embrio kalitesini arttırmak için neler yaptınız???

Saol cnm. İlk denememde kan pihtilasma testi yaptirmistim aslinda kromozom anomalisi ve trombofili paneli de yaptiriyim

Canim artik balikesirde yasiyorum 5 aydir cok zor oluyor tedavim ank. Da ve ucak vs cok zor havalimani b.esir merkezdeki 1.5 daat canakkale h.limani 1saat altinolukta oturuyorum cok zor oluyor her ay ankaraya gitmek simdi istanbuldayiz yarn ank. Da isimz var olmadi baskent hast. De yaptiriyim esimde yaptirsin ac veya yok farkeder mi bir de randevu alicak miyiz ucret ne kadar cookk saol simdiden mucx

cnm varikosel için at kestanesi kullanılıyormuş duymuşdundur mutlaka sende ama.. bizimde morf %1 ileri hızımız hiç yoktu ama şimdi %60 oldu cnm...
siz neler kullanıyosunuz vitamin yada ilaç olarak...

cnm varikosel için at kestanesi kullanılıyormuş duymuşdundur mutlaka sende ama.. bizimde morf %1 ileri hızımız hiç yoktu ama şimdi %60 oldu cnm...
siz neler kullanıyosunuz vitamin yada ilaç olarak...

at kestanesi ile mi 60 a çıkardınız canım

İnan artık eşim ile ilgili kısmı ile hiç ilgilenmiyoruz..Saraçoğlu neler yolladı adam kullanmıyor napıyim..Ben zaten anca kendimle uğraşıyorum..Birde tüpte yeterli görüyor gittiğim tüm doktorlar sonuçta 1 tane değilmi bulunur diyorlarr artık doğru yanlış..Normal yoldan olma imkanımız zaten yok denecek kadar az bizim..Tek tüpüm alındı diğeride tıkanık tatlım..Proxed yada vitamin gibi şeyler zamanında kullandık ama son 1 senedir tüm infertilite sorunları bana döndüğünden onun durumunu önemsemiyoruzmu diyeyim yada benimkinden sıramı gelmiyor diyimm öyle işte..

Canım tüm bu sorularına cevapları benim cnm arkadaşım egunal cevaplayabilir ancakk..bende istanbuldayım çünkü..O Ankarada ve başkentte yaptırdı tüm bunları bende ondan biliyorumm orada yapıldığını ve parasının diğerlerine göre daha az olduğunu..Yarı sgk hastanesi yarı özel gibi bişey orası..Özelden yazarsan sana döner emin ol..tüp bebek günlüğümüzde de sorabilirsin ankaralı arkadaşlar yardımcı olurlar..

yok cnm yanlış anlaşılma oldu. biz at kestanesi kullanmıyoruz bizde varikosel yok.. sadce ii geldiğini biliyorum.. cnm 4lü bal ve proxeed ve one a day kullanıyoruz biz onlarla %60 oldu şükür bide morf düzelse allahım dahada kolay olcak işimiz...

sperm testi verdinizmiiii

Yok cnm ya veremedk bi turlu firsat bulamadik sende en az benim kadar heyecanlisin bakiyorum da dua et cnm birde pek yanasmiyo bikti artik 1 senede 30 tane ornek verdi adam. Ee hakli biraz. Ana ben bi firsat bulup sokucam klinige zorla

canım merhaba doktorun murat sönmezer mi yoksa?
genartta ben de orada yaptıracagım merak ettim neden memnun kalmadın?

canım merhaba doktorun murat sönmezer mi yoksa?
genartta ben de orada yaptıracagım merak ettim neden memnun kalmadın?

hayır canım benim dr um özel bilgi hastanesindeydi orasıyla anlaşması varmış orda yaptı tüp bebeği..
ben genel olarak personelden memnun kalmadım bana ne kaç hücreli olduğu söylendi ne başka birşey yarım saat yatırdılar beni transfer yerinde sonra yolladılar birde akşam saattiydi bir an önce gidelim diye gözümüzün içine baktılar arabayla yok bizi şuraya bırakın falan..hiç ilgi yoktu ben o yüzden memnun kalmadım..
ama 2010 da yaptırdım ben şuanda nasıl bilemiyorum...
ALLAH yardımcın olsun..

bu karışımı günde kaç kere yiyorsunuz ölçüsü nedir?

bu karışımı günde kaç kere yiyorsunuz ölçüsü nedir?

sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı ...tedavime başladığımda yemeye başlamıştım yumurtalar toplanana kadar yemiştim..çok da faydasını gördüm..umarım size de faydalı olur..hayırlısı olsun..

Cnm normalde kac yumurtan vardi ve ilk denemen miydi? Son soru tedaviye adetin 21. Gunu mu adetin 2.gunu mu basladin

Slmmm kizlar akguvercin nerelerdesin bi karsisamadik yaa benim son 2tane yasminim kaldi bitisinden kacgun sonra hasta olurum acaba bu arada sogan kurune dvm edemedim cok uzgunum

Slmmm kizlar akguvercin nerelerdesin bi karsisamadik yaa benim son 2tane yasminim kaldi bitisinden kacgun sonra hasta olurum acaba bu arada sogan kurune dvm edemedim cok uzgunum

canım yaa eet karşılaşamadık bir türlü..
malesefki bende soğan kürüne devam edemedim..açıkçası ilaçlarla kullanmak doğrumu emin olamadım o yüzden içmedim..
canım ilaç bitince 1 hafta içinde adet oluyorsun..
dr a ne zaman gidiyorsun..

Dun dr uma not biraktm ne zamn geliyim diye o da bana adetin 2.gunu gel demis. İste kirmizilari bekliyorum. Aslinda selayi tefriciyeye de baslamistim 15 gun once 20 tane falan okumustum devam etsem olur mu ki

Dun dr uma not biraktm ne zamn geliyim diye o da bana adetin 2.gunu gel demis. İste kirmizilari bekliyorum. Aslinda selayi tefriciyeye de baslamistim 15 gun once 20 tane falan okumustum devam etsem olur mu ki

canım çok fazla okumamışsın zaten yeniden niyet et başla bence..ara vermeden okusan galiba daha ii olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…