hamileyimmmmmmm sonunda basardim ama nedense oyle deli gibi sevinmiyorum hatta sevinmeye calisiyorum anlayamadim kendimi. Pes etmeyin arkadaslar Allah isteyen herkese nasip etsin
ohh süper bir haber bu tatlım..Rabbim 9 ayın sonunda kucağına almayı nasib etsin..
hamileyimmmmmmm sonunda basardim ama nedense oyle deli gibi sevinmiyorum hatta sevinmeye calisiyorum anlayamadim kendimi. Pes etmeyin arkadaslar Allah isteyen herkese nasip etsin
cnmm gerçekten beklediğim haberdi öle çok sevindim ki
ne mutlu sana RABBİM kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhatle..
:3
nezaman oldu transferin kaçıncı gününde tahlil yaptın anlat cnm merak ettim
Cnm hAyırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin., çok sevindim gerçekten inşallah saglıkla gelir
teşekkür ederimm azmin sonu diyelim.. inşallah sağlıcakla kucağıma da alırım..
teşekkür ederimm azmin sonu diyelim.. inşallah sağlıcakla kucağıma da alırım..
saoll cnm darısı sizlerin olsun inşallah :)) bugün 13, günüm ama ben 6-7-8. günler idrar testinde çift çizgiyi görüyordum 9. gün yine 8.günden itibaren koku hassasiyeti başlamıştı sevdiğim parfümümden bile midem bulanmaya başlamıştı 9.gün banyoya taşındım ve resmen özdeşmeye başlamıştım dak,kalarca çıkamadım ve çıkarmaktan nefes alamadım çok kötü odum hastaneye gittik beta yaptırdım ve 81.7 çıktı 11.gün tekrarladım 197 çıktı böylee işte. ama hep adet olacakmışım gibiydim belirti olarak koku hassasiyeti aşırı susama ve sürekli acıkma hissinden başka bişey yoktu...kasık batmalarına falan aldırmadım çünkü onların opu dan kalma belirtiler olduğunu biliyorum..inşallah sende yaşarsın cnm bu duyguyu ben henüz anlayamadım ama güzel bi duygu olmalı en azından negatifi gördüklerimdeki gibi yıkıcı değil bundan eminim :))) mucx
Ynz06
Cnm biz timur hocaya gittik tam 3 saat muayene için bekledik gerçekten çok gerildik nerdeyse çıkacaktık bize herzaman böyle olmadıgını o güne özel bir durumdan böyle olduğu diğer gelişlerimizde asla böyle olmuycagını söylediler
İlk danışmaya gittiğimizde beni başka Birr doktorun muayene edeceğini söylediler bende ısrarla timur hoca için geldigimi söyleyince kabul edildi
Canım benim sana sorularım olucak şimdi her gittiğimizde ortalama nekadar bekletiliyoruz? Takibimizi hoca yapmıyor mu?
Bana ilaçlar verildi tüp bebek planladığımız tarihten bir önceki adet gelmemiz söylendi şimdi co kültür yapılacak mı onu bile anlamadım çok karıştım açıkcası
arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum.bugün arı sütü bal ve polen aldım(çokta pahalı:) )yarın karışımı yapıp sabah akşam yemeğe başlıcam.yalnız 3 gündür soğan kürüne başlamıştım kist de var onun için başladım.bu ikisini birlikte içsem sorun olur mu acaba.yani arısütü karışımın etkisi azalır mı ?ne yapsam bana bi akıl verseniz.başarız tüp bebek denememde var kasımda yaptırmıştım
ynzzzzzzzz yeni gördüm yoktum nette bilg servisteydiii.... çoookkkkkkkkkkk sevindimm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn...
duaaaa et bizlerede...
canım saoll darısı sizlerin olsun inşallah ama ben kalp atışını duymadan kendimi hamile olarak görmek istemiyorum inşallah 2 haftaya kadar kalp atışı yarın yada öbürgün de keseyi görücem nasibimde var ise eğer.. şimdi de bu korku var kimyasallık gebelik mi yok boş gebelik mi her şey yolunda gitswe de ben bu evhamla 8 ay boyunca 9 kere doğururum zaten... şuan 4+4 günlük olmuşuz
çok sevindimm cnm allahım inş kucağına almayıda nasip etsin... duhan aktarla bende görüştüm dün kargoya verdiler hazırladıkları ürünleri bakalım bizde kullanıcaz ona göre rota belirlicez nasip artık allahım inş kendiliğinden verir yinede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?