Embriyo kaliteleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi er38
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Transferimi gecen pzt oldum, bu cuma kan testim var ☺️

Hamdolsun maddi olarak çok sorun değil konuştum dr la ama o zaten ben böyle düşünüyordum embriyoların kötü görünmüyor 2.denemen olacak bunları deneyelim dedi bu ay toplamaya uygunda değildim eşimde transferden yana öyle olunca Rabbime sığındım
Öncelik sensin inş senin güzel haberlerini alırım 🤲ben cumartesi kontrolde tekrar konuşacam zaten herşeyi

Mrb canım.ben 43 yaşındayım yaş faktörü çok etkili bu konuda kalite için ama sana şöyle anlatayim. Sadece 2 yumurtam var 1,5 yıldır. İlk denemede havuz yapıldı 5 ayda 5 embriyo oluştu hepsini 3.gun dondurdular .hepsi de çok iyi kalitede idi.transferden önce 5.gune kadar hepsini götürdüler. Sadece 2 tanesi gitti.ikisini de transfer ettiler tuttu.10.gun beta 25 çıktı, iki gün sonra düştü kimyasal oldu.sonra başka bi hastanede 2.denememi yaptik.2 embriyo 3.gun taze transfer yaptilar.o kadar iyidiki kaliteleri 5.gune götürmeye gerek olmayacak kadar.ikisinide transfer ettiler.tuttu .İlk değer yine 15 falan geldi sonra düştü. Kimyasal oldu.doktorum dediki biz embriyoyu dışından degerlendiriyoruz hücre sayısı bölünme şekli vs vs.icerigini bilemiyoruz genetik bilir dedi.ben de genetik önermedi çünkü zaten 1-2 embriyo var parça alınıp gidecek embriyo pgt ye gidince bile zarar goruyomus. Hic gerek yok dedi.kimyasal gebelik bile olması gebelik olduğunu gösteriyor yani tutunma var ama embriyoda içeriğinde sıkıntı var dedi.kromozom vs.rahim atıyor kötü embriyoyu dedi.yani çok iyi kalite embriyoda bile böyle sonuçlar olabiliyor.eger elimizde 8-10 embriyo olsaydı gonderirdik bi kaç tanesini kötü de olsa elimizde başka embriyolar da var derdik dedi.ama benim tavsiyem çok embriyon varsa genetige gonder riske atma.benim böyle bi imkanım yoktu yaştan dolayı da.ileri yaş olmam nedeniyle benim durum bu.

Mrb canım.ben 43 yaşındayım yaş faktörü çok etkili bu konuda kalite için ama sana şöyle anlatayim. Sadece 2 yumurtam var 1,5 yıldır. İlk denemede havuz yapıldı 5 ayda 5 embriyo oluştu hepsini 3.gun dondurdular .hepsi de çok iyi kalitede idi.transferden önce 5.gune kadar hepsini götürdüler. Sadece 2 tanesi gitti.ikisini de transfer ettiler tuttu.10.gun beta 25 çıktı, iki gün sonra düştü kimyasal oldu.sonra başka bi hastanede 2.denememi yaptik.2 embriyo 3.gun taze transfer yaptilar.o kadar iyidiki kaliteleri 5.gune götürmeye gerek olmayacak kadar.ikisinide transfer ettiler.tuttu .İlk değer yine 15 falan geldi sonra düştü. Kimyasal oldu.doktorum dediki biz embriyoyu dışından degerlendiriyoruz hücre sayısı bölünme şekli vs vs.icerigini bilemiyoruz genetik bilir dedi.ben de genetik önermedi çünkü zaten 1-2 embriyo var parça alınıp gidecek embriyo pgt ye gidince bile zarar goruyomus. Hic gerek yok dedi.kimyasal gebelik bile olması gebelik olduğunu gösteriyor yani tutunma var ama embriyoda içeriğinde sıkıntı var dedi.kromozom vs.rahim atıyor kötü embriyoyu dedi.yani çok iyi kalite embriyoda bile böyle sonuçlar olabiliyor.eger elimizde 8-10 embriyo olsaydı gonderirdik bi kaç tanesini kötü de olsa elimizde başka embriyolar da var derdik dedi.ama benim tavsiyem çok embriyon varsa genetige gonder riske atma.benim böyle bi imkanım yoktu yaştan dolayı da.ileri yaş olmam nedeniyle benim durum

Mrb canım.ben 43 yaşındayım yaş faktörü çok etkili bu konuda kalite için ama sana şöyle anlatayim. Sadece 2 yumurtam var 1,5 yıldır. İlk denemede havuz yapıldı 5 ayda 5 embriyo oluştu hepsini 3.gun dondurdular .hepsi de çok iyi kalitede idi.transferden önce 5.gune kadar hepsini götürdüler. Sadece 2 tanesi gitti.ikisini de transfer ettiler tuttu.10.gun beta 25 çıktı, iki gün sonra düştü kimyasal oldu.sonra başka bi hastanede 2.denememi yaptik.2 embriyo 3.gun taze transfer yaptilar.o kadar iyidiki kaliteleri 5.gune götürmeye gerek olmayacak kadar.ikisinide transfer ettiler.tuttu .İlk değer yine 15 falan geldi sonra düştü. Kimyasal oldu.doktorum dediki biz embriyoyu dışından degerlendiriyoruz hücre sayısı bölünme şekli vs vs.icerigini bilemiyoruz genetik bilir dedi.ben de genetik önermedi çünkü zaten 1-2 embriyo var parça alınıp gidecek embriyo pgt ye gidince bile zarar goruyomus. Hic gerek yok dedi.kimyasal gebelik bile olması gebelik olduğunu gösteriyor yani tutunma var ama embriyoda içeriğinde sıkıntı var dedi.kromozom vs.rahim atıyor kötü embriyoyu dedi.yani çok iyi kalite embriyoda bile böyle sonuçlar olabiliyor.eger elimizde 8-10 embriyo olsaydı gonderirdik bi kaç tanesini kötü de olsa elimizde başka embriyolar da var derdik dedi.ama benim tavsiyem çok embriyon varsa genetige gonder riske atma.benim böyle bi imkanım yoktu yaştan dolayı da.ileri yaş olmam nedeniyle benim durum bu.

Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Gecen yıl ilk tüp bebek denememde 3AA ve 2BB embriyo transferim negatif oldu.Bu ay 5BC ve 3BA transferim olacak sizce tutma olasılıkları öncekine göre yüksek mi?düşük mü?genetik tarama yapılmadı
Kaliteri önemli değil, 5aa yada ab tutmayanlar var.benim 2ab tuttu

Anlıyorum umarım öncelikle herşey gönlünce olur pes etme lütfen bende de çok toplamadı elimde iki embriyo var 1 i zaten daha önce başka bi merkezde tedavimden kalan embriyoydu onuda şimdiki merkeze taşıdım bu şekilde 2 embriyo oldu dondurulduğu için gönderemedik ama benim hocamda bana ilk o konuşmayı yaptığı embriyo ile oynamak istemiyorum dedi çünkü bu benm 2.denemem olacak ne normal ne tedaviyle bi gebelik yaşamadım bundan dolayı bunları deneyelim olmazsa yeniden başlarız dedi

Merhaba canım aslında tutması kesin gözüyle bakılan en kaliteli embriyolar tutmuyo bazen orta kaliteler düşük kaliteler tutuyor nasip işi bundan sonrasi. Tutar yada tutmaz diyemez kimse. Şans var bence benimde 3bb 3cc embriyo transferim olacak kalite iyi degil ama umudum var cunku tutanlar var hayirlisi olsun hakkinda
Ne zaman olacak canım transferin

Kaliteri önemli değil, 5aa yada ab tutmayanlar var.benim 2ab tuttu
Çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah,bende p.tesi 3aa transfer oldum dr orta dedi ilkide aynıydı tutmadı,inşallah bu tutar geride embriyo yok amh düşük

Çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah,bende p.tesi 3aa transfer oldum dr orta dedi ilkide aynıydı tutmadı,inşallah bu tutar geride embriyo yok amh düşük
Amin canım Allah'ım herkese nasip etsin rabbim onu dedikten sonra kalitelerini hiç takılmayalım benim doktorum transfer bile yapmak istemedi orta kalite diye İnşallah canım Allah gönlüne göre versin

Amin canım Allah'ım herkese nasip etsin rabbim onu dedikten sonra kalitelerini hiç takılmayalım benim doktorum transfer bile yapmak istemedi orta kalite diye İnşallah canım Allah gönlüne göre versin
Böyle şeyler duymak okadar iyi geliyor ki,teşekkür ederim yaş 39 korkuyorum,moral oldu banada,Allah bebeğinizi kucağınıza almayı güzel günler yaşamayı nasip etsin inşallah 🧡

Back