Eltimle basim dertte!!!

olay çok büyümüş çok kötü olmuş gerçekten.
yalnız haklı tarafı da var.siz de gecenin ikisinde ev işi yapmayın.benim de üst kattaki gece gece ev işi yapıyor o çok sessiz olduğunu zannediyor ama inan ki çok rahatsız edici.tam uykuya dalmışım tangır tungur sesler makina sesleri su sesleri bir de yürümesi var gümbür gümbür.kapısına gittim sessiz olmalarını söyledim hiiçç tınlamadılar bile aynen devam ettiler.
tamam evinizin işini yapmak istiyor olabilirsiniz ama bunu gündüz saatlerinde yapabilirsiniz.
benim de küçük oğlum var hiç gece iş yapma durumum olmadı.

olayın bu kadar büyümesinde sebep başka sorunlar da vardır sanırım.bu dereceye gelmeniz kötü olmuş.

allah kimseye böle elti vermesin valaha en iyisi eşinin ailesinden uzak oturmak mesela sen izmirde otur onlar ankarada otursun ne güzel dimii

bence bundan sonra aile sohbetlerinde bile yüzyüze gelip konuşmayın derim, bende dertliyim eltimden yana biliyorsun, gece sesler çok dikkat de edilse çok duyuluyor gece iş yapmamak gerekiyor ama senden ne olursa olsun yaptığı çok çirkin ve yanlış asıl hatalı olan bu davranışı ile o olmuş oluyor, senden özür dilemesi gerekir ama yapmıycağını biliyoruz, o yüzden aynı apartmanda otursakta oldukça mesafeli uzak olmamız gerekiyor.

Öncelikle büyük geçmiş olsun arkadaşım.. Kolay bir olay değil ,sinirlerin yıpranmış, anlıyorum.
Senin ayrı evde oturman, ama eltinin k.valide ile oturmak zorunda kalması; senin bir evladın olması, ama onun sürekli düşük yapması.. Bu gibi konular eltiler arası düşmanlık ve kıskançlık için ne yazık ki çoğu kez yeterli oluyor..

Hangi aklı başında kadın, böyle saçma bir sebepten ev basar Allah aşkına??

Bence polisle, mahkemeyle uğraşıp daha fazla yıpratma kendini. Sonuçta eşin zor durumda kalacak, aynı binadasınız. Ayrıca polis pek üstünd edurmaz, eline bişey geçmez diye düşünüyorum.

Ben senin yerinde olsam temizlik düzenimi hiç dğeiştirmez, en iyi böyle intikam alırdım. Kapıya mı dayanıyor eşin yokken? Açma.. Ve işte o zaman polis çağır.. Kapım tekmeleniyor, yetişin de.. O zaman alıp karakola götürürler, emin ol.

Bebeğine konsantre ol canım, bak ne güzel evin ayrı, kapın ayrı.. Eşyalarını camdan aşağı atmakla seviyesini zaten göstermiş hatun..

Bi çok arkadaşın dediğini maalesef bende diyeceğim :"Keşke temizliğinizi gündüz vaktinde yapsaydınız "
Bizim apartmanda da üst katımızdaki komşu ne yapsa bize duyuluyor akşam üzeri bile olsa çok net duyuyoruz çünkü duvarlar ince..Kaldı ki gecenin bi yarısı 2-3 gibi temizlik yapmak pek de adilane değil.Tamam eltiniz fazla tepki göstermiş,eltinin bu davranışı sadece gece gürültü yapmakla alakalı değilmiş zaten kendinde yazmışsın öncesi olduğunu.Biz yabancı oldukları halde bi kere bile çıkıp bişey demedik komşularımıza...ama içimden neler söylüyorum :)
gece 12 den sonra hiçbişey çekilmiyor wallahi tv sesiyle bile uyuyamıyorum.Eltinizin de öyle bi problemi olabilir yani sadece ruhsal probleme de yormamak lazım hemen.Bütün apartmanlarda saat sınırı var sonuçta herkes problemli değil...
Sizin eşyalarınızı atması falan hiç hoş değil,keşke başka yollarla çözülebilseydi.Bundan sonra muhatap olmayın olsun bitsin yapacak bişey yok bazı şeyler yıkılmış aranızda düzelmez artık

sukur kurtariyorum ondan

allah komsulari olacak insanlara yardim etsin...

benden uzak olsun da ne hali varsa gorsun

Canım kusura bakma ama bütün hatayı eltinde göremiyorum ben. gece 2'den sonra(10-11 bile değil.) ev işi yaparken komşularını da düşünmelisin. gecenin sessizliğinde inan ki en sessiz çamaşır bulaşık makinesi bile sanki insanın beyninde çalışıyormuş gibi sinir bozucu oluyor, kaldı ki kaynın sessiz olman için bir mesaj atmış ama sen ona rağmen hızını alamayıp fırın temizliği yapmışsın.

ertesi gün erken kalkıp güne başlamak zorunda olanlar için gerçekten çook sinir bozucu, belki eltin de kapına uyarı amaçlı gelmiştir ama sonu kötü bitmiş. çünkü kimse gece gece evinden yatağından kalkıp da bir yere gitmek istemez.

ben eltine kızamadım haliyle. kusura bakma

birincisi ben hatasizim demedim

olabilir ses cikarmis olabilirim.insan gibi soyleyebilirdi

2ncisi

firin silmedim

sadece aygazin ustunu sungerle gectim

3ncusu kaynim asla bana o tarz konusmaz msj atmaz o eltimdi atan

ve nasil bir kisilik oldugunu bilmediginiz icin

o kavga etmeye yer arayan bir tip

gecenin 3 lerdinde 2 gunde bir bagira bagira kavga ederken biz asagidakiler uykudan sicrarken cok normal degilmi?

asla ne msj attim ne cikip uyardim ne esimi saldim

ama o hemen az bir seste merakli gibi ya kendi gelirdi noldu diye yada kaynatami yolladi gecen bu olaylardan once,,,

neyse kendimi savunmayacagim

bende hatasiz degilim ama bunun bir uslubu edebi olmali degil mi?

tesekkur ederim gorusunuzu belirttiginiz icin

size kizmak gibi bir niyetim olsa

konu acmazdim

elestiriye de acik olmak lazim

bilmiyorum neresi de

yakin ama

cunku kaynimin dukkani bizim eve yakin

ama o burdan ciksim bana yeter

psikologa goturecekmis kayinpeder onu

duzelmezse sonlari malum

kaynim oyle demis

elti hnm da cikayim kiraya duzelmezsem giderim dr a demis

kaynatam diyor napayim kizim deli o

doveyimmi misafirin yaninda rezil ettim bagirdim sen asagi inerek haksizssin dedim diyor

birdaha sizi omru billah yanyana getirmem dedi

isabet olacagini onu istemedigimi soyledim...

İnsan mecbur kalmadıkca gece temizlik yapmamalı elbette ama elimizde olmayan sebepler vardır ki bulasık makinesine tabak canak koymak nasıl bir gürültü yaratabilir ki?? Bu arkadas ucan ucagı, yoldan gecen arabayı da gürültü sanıyordur herhalde.

Ben Ekonomik olması açıısndan genelde bulaşık makinesinide çamaşr makinesinide 11 -12 gibi çalıştırırım .Bzm apartmandada çok ses gelr ama yapıcak birşey yok. Ondan çıkacak ses de aman aman değildir zaten .Eltiniz olayı abartmış inadınıza inmiş aşağı anlaşılan.Neyseki Taşınıyormş .Sizde rahat edersiniz oda artk

Ah benim eltimde beni dövmeye gelsede duvarlardan onu spatulayla kazısalar.
Benim elti 1.55 boy 60 kilo ben 1.85boy 75kilo gerisini siz düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…