• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo transferi sonrası hamilelik belirtileri

Siz hic test yapmadınız sanırım ne guzel.Sonra kafası karısıyor insanın.Iradenızı tebrık ettım
Aslında bugün yapmak istiyordum. Evde test var sanmıştım meğersem yokmuş. İstanbul da sokağa çıkma yasağı var eczaneler kapalı alamıyorum da. Artık iyi mi kötü mü bilmiyorum mecburen beklicem:))

MaşaAllah çok güzel. sağlıklı hayırlı bir hamilelik gecirmenizi dilerim. sonunda sağlıkla evladinizi kucağınıza almak nasip olur İnşaAllah
Amin inşallah inşallah, hep çok heyecanli süreçler, hep bir şeyleri heyecanla bekleyerek geçiyor günler:) inşallah Allah hep gönlümüze göre verir.

ilk günler hiç belirtim yoktu. son 3 gündür adet olacakmışım gibi ağrılar hissediyorum kasıklarımda
yani 5.gün başladı. dün 6.günümdü devam etti ağrılar. bugün 7.günüm
İnşallah hepimiz görürürz pozitifleri. Yıpratıcı bir süreç. Allah en kısa zamanda kavuştursun yavrularımıza🙏

Aslında bugün yapmak istiyordum. Evde test var sanmıştım meğersem yokmuş. İstanbul da sokağa çıkma yasağı var eczaneler kapalı alamıyorum da. Artık iyi mi kötü mü bilmiyorum mecburen beklicem:))
Evet 3.gun embriyosu sanırım 12.gun test ısteyecek sizden.Stres yapmamıs olursunuz bence iyi❤️

ilk günler hiç belirtim yoktu. son 3 gündür adet olacakmışım gibi ağrılar hissediyorum kasıklarımda
yani 5.gün başladı. dün 6.günümdü devam etti ağrılar. bugün 7.günüm
Ben 3.gunden beri adet agrısı cekıyorum.Bugun 7.gun o yuzden de ne yazıkki olumsuz olacagını dusunuyorum.Belirtisiz olmanız guzel bir sey olabilir yani🙂

Ben 3.gunden beri adet agrısı cekıyorum.Bugun 7.gun o yuzden de ne yazıkki olumsuz olacagını dusunuyorum.Belirtisiz olmanız guzel bir sey olabilir yani🙂
o belli olmaz canım nasip hayırlısı. benim adet tarihime 3 gün 4 gün kadar var biraz da ondan belki de bu ağrıların başlaması ya olcam ya da olmayacağım için arıyordur 😀

BUgün beyaz kremsi akıntım var ve tüzümde kocaman bir sivilce çıktı👀
gebeliktendir İnşaAllah canım . Sabah erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi ama kan testi yaptırmadan değerimi görmeden sevinemedim. yarın akşam iğne için hastaneye gittiğimde kan testi yaptıracam. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin

gebeliktendir İnşaAllah canım . Sabah erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi ama kan testi yaptırmadan değerimi görmeden sevinemedim. yarın akşam iğne için hastaneye gittiğimde kan testi yaptıracam. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin
Amin 🙏 gözün aydın şimdiden, darısı başıma🙏🧿

Ayy cok guzell.Silik çizgi varsa hamilesinizdir😍

Back