısını versın.Yani demem o ki pozitif cıkınca da stres bıtmıyormus
Yok bu normal surec.Ilk testının sonucunu aldıktan sonra ıkı gun sonra bır daha verıyorsun ve artıs olup olmadıgına bakıyorlar.Sanırım ıkı kat artıs olursa gebelıgın normal gidiyor oluyorAh canım benim biter mi hiç kucağımıza sağlıkla alana kadar bu stres devam edecektir.Sağlıkla Güzel güzel artsın inşallah değerin sık sık ters yaptırmanı doktor mu istedi??
Anladım canım inşallah ben de 9 ocakta güzel haber alırsamYok bu normal surec.Ilk testının sonucunu aldıktan sonra ıkı gun sonra bır daha verıyorsun ve artıs olup olmadıgına bakıyorlar.Sanırım ıkı kat artıs olursa gebelıgın normal gidiyor oluyor
ismiyle duamda olan bir çok arkadaşım var. Seni de katayım canım Z zizi1985 artı seni de canım ismini yaz banaAnladım canım inşallah ben de 9 ocakta güzel haber alırsamhamilelerin duası kabul olur ismimle (ismim sinem) dua eder misin bana da
Azize
Ettim canımAnladım canım inşallah ben de 9 ocakta güzel haber alırsamhamilelerin duası kabul olur ismimle (ismim sinem) dua eder misin bana da
Rica ederim canım. Benim adım Nuray. Ben de sana çok teşekkür ederimAzizeSiz de soyleyın ben de Sinem ve size dua edıcem. Cok tesekkur ederım
Sana da ettim canım.Dualarımızın kabul olması dılegıyleRica ederim canım. Benim adım Nuray. Ben de sana çok teşekkür ederim
Allah-u Teala razı olsun. amin İnşaAllah. sevgiler canımSana da ettim canım.Dualarımızın kabul olması dılegıyleSevgiler
Evet canım arttı iki kez.Senın kacıncı gun oldu bugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?