- Konu Sahibi minikmucizem44
-
MaşaAllah çok güzel. sağlıklı hayırlı bir hamilelik gecirmenizi dilerim. sonunda sağlıkla evladinizi kucağınıza almak nasip olur İnşaAllahGeçen hafta pazartesiydi benim test günüm , keseyi görmeyi bekliyoruz , bakalım inşallah 5 ocakta doktora gidicez.
Aslında bugün yapmak istiyordum. Evde test var sanmıştım meğersem yokmuş. İstanbul da sokağa çıkma yasağı var eczaneler kapalı alamıyorum da. Artık iyi mi kötü mü bilmiyorum mecburen beklicem:))Siz hic test yapmadınız sanırım ne guzel.Sonra kafası karısıyor insanın.Iradenızı tebrık ettım
Amin inşallah inşallah, hep çok heyecanli süreçler, hep bir şeyleri heyecanla bekleyerek geçiyor günler:) inşallah Allah hep gönlümüze göre verir.MaşaAllah çok güzel. sağlıklı hayırlı bir hamilelik gecirmenizi dilerim. sonunda sağlıkla evladinizi kucağınıza almak nasip olur İnşaAllah
Bu arada 3. gün embriyosu benimki. O yüzden daha geç test yaptırıyor doktorum sanıırm.22 Aralık transfer günüm. Siz belirti yaşadınız mı?
ilk günler hiç belirtim yoktu. son 3 gündür adet olacakmışım gibi ağrılar hissediyorum kasıklarımda22 Aralık transfer günüm. Siz belirti yaşadınız mı?
amin Rabbim gönüllerimizdekileri hakkımızda hayırlı. hakkımızda hayırlı olanları gönlümüze razı eylesinAmin inşallah inşallah, hep çok heyecanli süreçler, hep bir şeyleri heyecanla bekleyerek geçiyor günler:) inşallah Allah hep gönlümüze göre verir.
İnşallah hepimiz görürürz pozitifleri. Yıpratıcı bir süreç. Allah en kısa zamanda kavuştursun yavrularımızailk günler hiç belirtim yoktu. son 3 gündür adet olacakmışım gibi ağrılar hissediyorum kasıklarımda
yani 5.gün başladı. dün 6.günümdü devam etti ağrılar. bugün 7.günüm
evet canımBu arada 3. gün embriyosu benimki. O yüzden daha geç test yaptırıyor doktorum sanıırm.
amin canım İnşaAllahİnşallah hepimiz görürürz pozitifleri. Yıpratıcı bir süreç. Allah en kısa zamanda kavuştursun yavrularımıza
Evet 3.gun embriyosu sanırım 12.gun test ısteyecek sizden.Stres yapmamıs olursunuz bence iyiAslında bugün yapmak istiyordum. Evde test var sanmıştım meğersem yokmuş. İstanbul da sokağa çıkma yasağı var eczaneler kapalı alamıyorum da. Artık iyi mi kötü mü bilmiyorum mecburen beklicem:))
Ben 3.gunden beri adet agrısı cekıyorum.Bugun 7.gun o yuzden de ne yazıkki olumsuz olacagını dusunuyorum.Belirtisiz olmanız guzel bir sey olabilir yaniilk günler hiç belirtim yoktu. son 3 gündür adet olacakmışım gibi ağrılar hissediyorum kasıklarımda
yani 5.gün başladı. dün 6.günümdü devam etti ağrılar. bugün 7.günüm
o belli olmaz canım nasip hayırlısı. benim adet tarihime 3 gün 4 gün kadar var biraz da ondan belki de bu ağrıların başlaması ya olcam ya da olmayacağım için arıyordurBen 3.gunden beri adet agrısı cekıyorum.Bugun 7.gun o yuzden de ne yazıkki olumsuz olacagını dusunuyorum.Belirtisiz olmanız guzel bir sey olabilir yani
BUgün beyaz kremsi akıntım var ve tüzümde kocaman bir sivilce çıktıEvet 3.gun embriyosu sanırım 12.gun test ısteyecek sizden.Stres yapmamıs olursunuz bence iyi
gebeliktendir İnşaAllah canım . Sabah erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi ama kan testi yaptırmadan değerimi görmeden sevinemedim. yarın akşam iğne için hastaneye gittiğimde kan testi yaptıracam. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsinBUgün beyaz kremsi akıntım var ve tüzümde kocaman bir sivilce çıktı
Amingebeliktendir İnşaAllah canım . Sabah erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi ama kan testi yaptırmadan değerimi görmeden sevinemedim. yarın akşam iğne için hastaneye gittiğimde kan testi yaptıracam. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin
amin canım daha belli değil ya kendimi kaptırmıyorum . sonunda üzülmeyeyim diyeAmingözün aydın şimdiden, darısı başıma
Ayy cok guzell.Silik çizgi varsa hamilesinizdirgebeliktendir İnşaAllah canım . Sabah erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi ama kan testi yaptırmadan değerimi görmeden sevinemedim. yarın akşam iğne için hastaneye gittiğimde kan testi yaptıracam. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin
Akıntıya guzel diyorlar.Ay hadi insallahBUgün beyaz kremsi akıntım var ve tüzümde kocaman bir sivilce çıktı
amin canım İnşaAllah hayırlısı ile yarın akşam kan testi yaptıracam bakalım önemli olan onun sonucuAyy cok guzell.Silik çizgi varsa hamilesinizdir
Tabiki.Sankı kendim gibi içime sevınc doldu.Birbirimizin duygularını cok ıyı anladıgımız için sanırım.amin canım İnşaAllah hayırlısı ile yarın akşam kan testi yaptıracam bakalım önemli olan onun sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?