Elviranın evinde geyik

delikafaduldendelikafadulden
ne zaman bu topıge gırsem hep tatlı resımlerı oluyor.delikafadulden
off hepsınden canım cektı sımdı ama.laelaelaelaelae

hehe ben bakmıyorum Rosemim..
sen de öyle yap...:1hug:

nasılsın bu arada..
minik bebiş nasıl?

yahu kizlar sizin marifetli ellerinizden sisko oldum vallahi ne bu ya hergun pasta borek serbetler bak sonra herif siskosun diye bosarsa beni kulahlari degisiriz ona gore:eek:klava::eek:klava::eek:klava:
senin o kocişin halt etmiş şekerim:eek:klava:
afiyet olsun yarasın:lepi:
aşı olduk geldik biz :eek:
anam anam anam anam gızzzz nasıl betüş iyimi çok ağladımı ayın 15 de bizim varsenağlama
delikafaduldendelikafadulden
ne zaman bu topıge gırsem hep tatlı resımlerı oluyor.delikafadulden
off hepsınden canım cektı sımdı ama.laelaelaelaelae
bak bhkcığıma diyet yüzünden kesti herşeyi şekercim.
sende kesmiceksin canın ne istediyse yap ye yada yaptırt valla ben yakın olsam bi koşu yapar getirirdim sana. bu arada rosemcim hamişken ayva yicekmişin doğumdan sonra faydasını görüyormuşsun bende burdaki i teyzeden duydum.
geldi elinde ayva torbasıyla ye bunları doğurunca süt olsun dedi.delikafaduldenneeee dedim ben ikinciyi düşünmüyorum dedim ortadada yok zaten öyle bişi dedim. sen karnındaki birinci çıkarda ikinci dursun şurda dedi.sırnaşık şey zaten kuru kerkenes gibi bişisin dedi:roflol::roflol: bu karnında bu çocuk nerde çok merak ediyom demezmi bide bende dayanamayıp beşinde dedim:roflol::roflol::roflol: daha sussam neler dökecekti bilmem. ayrıca geç kaldın dört ay önce getireydin yada söyleseydin dedim:eek:klava::eek:klava:

hehe ben bakmıyorum Rosemim..
sen de öyle yap...:1hug:

nasılsın bu arada..
minik bebiş nasıl?
ıyıyım canım bebıste ıyı cok sukur.
artık boyuna tekmelıyor.sositososito

senin o kocişin halt etmiş şekerim:eek:klava:
afiyet olsun yarasın:lepi:

anam anam anam anam gızzzz nasıl betüş iyimi çok ağladımı ayın 15 de bizim varsenağlama

bak bhkcığıma diyet yüzünden kesti herşeyi şekercim.
sende kesmiceksin canın ne istediyse yap ye yada yaptırt valla ben yakın olsam bi koşu yapar getirirdim sana. bu arada rosemcim hamişken ayva yicekmişin doğumdan sonra faydasını görüyormuşsun bende burdaki i teyzeden duydum.
geldi elinde ayva torbasıyla ye bunları doğurunca süt olsun dedi.delikafaduldenneeee dedim ben ikinciyi düşünmüyorum dedim ortadada yok zaten öyle bişi dedim. sen karnındaki birinci çıkarda ikinci dursun şurda dedi.sırnaşık şey zaten kuru kerkenes gibi bişisin dedi:roflol::roflol: bu karnında bu çocuk nerde çok merak ediyom demezmi bide bende dayanamayıp beşinde dedim:roflol::roflol::roflol: daha sussam neler dökecekti bilmem. ayrıca geç kaldın dört ay önce getireydin yada söyleseydin dedim:eek:klava::eek:klava:
canım ayvayı cok tukettım hamılelık boyunca .hatta daha dun ayva kompostosu yaptım.cokacimcoook

uyudunuzmu :uhm: :uhm:
bebekli hatunlarrrrrrrrrrrrrr:asigim: :asigim: :asigim:

pişttttttttttttttttttt nerdesiniz bakem
günaydınlar şekerler

günaydın canım
daha açılamadım valla.kız geri uyudu ben kaldım herzamanki gibi

selam kızlar ayvanın süt dışında bi yararı varmışmış

kızlar hoşgeldniz şekerler.
şu oğlan bi uyusa ortalığı toplucam sonra yemek yapıcam
sizinle kahve içicem sohbet edicem
kahveyle sohbeti oğlumlada katılabiliriz tabikide.

bende geldim kocişle kavga edip hemde:KK43:(

ya noldu:çok üzgünüm:
senin kocacın baya yorgun geliyor ve asabiyet yapıyor bu durum da heralde onda..
hoş biz bi dinlenik oluyoruz ki sorma..

örneğin ben,
2 saatlik uykuyla duruyorum :bbo:

öffff ne olacak her zamanki tavırları
ya pc başında değilsede tv karşısında hor horrrrrrrr
delirdim bağırdım çağırdım elime ne gelirse fırlattım epncereden aşağıya
hiç bi işin ucundan tutmuyor o yetmezmiş gibi surat asıyor
neymiş bir saat olmuş meyve istemiş ben hala getirmemişim.
bende o süre zarfında kolbastı oynuyordum da unutmuşum tövbe tövbe

günaydın millet herkeze hayırlı cumalar
cuma20606sa2.jpg

X