delikafaduldendelikafadulden
ne zaman bu topıge gırsem hep tatlı resımlerı oluyor.delikafadulden
off hepsınden canım cektı sımdı ama.laelaelaelaelae
senin o kocişin halt etmiş şekerimyahu kizlar sizin marifetli ellerinizden sisko oldum vallahi ne bu ya hergun pasta borek serbetler bak sonra herif siskosun diye bosarsa beni kulahlari degisiriz ona goreklava: klava: klava:
anam anam anam anam gızzzz nasıl betüş iyimi çok ağladımı ayın 15 de bizim varsenağlamaaşı olduk geldik biz
bak bhkcığıma diyet yüzünden kesti herşeyi şekercim.delikafaduldendelikafadulden
ne zaman bu topıge gırsem hep tatlı resımlerı oluyor.delikafadulden
off hepsınden canım cektı sımdı ama.laelaelaelaelae
ıyıyım canım bebıste ıyı cok sukur.
hehe ben bakmıyorum Rosemim..
sen de öyle yap...:1hug:
nasılsın bu arada..
minik bebiş nasıl?
canım ayvayı cok tukettım hamılelık boyunca .hatta daha dun ayva kompostosu yaptım.cokacimcoooksenin o kocişin halt etmiş şekerimklava:
afiyet olsun yarasın:lepi:
anam anam anam anam gızzzz nasıl betüş iyimi çok ağladımı ayın 15 de bizim varsenağlama
bak bhkcığıma diyet yüzünden kesti herşeyi şekercim.
sende kesmiceksin canın ne istediyse yap ye yada yaptırt valla ben yakın olsam bi koşu yapar getirirdim sana. bu arada rosemcim hamişken ayva yicekmişin doğumdan sonra faydasını görüyormuşsun bende burdaki i teyzeden duydum.
geldi elinde ayva torbasıyla ye bunları doğurunca süt olsun dedi.delikafaduldenneeee dedim ben ikinciyi düşünmüyorum dedim ortadada yok zaten öyle bişi dedim. sen karnındaki birinci çıkarda ikinci dursun şurda dedi.sırnaşık şey zaten kuru kerkenes gibi bişisin dedi:roflol::roflol: bu karnında bu çocuk nerde çok merak ediyom demezmi bide bende dayanamayıp beşinde dedim:roflol::roflol::roflol: daha sussam neler dökecekti bilmem. ayrıca geç kaldın dört ay önce getireydin yada söyleseydin dedimklava: klava:
bende geldim kocişle kavga edip hemde(