Merhaba, bugün negatif sonucunu aldığım transferimde uygulandı. Genetikten sağlıklı yüksek kaliteli 5. gün embriyosuydu. Fiyatı da 6bin küsurdu. Fulya Bahçeci'de yaptırdım.Merhaba kızlar. 1. Transferim negatif sonuçlanmıştı. Şu an da 2. Tranfer için hazırlık içindeyim. Doktorum bugün embriyo glue tavsiye etti. Yakın zamanda yaptıranlar ne kadar a yaptırdı ve faydası olduğunu düşünüyor musunuz?
Merhaba ben yaptırdım pozitif gördüm çok şükür. Medikal Park temmuz ayında 4500 TL ödemiştikMerhaba kızlar. 1. Transferim negatif sonuçlanmıştı. Şu an da 2. Tranfer için hazırlık içindeyim. Doktorum bugün embriyo glue tavsiye etti. Yakın zamanda yaptıranlar ne kadar a yaptırdı ve faydası olduğunu düşünüyor musunuz?
o ne açıklar mısınız merak ettimMerhaba kızlar. 1. Transferim negatif sonuçlanmıştı. Şu an da 2. Tranfer için hazırlık içindeyim. Doktorum bugün embriyo glue tavsiye etti. Yakın zamanda yaptıranlar ne kadar a yaptırdı ve faydası olduğunu düşünüyor musunuz?
Embriyonun yapışkan bir ilaçla rahme tutmasını sağlayan bir yöntemo ne açıklar mısınız merak ettim
Ben yaptırdım sonucum pozitif, 4.500 ama embriyoskop ile birlikte olunca fiyar düşüyordu. 10.000 e gelmişti ikisi
Bende yaptırdım 6.000₺ di tuttu ama kimyasala döndü
Bende dün sordum 12 bin tl dedilerMerhaba ben yaptırdım pozitif gördüm çok şükür. Medikal Park temmuz ayında 4500 TL ödemiştik