- 6 Mart 2025
- 22
- 2
- 1
- 29
Bende bugün embriyo transferi olucam canım embriyo glue yatırıcam 8400 dendi bize dua edin banaKızlar embriyo glue yaptıran var mı transfere olumlu etkisi var mı ve fiyat konusunda bilginiz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün embriyo transferi olucam canım embriyo glue yatırıcam 8400 dendi bize dua edin banaKızlar embriyo glue yaptıran var mı transfere olumlu etkisi var mı ve fiyat konusunda bilginiz var mı?
Dualarım seninle canımBende bugün embriyo transferi olucam canım embriyo glue yatırıcam 8400 dendi bize dua edin bana
Bir de Hangi merkezde yaptırıyorsun tüp bebek merak ettim , biz acıbademdeyiz orada genelde çevreye göre daha pahalı oluyor maalesefBende bugün embriyo transferi olucam canım embriyo glue yatırıcam 8400 dendi bize dua edin bana
Bahçeci Diyarbakır canım evet maalesef çok pahalıBir de Hangi merkezde yaptırıyorsun tüp bebek merak ettim , biz acıbademdeyiz orada genelde çevreye göre daha pahalı oluyor maalesef![]()
Evet katılıyorum2 transferimde kullanıldı. Biri negatif biri pozitif..
kanıtlanmış bir yöntem değil ama ben yine de denenmesinin faydalı olabileceğini düşünüyorum. Birazcık bile ihtimal varsa denemek lazım..
Senin Transferin oldu mu canım nasıl geçtiBahçeci Diyarbakır canım evet maalesef çok pahalı
Şimdi oldum canım bilmiyorum nasıl geçti iyi mi kötü mü inşallah müjdeli sonuçlar alırızSenin Transferin oldu mu canım nasıl geçti
Hayırlı olsunn canm bol sabırlı beklemelerin olsun inşallah güzel sonuç alırsın kaç tane kaçıncı gün hangi kalitede transfer oldunnnŞimdi oldum canım bilmiyorum nasıl geçti iyi mi kötü mü inşallah müjdeli sonuçlar alırız
Pazartesi günü transferim vardı ve bunu öncesinde araştırmıştım. Eğer daha önce transfer olmadıysanız buna boşuna heveslenip ekstra para ödemeyin derim. Çünkü hala kanıtlanmış net bir sonuç yok. Biraz ticari bir uygulama şuanda ve ucuz bir şey değilmiş.Kızlar embriyo glue yaptıran var mı transfere olumlu etkisi var mı ve fiyat konusunda bilginiz var mı?
Hayırı olsun güzel haberler alırsın inşallahŞimdi oldum canım bilmiyorum nasıl geçti iyi mi kötü mü inşallah müjdeli sonuçlar alırız
evet ticari kısmı yüksek geliyor banada ama maalesef tüm tuşlara aynı anda basmaya çalışıyoruzPazartesi günü transferim vardı ve bunu öncesinde araştırmıştım. Eğer daha önce transfer olmadıysanız buna boşuna heveslenip ekstra para ödemeyin derim. Çünkü hala kanıtlanmış net bir sonuç yok. Biraz ticari bir uygulama şuanda ve ucuz bir şey değilmiş.
Saol canım transferden sonra aşırı gaz oldu sizde de oldu muHayırı olsun güzel haberler alırsın inşallah![]()
Evet canm bende yumurta büyütmeye başladığımdan beri var transferim oldu yine var danm kuru kayısı mutlaka yee kabız olmamaya çalışş bol boll su iç ve çiğ kabak çekirdeği ye canm bn öyle yapıyorum tavsiyeeSaol canım transferden sonra aşırı gaz oldu sizde de oldu mu
Benim transferim henüz olmadı haftaya belli olacak günü o yüzden gaz şikayetim de yok canımSaol canım transferden sonra aşırı gaz oldu sizde de oldu mu
İlk transferinizde mi yaptırdınızdoktorum ilk transferde şart koşmuyoruz, 2-3 denemede başarısız olunca uygulatıyorum mutlaka deyince, demekki bunun bir artısı var deyip yaptırdım. Sonucumda pozitif. Bence kesinlikle etkisi var
Evet ilk transferde istedim. Hem ebriyoskop hem glue yapıldı +10 bin verdim ikisine aralıktaİlk transferinizde mi yaptırdınız