- 14 Ağustos 2024
- 1.333
- 2.629
-
- Konu Sahibi gizemm2536
Siyah kurdele veren kuyumcu hiç görmedimBen özellikle yapıldığını sanmıyorum, kuyumcu öyle vermiş olabilir.
Siz görüşmek istemiyorsanız net olun görüşmeyin derim
Yani bilmiyorum ki, genelde hep kırmızı olur ama bana da özellikle siyah kurdele kesip biçip altına iğneleyip düğüne getirmek çok boş iş geldi.Gittiginiz hangi düğünde siyah kurdele gördünüz allah askina
Dünyanın en gereksiz şeyi. Uyarmaları iyi olmuş. Annem der ki eltiden kardeş,arkadaş olmaz. Elti eltidir. Amaan konuşmasa ne olur. Dış kapının mandalı.eltinizle arayı sıcaklaştırırdınız ama şuan zor.
Kişi kendi evine kendisi çağırır. Kv ile haber göndermez. Bunun padişahlık ile alakası yok. Yani uzak durması onun için en hayırlısı.Siz padişah mısınız ne farkeder kayiv
Aman eltimi uzak dursun bizimkinde 10 grm bilezik var yok görsen bir havayla takıyor sanki Trabzon hasır set meğerse eşim onların düğününde bilezik artı 200 milyar para yardımı yapmış bunlardan haberimiz yok kendi taktığı bilezikten ince birde hasbam hamileliğini gizliyor şuan doğurdu aramadım bile ne arayacağm benden gizleyen fesatlrdanMerhaba kızlar neye nasıl başlasam bilemiyorum
4 sene önce evlendim evlenmeden önce eltimle kaynanamın evinde tanıştık o kadar rahat o kadar kendini beğenmiş biriydi ki anlatamam benden de 5-6 yaş küçük kaynanamın kaynatamin yanında eşini opmeler bacak bacak üstüne atmalar neyse tanıştık ettik tanışmadan sonra mesafe koymaya başladı gördüğü yerden görmemezlikten gelme nişanımda düğünümde gelipte kesinlikle hayırlı olsun dahi demedi inanır mısınız çeyiz bohçasına bana bir hediye koymus paçavra en son beni benden alan durum düğünümde siyah kurdeleli çeyrek takması ben orda heyecandan göremedim anlam veremedim ama daha sonra teyzelerim kuzenlerim beni uyardı bu kıza dikkat et tehlikeli bende artık yapmam gerekeni yaptım ve konuşmama kararı aldım şimdi kaynanam barıştırmaya çalışıyor ama ben yaklaşmiyorum içimden dâhi gelmiyor sizce ne yapmalıyım
İşte bende onu merak ediyorum insanların günahını almak istemiyorum bu zamana kadar bende öyle birşey hiçbir düğünde görmedim o zaman yüzden sizlere sormak istedim bu ne anlama geliyor böyle bir insanla karşı karşıya dahi gelmek içimden gelmiyorSiyah kurdele veren kuyumcu hiç görmedim
Sizin örf adetinizi bilemem ama bizde böyle bir durum olamaz bizde bu saygısızlıktır madem çok öpmeye meraklı kocasını milletin yanında yapacağına gitsin evinde öpsün kimseye sevgisini ispatlama çabasına girmesinBenim eltimin aynısısınız...
"Eşimizi öpmemiz gereken yerler, öpmememiz gereken yerler" adında bir liste yapın ona uyalım, ne dersiniz?
Nasıl oturacağımıza dahi siz mi karar vereceksiniz. Bu ne cüret?
Kadın sizin bu sığ görüşünüzün farkına varıp arayı açmak istemiş ve bence çok mantıklı.
Kurdele meselesi de tamamen denk gelme olarak görüyorum. Kuyumcudan öyle alınmıştır. Hem siyah kurdele olsa ne olacak? Kurdelenin renginin ne önemi var?
Bunu bir dünya mesele haline getireceğinize, siz de onun çocuğuna siyah kurdeleli çeyrek götürürsünüz içiniz soğur.
Ama burda mesele kurdele felan değil. Sizin aklınızdaki olaylar bambaşka:)
Biz eşimle akrabayiz hatta kayınvalidem onda biraz kıskançlık var diye bana söyledi ve birde kayınvalidemin elinden telefonu alıp beni ismimi ne diye kaydettigini sormuşlar düşünebiliyor musunuz kesinlikle aramızda kavga sataşma dahi olmadı kendisi en baştan mesafe koymak istediYorumlarda baya saf hanımlar var ama eltim yok ve etrafımda çoğu eltiler böyledir. Siyah kurdeleyi tabi ki bilerek takmış sana daha neler edicem hesabı. Barışmayın aranız bozuk kalsın. Görümcem mesela nişan zamanı engelledi hala da engelli şuan. Hiç konuşma gereği de duymadı.
Aradığım yorumDünyanın en gereksiz şeyi. Uyarmaları iyi olmuş. Annem der ki eltiden kardeş,arkadaş olmaz. Elti eltidir. Amaan konuşmasa ne olur. Dış kapının mandalı.
Dünyanın en gereksiz şeyi. Uyarmaları iyi olmuş. Annem der ki eltiden kardeş,arkadaş olmaz. Elti eltidir. Amaan konuşmasa ne olur. Dış kapının mandalı.
İşte kaynanamda bizi bir araya getirmeye çalışıyor o cahil aldırma yaptıklarına bilmem bilmem ne diyor bende istemiyorum diyorum bu benim unutabilecegim bir durum değil hatta doğumda hastaneye geldi hayrlı olsuna çiçek getirmiş çiçeği alıp ayağımın altında ezdim kayanamada söyledim kesinlikle bizden uzak durucak bebegime dahi dokunmiycak dedimYani bilmiyorum ki, genelde hep kırmızı olur ama bana da özellikle siyah kurdele kesip biçip altına iğneleyip düğüne getirmek çok boş iş geldi.
Konu sahibinin eltisini tanımıyorum, belki de özellikle yapmış olabilir bilemem. Diyelim ki özellikle yapmış olsun, görüşme diyoruz zaten konu sahibine de, farklı bir şey söylemiyoruz ki
Kayınvalidemin yanında değil sadece kayınpederim karşısında eşim ben yani bana ters geldi bu durumlar belki de bu kadar rahata alışık olmadiigmdanBen de kayınvalidemin yanında eşimi öpüyorum öpmemem mi lazım?
Kurdele olayının kasti yapılmış bi şey olduğunu düşünmedim okuyunca. Ama sevmiyorsanız iletişime geçmeyin çok muhatap olmayın. Elti bu yani her gün görüşmeseniz de öleceğiniz bi mertebe değil neticede
Biz eşimle akrabayiz kayınvalidem biraz onda kıskançlık var diyor hatta inanırmisiniz ben annemdeyken eşim eltim diğer aile üyeleri fotoğraf cekilelim demişler o eltim olacak şahıs eşimi kadraja almadan herkesi fotoğraf çekmişYa niye siyah kurdeleyi bilerek takmış olsun ki? Mesela gözü kocanızda olur, o evleniyor diye üzülür siyah giyinip gelir, siyah kurdele takar (çok düşük ihtimal) Ya da tartışırsınız, düğünde de tavır olarak siyah kurdele takar. E ikisi de olmadığına göre niye böyle bir şey yapsın?
Bence teyzeleriniz de yanlış yapmış, daha bismillah evlendiğiniz gün eltiniz hakkında uyarılmayı doğru bulmadım belki eltinizle arayı sıcaklaştırırdınız ama şuan zor.
Biz eşimle akrabayiz kayınvalidem biraz onda kıskançlık var diyor hatta inanırmisiniz ben annemdeyken eşim eltim diğer aile üyeleri fotoğraf cekilelim demişler o eltim olacak şahıs eşimi kadraja almadan herkesi fotoğraf çekmisYa niye siyah kurdeleyi bilerek takmış olsun ki? Mesela gözü kocanızda olur, o evleniyor diye üzülür siyah giyinip gelir, siyah kurdele takar (çok düşük ihtimal) Ya da tartışırsınız, düğünde de tavır olarak siyah kurdele takar. E ikisi de olmadığına göre niye böyle bir şey yapsın?
Bence teyzeleriniz de yanlış yapmış, daha bismillah evlendiğiniz gün eltiniz hakkında uyarılmayı doğru bulmadım belki eltinizle arayı sıcaklaştırırdınız ama şuan zor.
Kaynananıza siyah kurdeleyi sorun bakalım?Merhaba kızlar neye nasıl başlasam bilemiyorum
4 sene önce evlendim evlenmeden önce eltimle kaynanamın evinde tanıştık o kadar rahat o kadar kendini beğenmiş biriydi ki anlatamam benden de 5-6 yaş küçük kaynanamın kaynatamin yanında eşini opmeler bacak bacak üstüne atmalar neyse tanıştık ettik tanışmadan sonra mesafe koymaya başladı gördüğü yerden görmemezlikten gelme nişanımda düğünümde gelipte kesinlikle hayırlı olsun dahi demedi inanır mısınız çeyiz bohçasına bana bir hediye koymus paçavra en son beni benden alan durum düğünümde siyah kurdeleli çeyrek takması ben orda heyecandan göremedim anlam veremedim ama daha sonra teyzelerim kuzenlerim beni uyardı bu kıza dikkat et tehlikeli bende artık yapmam gerekeni yaptım ve konuşmama kararı aldım şimdi kaynanam barıştırmaya çalışıyor ama ben yaklaşmiyorum içimden dâhi gelmiyor sizce ne yapmalıyım
Biz eşimle akrabayiz kayınvalidem biraz onda kıskançlık var diyor hatta inanırmisiniz ben annemdeyken eşim eltim diğer aile üyeleri fotoğraf cekilelim demişler o eltim olacak şahıs eşimi kadraja almadan herkesi fotoğraf çekmiş