- 22 Kasım 2010
- 11.087
- 19.383
-
- Konu Sahibi gizemm2536
Siz padişah mısınız ne farkeder kayivHanfendi yeni evliyiz yemeğe davet edecek kayınvalidemle haber gönderiyor sizi yemeğe çağırıyor diye bende ağzı dili yokmu seni aracı kullanıyor dedim gitmedim
4 senedir sizin hayatınıza ne gibi etkileri var peki ? Neler yapıyor meselaMerhaba kızlar neye nasıl başlasam bilemiyorum
4 sene önce evlendim evlenmeden önce eltimle kaynanamın evinde tanıştık o kadar rahat o kadar kendini beğenmiş biriydi ki anlatamam benden de 5-6 yaş küçük kaynanamın kaynatamin yanında eşini opmeler bacak bacak üstüne atmalar neyse tanıştık ettik tanışmadan sonra mesafe koymaya başladı gördüğü yerden görmemezlikten gelme nişanımda düğünümde gelipte kesinlikle hayırlı olsun dahi demedi inanır mısınız çeyiz bohçasına bana bir hediye koymus paçavra en son beni benden alan durum düğünümde siyah kurdeleli çeyrek takması ben orda heyecandan göremedim anlam veremedim ama daha sonra teyzelerim kuzenlerim beni uyardı bu kıza dikkat et tehlikeli bende artık yapmam gerekeni yaptım ve konuşmama kararı aldım şimdi kaynanam barıştırmaya çalışıyor ama ben yaklaşmiyorum içimden dâhi gelmiyor sizce ne yapmalıyım
Gittiginiz hangi düğünde siyah kurdele gördünüz allah askinaSiyah kurdele olunca ne oluyormuş ki? Büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atmak benim için saygısızlık değil.
Kadın sizinle görüşmek istemiyorsa sizde görüşmeyin. Kayınvalidenizin niyetinin kötü olduğunu sanmıyorum
eş ailesinin çifte standardı çekilemiyor birini görünce ötekini dışlamalaır.Kafamda gerçekten eltilik müessesindeki kıskançlığını oturtamıyorum. Bana acayip saçma geliyor. Hayır neyi paylaşamıyorum yani eltimle, kaynanamla kayınpederimi miistedikleri kadar iyi geçinsinler mesela ne güzel. Aşiret miyiz, saltanat kavgası mı yapıyoruz anlamıyorum. İnsanların kendilerini bu kadar önemsemeleri beni benden alıyor
Vallahi o kadar rahatlık kolay kolay kimsenin tarzına uymaz neredeyse dudak dudağa ben hatta nişanlıma baktım şaşırdımKayinvalidenize ikinizin de yetiskin olduğunu , küslük değil muhattap olmamayı tercih ettiğinizi açıklayın. Sadece eşini öpmesi ,rahat takılmasi sizi neden gerdi orayı anlamadım, sizin hayat tarzınıza uymuyor diye yargılamamak lazım.
Uymuş demek ki ne sevgilisi ne kendisi rahatsız olmamamis,herkes kendinden sorumludur, bosverin.Vallahi o kadar rahatlık kolay kolay kimsenin tarzına uymaz neredeyse dudak dudağa ben hatta nişanlıma baktım şaşırdım
Yani mesafeli olun hoslanmadinizsa ama eşleriniz yigenlerini kardeşini görmeyecek mi mesela tek mi göndereceksiniz birbirinize? ben asla kaldıramam. Uzakmişta anladığım yani görmezden gelin size açık bir zarar verirse karşılığını güzelce verirsin. Barış gitsin sen mutlu olursun, küsmek kolay mesafeli ol yeterMerhaba kızlar neye nasıl başlasam bilemiyorum
4 sene önce evlendim evlenmeden önce eltimle kaynanamın evinde tanıştık o kadar rahat o kadar kendini beğenmiş biriydi ki anlatamam benden de 5-6 yaş küçük kaynanamın kaynatamin yanında eşini opmeler bacak bacak üstüne atmalar neyse tanıştık ettik tanışmadan sonra mesafe koymaya başladı gördüğü yerden görmemezlikten gelme nişanımda düğünümde gelipte kesinlikle hayırlı olsun dahi demedi inanır mısınız çeyiz bohçasına bana bir hediye koymus paçavra en son beni benden alan durum düğünümde siyah kurdeleli çeyrek takması ben orda heyecandan göremedim anlam veremedim ama daha sonra teyzelerim kuzenlerim beni uyardı bu kıza dikkat et tehlikeli bende artık yapmam gerekeni yaptım ve konuşmama kararı aldım şimdi kaynanam barıştırmaya çalışıyor ama ben yaklaşmiyorum içimden dâhi gelmiyor sizce ne yapmalıyım
E biz de öyleyiz. Aramızda hiçbir sorun yok kaç yıllık eltilerim ama görürsek merhaba merhaba o kadar. İki eltim samimi olmuşlardı kavga etmişlerdi. Ben en baştan hiç samimi olmadım asla dedikodu yapmam uzak dururum. O yüzde kafam rahat :) en güzeli böyle benceGördüğü yerde sadece mrb başka bir konuşma davet etme olmadı aramızda