Mrb canım.ben 43 yaşındayım yaş faktörü çok etkili bu konuda kalite için ama sana şöyle anlatayim. Sadece 2 yumurtam var 1,5 yıldır. İlk denemede havuz yapıldı 5 ayda 5 embriyo oluştu hepsini 3.gun dondurdular .hepsi de çok iyi kalitede idi.transferden önce 5.gune kadar hepsini götürdüler. Sadece 2 tanesi gitti.ikisini de transfer ettiler tuttu.10.gun beta 25 çıktı, iki gün sonra düştü kimyasal oldu.sonra başka bi hastanede 2.denememi yaptik.2 embriyo 3.gun taze transfer yaptilar.o kadar iyidiki kaliteleri 5.gune götürmeye gerek olmayacak kadar.ikisinide transfer ettiler.tuttu .İlk değer yine 15 falan geldi sonra düştü. Kimyasal oldu.doktorum dediki biz embriyoyu dışından degerlendiriyoruz hücre sayısı bölünme şekli vs vs.icerigini bilemiyoruz genetik bilir dedi.ben de genetik önermedi çünkü zaten 1-2 embriyo var parça alınıp gidecek embriyo pgt ye gidince bile zarar goruyomus. Hic gerek yok dedi.kimyasal gebelik bile olması gebelik olduğunu gösteriyor yani tutunma var ama embriyoda içeriğinde sıkıntı var dedi.kromozom vs.rahim atıyor kötü embriyoyu dedi.yani çok iyi kalite embriyoda bile böyle sonuçlar olabiliyor.eger elimizde 8-10 embriyo olsaydı gonderirdik bi kaç tanesini kötü de olsa elimizde başka embriyolar da var derdik dedi.ama benim tavsiyem çok embriyon varsa genetige gonder riske atma.benim böyle bi imkanım yoktu yaştan dolayı da.ileri yaş olmam nedeniyle benim durum bu.