Eltimle basim dertte!!!

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.855
10.258
773
merhabalar

daha onceki konularimdan hatirlayaniniz vardir

maalesef cok cirkef bir eltiye sahibim alti ustlu oturuyoruz o kaynanamla oturuyor

yakinda tasinacaklar anlasmaiyorlar cunku,ben ayriyim mutlu huzurluyum cok sukur.benim bir cocugum var1 yasinda eltimin yok.2 dusuk yapti.

neyse konu su

oglumun dogumgunu yakin bende yalnizim islerimi halletmeye bakiyorum,oglum gece uyuyunca temizlik fln yapiyorum ama hergece degil

dungece yine mutfaka gittim bulasiklari makinaya attim.kaynimin telinden msj geldi 'az sessiz ol'sinirlendim ama cvp verme geregi duymadim isime devam ettim.makinayi actim ki sessiz calisir.saat 2 buarada.aygazi sildim demirlerini yikayacaktimki kapi caldi eltim.dedi az sessiz ol hergece senin sesinden rahatsiz oluyorum.konustu da konustu.esim gece vardiyasina gitti bnm.dinledim baktim susmuyor.sende hergece ses yapiyorsun ben bursey dedim mi.nerde ses yapiyorum ya diyor.hergece kocanla kavga ediyorsun bagira bagira ben geliyormuyum dedim.senin bu saatte kapima gelmeye hakkin yok bebegim uyuyor bi saatte is yapiyorsam keyfimden deegil dedim.banane sabah yap dedi ama nasil bagiriyor.cirkefligi herkes bilir onemli olan duzgun davranmaktir demeden hemen cirkef sensin

senin sacini basini yolarimdedi saldirdi ustume ittirdi duvara carpti bagirma bebegim uyuyor dedim bana ne senin bebeginden dedi.kaynim geldi kosarakengelledi onu zorla iride bir tip.birak gosterecem ona gununu diyor.bende sinir oldum ama ofkemi kontrol edip agzima geleni soylemedim.kaynim goturuyordu birak dedim bakalim napacak.cikardi eve.hala soyleniyor.esimi aradim ki bu 2nci gelip kapima olay cikarisi.kaynimi aradi kapatmis telini.sabaha kadar agladim sinirden...

bugunde ogluma aldigi bir tisort sort ve ivir zivir neyi varsa kapisina biraktim.carsidan dondugumdede kitabimi ve patiklerimi yukardan asagi atmis.esim kaynimla konusacakti engel oldum sinirlidir esim.birdaha gelirse esimin elinde kalacak.bnde polis cagirmaya karar verdim

avukat arkadaslar sanirim bu durum haneye tecavuze giriyor degilmi?sitedeki avukat arkadaslar yardimci olurmusunuz...

insallah tez zamanda tasinipgiderler bende biktim herkesi bunaltti.ve asla ve asla hakkimi helal etmeyecegim,soguk havada cikip butun gun cocugumla ona ev aradim konustum sordum ayaklarim su topladi.ama bana ettikleri artik yetti.allahim hakkimi savunsun ondan.gorusmuyordum mesafeyi kurdum ama cirkeflik heryere yetisir.kayinpederle konustu esim bu duruma bir care bulacak.gelip ozur dilese dahi kabul etmiyorum

cok uzun oldu kusura bakmayin sadece sizinle paylasmak istedim iyiki varsiniz kka

nasıl yani canım evine mi girmiş, haneye tecavüz derken, kitabını nerden buluyorda aşağı atıyor yahu:26:

Son düzenleme:
büyük konuşmak istemem ama elti falan kim oluyor yaa,niye onun için huzurunuzu bozuyorsunuz,verin ağzının payını olsun bitsin.şikayetçi olun.

Buradaki bazı kadınların sabrına hayran olmamak elde değil. Ben mi anormalim,psikolojik problemim mi var bilmiyorum ama ben o kadını içeri çeker bir güzel yamulturdum. Sonuçta benim evime giren o,kanunen hiç bir şekilde haklı olamaz. Saçlarını eline verir,gönderirdim evine. Kaynıma da karısına sahip çıkmasını söyler,çeker kapımı keyfime bakardım. Siz ezilmeyi kabul ettikçe ezen çok olur. Bugün elti,yarın görümce. Azıcık dişli olun bence...

ıyı sabretmıssınız, ben o durumda dalardım eltıye herhalde

Gorumcem geldı sımdı aklıma, oda boyuna guvenıp, benı dovmeye kalkmıstı, cadaloz.

Allah a havale edın onu, zaten cevrenızdekıler tanıdıgı ıcın kımın haklı oldugunu bılıyordur.

Haneye tecavuz olması ıcın sanırım fıılen evınıze gırmıs olması gerekıyor, ama emın degılım.

Insallah bır an once tasınırlar oradan da, sızde rahat edersınız.

Bu arada oglunuzun dogum gunu kutlu olsun, nıce senelere...

Son düzenleme:
üzüldüm senın adına...benımde eltımler üst katımda kaynanamlarla otururlar...ben kendıme kızıma ne alsam gider aynısını alır oda eşide çok kıskanırlar bizi...afedersiniz çamaşırım nasılsa aynısını alır gelir....böyle cadı eltilerle başa çıkmak zor...aynı ortamlarda yaşamak zor

evet yani kapima gelip kavgacikarmasi ve beni darp etmeye calismasi ne sayiliyor tam da bilgim yok bu konularda hukuken ne sayilir

sert bir sekilde duvara ittirdi

ben onun gibi cirkef olmadigim icin sakin olmaya calistim tabi nekadar olabilirse insan o anda

eltinizle ilişkinizde problem olmalı. yoksa bundan bu kadar büyük sorunlar çıkmazdı. yalnız şu da var. bir apartmanda gecenin belli saatinden sonra makina çalıştırmak temizlik vs yapmak pek uygun değil. duvarlar da inceyse siz farkında olmasanız da üst kata ya da alt kata ses fazla gidiyor olabilir. yine de eltinizin tavrı hiç hoş değil. daha farklı şekilde söyleyebilirdi.

ya canım keşke temzliği çocuğunun gündüz uykusunda yapsaydın

eltinin tavrı ne olursa olsun hoş değil ama sebeb vermişsin eline

sanırım yıllarca bilenmişsiniz birbirinize, ufak bi kıvılcımdan yangın çıkmış haliyle

gözünü patlatırdım ben olsaydım..Allah kolaylık versin sana çok zor böyle kendini bilmezlerle uğraşmak.kapına geldiği zaman açma derim .

birincisi ben kendimi ezdirmedim o cok fena bir insan oldugu icin oyle herkese kocasina da.

evet ses gitmis olabilir ama bunda kasit yok.abartmiyorum haftada 3 gun bagiris cagiris sesleri geliyor hatta bzn uykudan uyaniyorum.

birsey anlayacak dinleyecek bir insan degil.kimse basedemez.aramizda sorun var evet.cocugum var ayri oturuyorum esimle problemlerim yok.onunla konusmuyorum gorusmuyorum.kayinpederim kaynanam bana karsi artik iyiler.sorun sadece bu.

ve en ufak sesimizde hemen kapimiza geliyordu onceden ne oldu diye.

epeydir ben konusmuyorum onunla samimiyeti kestim.gecen kaynanamla oturuyoz.masayi ittirdim.kaynatam hemen indi bize noldu kizim diye.ki eminim eltim gonderdi kaynatam isitme sorunu var ufak tikkirtiyi hic duymaz

elefera tesekkur ederim cnm sagol.

keşke evden çıkabilsenizçok yakın akrabalar arasında saygıyı yitirmemek için hep biraz mesafe olmasını düşünenlerdenim. aynı apartmanda oturmak çok içli dışlı olmak iyi değil. yazık kaynana ve kaynata da arada kalır. kardeşlerin arası açılır. allah size sabır versin arkadaşım

galiba eltinle çok daha önemli problemlerin var.ondan bu kadar dertlisin.gerçi zaten bi tartışma üzerine saldırıya geçtiğine göre çok normal gözükmüyor.bir tek anlattığın olay üzerine konuşacak olursak da gece gürültü yapmış olabilirsin.gece ses çok duyuluyor ve rahatsız edici oluyor.örneğin ben akşam 9 dan sonra hiçbir makineyi çalıştırmam.bunun içinde tabi gidip saldırıya geçmek saçma olmuş.

bahaneye bakıyorlar demekki canım

o zaman sen onlar yüzünden uyandığında sende onları uyar, uyuyoruz burda diye

gerçi o zaman kasıtlı gürültü yapma ihtimalleride var

bence sinirlenip kendini yıpratma çünkü seni öyle gördükçe zafer kazandı sanabilir

sen eşinle kayananlarla daha mutlu görün ki, onu takmıyo gibi görün ki

gitmek için can atsın

chess

onun psikolojik sorunlari var artik eminim

cok ses yapmadigima da eminim

ama belkide olmustur kapima gelip insan gibi

cnm msj attim ama anlamadin heralde.yukari cok ses geliyor diyebilirdi.bende elimdeki isi birakirdim.aama kaba ve kavgaci tavri cok cirkin

eski konularima bir gozatin beni anlayacaksiniz daha iyice

ben kusursuzmuyum hayir

elbet bnm de hatalarim var

Onun derdı bellı aslında.
Kendısı kayınvalıde ıle yasadıgı ıcın kıskanıyor apacık.
Belkı haklı yanları vardır ama, bunda senın sucun ne?
Senınle tartısmak yerıne, acıkca dese kı; 'bende senın gıbı bır duzenım olsun ısterdım' ne olur yanı?

Onun sevıyesıne ınmedıgın senın yararına olmus, boylece ona koz vermıs olmadın.
Evet, gece gec saatte temızlık yapman dogru degıl ama, bunu nazıkce dıle getırebılırdı.
Hem her zaman yapmadıgına ve ozel bır gun ıcın hazırlandıgına gore anlayıs gosterebılırdı.
Hele kı calısan bır bayan degılse, sabah erken kalkmak gıbı bır derdı yoksa bunu yapabılırdı.

Yapmamıs, kendı kaybettı.
Dert etme, ama sana onerım eger bugunlerde yıne temızlık yapacaksan sakın ınadına ses cıkarma.
Daha fecı olayların yasanmamasını ıstıyorsan, bıraz ıtına gostermelısın.
Dogum gunu arefesınde boyle tatsızlıklar yasayıp, moralını bozma.

Son düzenleme:

estağfurullah canım seni yargılamıyorum yanlış anlama, bahaneye bakıyor işte

zaten seni itmesi yok saçını başını yolarım demesi... zaten bu tarz bi insanla ne konuşabilirsin ki, anlaşasın, uzlaşasın... umarım bir an önce giderlerde huzura kavuşursun, ama benim tavsiyem hiç huzurunu ağzının tadını bozma, hiç tınlama, bahanede vermemeye çalış ellerine...

dedigim gibi temizlik yapmadim

sadece makinaya bulasik attim ve aygazi sildim

ztn gece gec yatan 3 de 4 te yatan insan gunduz 2 de 3te kalkiyor,

hayir evde de is yapmiyor.evin temizligi camasiri yemegi soba temizlemesi bilimum isler kaynanama ait.o odasindan dahi cikmaz

ztn o kismi beni ilgilendirmiyor.sabah erken kalkip temizlik yapmaliyim pazara d gunumuz var.

ama nasil olacak bilmiyorum

edepsizle edepsiz olursam benim ne farkim kalir ondan

oğlunun yeni yaşı kutlu olsun cnm
takma kafana onun seviyesine inme biraz daha dikkatli davran
2 düşük yapmış ve bu yüzden böyle olabilir agrasif ve sinirli
taşınmayı düşünyolarmış zaten inş olurda sende rahatlarsn
ama boşver evinde mutluysan 3. şahıslara takılma
eşin yanında bide gülgibi bi yavrn var diğerlerini salla
üzülme Rabbim herşeyi görüyor
oda hakettiği gibi yaşıyo
kötüyle başa çıkılmaz seni çekemiyo ve bu yüzden seninleanlaşamıyo
o sizin için öyl bimodel çizmiş elti kaynana kötüdürkötü davran
ezdirmekendini diye bimodel çizmiş o yoldailerliyo
sen hiçbişey kaybetmesin ama o hep kaybeden taraf olucak
yarın bigün eline düştüğünde ne yapacak onu düşünmüyo
ilersini düşünen ince fikirli birideğil sen takma kafana
o öyle onunla muhattap dahi olma boşver kendi işinide kendi halletsin
okötü olduğu için iyilikten anlamazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…