günaydın canım.bizden kromozom anomalisi ve trombofili paneli istediler. Kromozom anomalisinde zaten bütün gen haritası çıkıyor. Trombofili panelindede 4 tane faktöre bakıyorlar. Ona göre pıhtılaşma sorunun olup olmadığı ortaya çıkıyor.
Canım ankaradasın sen ..Başkent bunu çok cüzi miktara yapıyor boşuna özel laboratuvarlara para akıtma derim nacizane..ben z.kamile gidip yaptırmıştım..Hiç para ödemedenn..Sorununu söyle onlar sana genetikleri yaparlar..
Yaptırmazmıyız hiç canım 5 senelik evliyim benn..İlk 6 aydan beri uğraşıyoruz maalesef..Eşimde ileri derece varikosel vardı..ameliyat falan oldu 2 senede öyle kaybettik zaten..İleri hızlımız hiç yok morfoloji %1-3 arasında değişiyor..
cnm varikosel için at kestanesi kullanılıyormuş duymuşdundur mutlaka sende ama.. bizimde morf %1 ileri hızımız hiç yoktu ama şimdi %60 oldu cnm...
siz neler kullanıyosunuz vitamin yada ilaç olarak...
Canim artik balikesirde yasiyorum 5 aydir cok zor oluyor tedavim ank. Da ve ucak vs cok zor havalimani b.esir merkezdeki 1.5 daat canakkale h.limani 1saat altinolukta oturuyorum cok zor oluyor her ay ankaraya gitmek simdi istanbuldayiz yarn ank. Da isimz var olmadi baskent hast. De yaptiriyim esimde yaptirsin ac veya yok farkeder mi bir de randevu alicak miyiz ucret ne kadar cookk saol simdiden mucx
at kestanesi ile mi 60 a çıkardınız canım
İnan artık eşim ile ilgili kısmı ile hiç ilgilenmiyoruz..Saraçoğlu neler yolladı adam kullanmıyor napıyim..Ben zaten anca kendimle uğraşıyorum..Birde tüpte yeterli görüyor gittiğim tüm doktorlar sonuçta 1 tane değilmi bulunur diyorlarr artık doğru yanlış..Normal yoldan olma imkanımız zaten yok denecek kadar az bizim..Tek tüpüm alındı diğeride tıkanık tatlım..Proxed yada vitamin gibi şeyler zamanında kullandık ama son 1 senedir tüm infertilite sorunları bana döndüğünden onun durumunu önemsemiyoruzmu diyeyim yada benimkinden sıramı gelmiyor diyimm öyle işte..
sperm testi verdinizmiiii
canım benim yarın 12. günüm...
benim bu denemem 2. olacak tatlım ilkini gen artta yaptırdım..dr um başka hastanedeydi (amaliyatımı yapan beni kurtararn dr )orayla anlaşmalıymış orda yaptı dr umdan çok çok memnundum ama hastaneden hiç memnun kalmadım o yüzden orda düşünmüyorum..
birde dün eşim dediki devlet hastanesinde üzretsiz deneme hakkımız varmış..öyle birşey varmı yarın onu soracağım bakalım dr um burda tıp fakültesinde prof.
sorarım canım tabiki senin sorularınıda..
canım merhaba doktorun murat sönmezer mi yoksa?
genartta ben de orada yaptıracagım merak ettim neden memnun kalmadın?
ben bal+tarçın+çörek ot karışımını yapmıştım. Yumurta sayımı arttırmıştı ve oluşan embriyolar da çok kaliteliydi. Hatta şu anda hala 12 tane dondurulmuşum var. Transferden sonra da ananas yemiştim tutunması için. şu an kızım 34 aylık. Denemenizi tavsiye ederim. Hayırlısı olsun en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz inşallah..
bu karışımı günde kaç kere yiyorsunuz ölçüsü nedir?
sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı ...tedavime başladığımda yemeye başlamıştım yumurtalar toplanana kadar yemiştim..çok da faydasını gördüm..umarım size de faydalı olur..hayırlısı olsun..
Slmmm kizlar akguvercin nerelerdesin bi karsisamadik yaa benim son 2tane yasminim kaldi bitisinden kacgun sonra hasta olurum acaba bu arada sogan kurune dvm edemedim cok uzgunum
Dun dr uma not biraktm ne zamn geliyim diye o da bana adetin 2.gunu gel demis. İste kirmizilari bekliyorum. Aslinda selayi tefriciyeye de baslamistim 15 gun once 20 tane falan okumustum devam etsem olur mu kicanım yaa eet karşılaşamadık bir türlü..
malesefki bende soğan kürüne devam edemedim..açıkçası ilaçlarla kullanmak doğrumu emin olamadım o yüzden içmedim..
canım ilaç bitince 1 hafta içinde adet oluyorsun..
dr a ne zaman gidiyorsun..
Dun dr uma not biraktm ne zamn geliyim diye o da bana adetin 2.gunu gel demis. İste kirmizilari bekliyorum. Aslinda selayi tefriciyeye de baslamistim 15 gun once 20 tane falan okumustum devam etsem olur mu ki
canım çok fazla okumamışsın zaten yeniden niyet et başla bence..ara vermeden okusan galiba daha ii olur.
Dogru soyluyorsun cnm bugun nasip olursa 2rekat namaz kilip istifar edip baslaym en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?