evet yani kapima gelip kavgacikarmasi ve beni darp etmeye calismasi ne sayiliyor tam da bilgim yok bu konularda hukuken ne sayilir
sert bir sekilde duvara ittirdi
ben onun gibi cirkef olmadigim icin sakin olmaya calistim tabi nekadar olabilirse insan o anda
Öncelikle büyük geçmiş olsun arkadaşım.. Kolay bir olay değil ,sinirlerin yıpranmış, anlıyorum.
Senin ayrı evde oturman, ama eltinin k.valide ile oturmak zorunda kalması; senin bir evladın olması, ama onun sürekli düşük yapması.. Bu gibi konular eltiler arası düşmanlık ve kıskançlık için ne yazık ki çoğu kez yeterli oluyor..
Hangi aklı başında kadın, böyle saçma bir sebepten ev basar Allah aşkına??
Bence polisle, mahkemeyle uğraşıp daha fazla yıpratma kendini. Sonuçta eşin zor durumda kalacak, aynı binadasınız. Ayrıca polis pek üstünd edurmaz, eline bişey geçmez diye düşünüyorum.
Ben senin yerinde olsam temizlik düzenimi hiç dğeiştirmez, en iyi böyle intikam alırdım. Kapıya mı dayanıyor eşin yokken? Açma.. Ve işte o zaman polis çağır.. Kapım tekmeleniyor, yetişin de.. O zaman alıp karakola götürürler, emin ol.
Bebeğine konsantre ol canım, bak ne güzel evin ayrı, kapın ayrı.. Eşyalarını camdan aşağı atmakla seviyesini zaten göstermiş hatun..