Embriyo transferi sonrası hamilelik belirtileri

Benim de bugün 3 tane 3. Gün embriyom dolduruldu çözdürme işleminden sonra 5. Güne gitmeleri bekleniyor mu? Ben çözdürülüp transfer ediliyor diye biliyordum

Benim de bugün 3 tane 3. Gün embriyom dolduruldu çözdürme işleminden sonra 5. Güne gitmeleri bekleniyor mu? Ben çözdürülüp transfer ediliyor diye biliyordum
doktoruna bağlı canım. bunu sorarsın doktoruna. hakkında hayırlısı olsun herşeyden önce. bu arada eğer olacaksa Rabbim nasip edecekse 3.günken transfer edilsede olur 5.gün iken transfer edilsede.
Sen sadece Rabbim nasip edecekse her ne şartta olursa olsun olur diye düşünerek tevekkel ol. daha huzurlu olursun ve sakince geçirirsin zamanını ve İnşaAllah sonu hayırlı olur hepimizin için

Kızlar bıraz once benım de sarımsı beyazımsı akıntım geldi ilk defa ve ıcınde cok az kan vardı kıl gibi ince.Ya adet oluyorum ya yerlesme kanaması???

Kızlar bıraz once benım de sarımsı beyazımsı akıntım geldi ilk defa ve ıcınde cok az kan vardı kıl gibi ince.Ya adet oluyorum ya yerlesme kanaması???
Merhaba kaçıncı gününüzdesiniz benimde 24 nde transferim oldu 5. Gün bu şekilde bi akıntım geldi bidaha da gelmedi

merhabalar hanımlar. Ayın 24nde 5. Gün tek embriyo transferim oldu pazartesi günğ teste gideceğim. 4. Günden itibaren kasık ağrım olmaha başladı 6.7. Günlerde çok şiddetliydi bacağıma kadar vuruyordu ağrısı. Son iki gündür hiç ağrım yok desem yeri normal mi bilmiyorum bütün bu olanlar . 7. Gündede kaset test yaptım negatif çıktı bidahada yapmaya cesaret edemedim

Benım de ayın 25 ınde cıft 5.gun transferi oldu.3.gunden bugune kadar hala devam etmekte olan adet agrıları cekmekteyım.Idrar testi yaptım pozitif cıktı fakat 2 hafta once vuruldugum catlatma ignesinden dolayı oldugunu dusunuyorum.Siz taze transfer mi oldunuz?

Çatlatma iğnesinin etkisi 12 gün içinde kayboluyor diye biliyorum. Evet bende taze transfer oldum. Benim ağrılarım başta adet ağrısı gibiydi daha sonra yumurta çatlama iğnesini vurunca yumurtaların çatlarken garip bi ağrı olurya işte öyle bi ağrı oldu. Bugün biraz yine bacağıma vuruyo.

Kımısınde 14-15 gun etkılı oluyormus.Insallah belırtılerımız olumludur.Ben eskı adet sancılarımın aynıısı oldugu ıcın olumsuz dusunuyorum.Belkı sızın olumludur farklı turdekı agrılarınız

Olumsuz düşünmeyin lütfen bu şekilde hepimiz ayrı kişiliğiz herkezin belirtisi farklı olabilir rabbim inşallah hepimizi olumlu sonuçlandırsın. İnsanın içini merak duygusu kemiriyor işte

Olumsuz düşünmeyin lütfen bu şekilde hepimiz ayrı kişiliğiz herkezin belirtisi farklı olabilir rabbim inşallah hepimizi olumlu sonuçlandırsın. İnsanın içini merak duygusu kemiriyor işte
Tabiki olumlu dusunmelıyız ama sanırım negatife kendımı hazırlıyorumBenım de test gunum pazartesi.Hepımız için guzel sonuclar olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…