Embriyo glue yaptıranlar

vurall

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
49
13
26
Merhaba kızlar. 1. Transferim negatif sonuçlanmıştı. Şu an da 2. Tranfer için hazırlık içindeyim. Doktorum bugün embriyo glue tavsiye etti. Yakın zamanda yaptıranlar ne kadar a yaptırdı ve faydası olduğunu düşünüyor musunuz?

Merhaba, bugün negatif sonucunu aldığım transferimde uygulandı. Genetikten sağlıklı yüksek kaliteli 5. gün embriyosuydu. Fiyatı da 6bin küsurdu. Fulya Bahçeci'de yaptırdım.

Merhaba ben yaptırdım pozitif gördüm çok şükür. Medikal Park temmuz ayında 4500 TL ödemiştik

Benim ilk transferim kimyasal olmuştu. İkinci transferimde embriyo gulue, lökosit , intralipid yaptırdım. 12+5 hamileyim. Etkisi vardır diye düşünüyorum.

o ne açıklar mısınız merak ettim

Ben yaptırdım sonucum pozitif, 4.500 ama embriyoskop ile birlikte olunca fiyar düşüyordu. 10.000 e gelmişti ikisi

Ben bu gün doktorumla konuştuğumda bu konuyu ilk defa deneyenlere önermiyoruz zaten, tüp bebekte başarısız geçmişi olan hastalarımıza öneriyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…