- 10 Haziran 2020
- 169
- 112
- 33
- Konu Sahibi minikmucizem44
-
Benim de bugün 3 tane 3. Gün embriyom dolduruldu çözdürme işleminden sonra 5. Güne gitmeleri bekleniyor mu? Ben çözdürülüp transfer ediliyor diye biliyordumprolutex iğne kalçadan yaptırmıştım transferden 3 gün önce. sonrasında progesteron yazıldı onu kullanıyorum. genel olarak zaten aynı etkileri gösteriyorlardır
benim 3.gün embriyolarım 1.kalite idi ikiside. çözdürüldü 5.gune sadece bir tanesi gitti onunda kalitesi orta kalite idi
onu transfer ettiler
yaşım 37. 11 yaşında bir oğlum var bu 2. evliliğim. eşimin de bu duyguyu tatmasını çok istiyorum. hayırlısı ile Rabbim nasip eder İnşaAllah
Aynen canım Allah-u Teala razı olsun. Tüm bekleyişte olanlarla birlikte Rabbim bizlere de hayırlı güzel haberler almayı nasip etsinTabiki.Sankı kendim gibi içime sevınc doldu.Birbirimizin duygularını cok ıyı anladıgımız için sanırım.
doktoruna bağlı canım. bunu sorarsın doktoruna. hakkında hayırlısı olsun herşeyden önce. bu arada eğer olacaksa Rabbim nasip edecekse 3.günken transfer edilsede olur 5.gün iken transfer edilsede.Benim de bugün 3 tane 3. Gün embriyom dolduruldu çözdürme işleminden sonra 5. Güne gitmeleri bekleniyor mu? Ben çözdürülüp transfer ediliyor diye biliyordum
yerleşme kanamasıdır canım İnşaAllah stres yapma lütfen sakince bekle bakalımKızlar bıraz once benım de sarımsı beyazımsı akıntım geldi ilk defa ve ıcınde cok az kan vardı kıl gibi ince.Ya adet oluyorumya yerlesme kanaması???
İnnsallah canımyerleşme kanamasıdır canım İnşaAllah stres yapma lütfen sakince bekle bakalım
Merhaba kaçıncı gününüzdesiniz benimde 24 nde transferim oldu 5. Gün bu şekilde bi akıntım geldi bidaha da gelmediKızlar bıraz once benım de sarımsı beyazımsı akıntım geldi ilk defa ve ıcınde cok az kan vardı kıl gibi ince.Ya adet oluyorumya yerlesme kanaması???
Ben 8.gunumdeyım bugunMerhaba kaçıncı gününüzdesiniz benimde 24 nde transferim oldu 5. Gün bu şekilde bi akıntım geldi bidaha da gelmedi
Benım de ayın 25 ınde cıft 5.gun transferi oldu.3.gunden bugune kadar hala devam etmekte olan adet agrıları cekmekteyım.Idrar testi yaptım pozitif cıktı fakat 2 hafta once vuruldugum catlatma ignesinden dolayı oldugunu dusunuyorum.Siz taze transfer mi oldunuz?merhabalar hanımlar. Ayın 24nde 5. Gün tek embriyo transferim oldu pazartesi günğ teste gideceğim. 4. Günden itibaren kasık ağrım olmaha başladı 6.7. Günlerde çok şiddetliydi bacağıma kadar vuruyordu ağrısı. Son iki gündür hiç ağrım yok desem yeri normal mi bilmiyorum bütün bu olanlar . 7. Gündede kaset test yaptım negatif çıktı bidahada yapmaya cesaret edemedim
Çatlatma iğnesinin etkisi 12 gün içinde kayboluyor diye biliyorum. Evet bende taze transfer oldum. Benim ağrılarım başta adet ağrısı gibiydi daha sonra yumurta çatlama iğnesini vurunca yumurtaların çatlarken garip bi ağrı olurya işte öyle bi ağrı oldu. Bugün biraz yine bacağıma vuruyo.Benım de ayın 25 ınde cıft 5.gun transferi oldu.3.gunden bugune kadar hala devam etmekte olan adet agrıları cekmekteyım.Idrar testi yaptım pozitif cıktı fakat 2 hafta once vuruldugum catlatma ignesinden dolayı oldugunu dusunuyorum.Siz taze transfer mi oldunuz?
Kımısınde 14-15 gun etkılı oluyormus.Insallah belırtılerımız olumludur.Ben eskı adet sancılarımın aynıısı oldugu ıcın olumsuz dusunuyorum.Belkı sızın olumludur farklı turdekı agrılarınızÇatlatma iğnesinin etkisi 12 gün içinde kayboluyor diye biliyorum. Evet bende taze transfer oldum. Benim ağrılarım başta adet ağrısı gibiydi daha sonra yumurta çatlama iğnesini vurunca yumurtaların çatlarken garip bi ağrı olurya işte öyle bi ağrı oldu. Bugün biraz yine bacağıma vuruyo.
Kımısınde 14-15 gun etkılı oluyormus.Insallah belırtılerımız olumludur.Ben eskı adet sancılarımın aynıısı oldugu ıcın olumsuz dusunuyorum.Belkı sızın olumludur farklı turdekı agrılarınız
Olumsuz düşünmeyin lütfen bu şekilde hepimiz ayrı kişiliğiz herkezin belirtisi farklı olabilir rabbim inşallah hepimizi olumlu sonuçlandırsın. İnsanın içini merak duygusu kemiriyor işteKımısınde 14-15 gun etkılı oluyormus.Insallah belırtılerımız olumludur.Ben eskı adet sancılarımın aynıısı oldugu ıcın olumsuz dusunuyorum.Belkı sızın olumludur farklı turdekı agrılarınız
Tabiki olumlu dusunmelıyız ama sanırım negatife kendımı hazırlıyorumOlumsuz düşünmeyin lütfen bu şekilde hepimiz ayrı kişiliğiz herkezin belirtisi farklı olabilir rabbim inşallah hepimizi olumlu sonuçlandırsın. İnsanın içini merak duygusu kemiriyor işte
Embriyo transferinin yapıldığı günü 1. Gün olarak mı saymalıyızTabiki olumlu dusunmelıyız ama sanırım negatife kendımı hazırlıyorumBenım de test gunum pazartesi.Hepımız için guzel sonuclar olsun insallah.
Hayır 1.gun sayılmazEmbriyo transferinin yapıldığı günü 1. Gün olarak mı saymalıyız
Merhaba test yaptıracaktınız diye hatırlıyorum.Yaptırabildiniz mi?amin canım daha belli değil ya kendimi kaptırmıyorum . sonunda üzülmeyeyim diye
kan verdim canım sonuç bekliyorum sanıyorum yarım saate çıkar bakalım hakkımda hayırlısıMerhaba test yaptıracaktınız diye hatırlıyorum.Yaptırabildiniz mi?
Umarım cok guzel sonuclar alırsınızkan verdim canım sonuç bekliyorum sanıyorum yarım saate çıkar bakalım hakkımda hayırlısı
Malesef canım değerim 2,4 çıktı yani negatifUmarım cok guzel sonuclar alırsınızBize de haber verın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?