• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo transferi 10.gün idrar testi

sayana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
13
6
1
27
Merheba kızlar 3 gun embriyosu transferi oldum bu gun 10 .cu gunum dandik bi test yaptim biraz bekledikden sonra boyle hayali bir cizgi cikti sizce varmidir gebelik ?Aynı durumu yaşayan varmı?

Eklentiler

• B2C93175-794A-48C1-8AA8-19473E02A6CB.jpeg
    B2C93175-794A-48C1-8AA8-19473E02A6CB.jpeg
    58 KB · Görüntüleme: 1.034
Merheba kızlar 3 gun embriyosu transferi oldum bu gun 10 .cu gunum dandik bi test yaptim biraz bekledikden sonra boyle hayali bir cizgi cikti sizce varmidir gebelik ?Aynı durumu yaşayan varmı?
Var var koşun test verin hemennn ☺️

Bu gun kan verdim degerim 4.2 cikti negativ gorunuyor dedi doktor ama sinirda yarin bi daha kan vermemi istedi
Merhaba değeriniz artar inşallah çünkü 3. Gün embriyosu 5.gün embriyosuna göre daha geç çıkabiliyor ne yazıkki. Benimde 3. Gün emb. Ve beklemedeyim. Doktorum 15. gün yapın dedi.

Taze transfer mi ?
Artmaya meyilli gibi duruyor bence ay insallah bebegin sana tutunmustur 😍😍

Evet bence var gibi duruyo hafif bi cizgi goruyorum

Ayyy valla var gibi duruyor 😍😍 tekrar test yaptın mı ne durumdasın???

Back