Eltimle aramdaki problem

gizemm2536

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
48
-20
34
Merhaba kızlar neye nasıl başlasam bilemiyorum
4 sene önce evlendim evlenmeden önce eltimle kaynanamın evinde tanıştık o kadar rahat o kadar kendini beğenmiş biriydi ki anlatamam benden de 5-6 yaş küçük kaynanamın kaynatamin yanında eşini opmeler bacak bacak üstüne atmalar neyse tanıştık ettik tanışmadan sonra mesafe koymaya başladı gördüğü yerden görmemezlikten gelme nişanımda düğünümde gelipte kesinlikle hayırlı olsun dahi demedi inanır mısınız çeyiz bohçasına bana bir hediye koymus paçavra en son beni benden alan durum düğünümde siyah kurdeleli çeyrek takması ben orda heyecandan göremedim anlam veremedim ama daha sonra teyzelerim kuzenlerim beni uyardı bu kıza dikkat et tehlikeli bende artık yapmam gerekeni yaptım ve konuşmama kararı aldım şimdi kaynanam barıştırmaya çalışıyor ama ben yaklaşmiyorum içimden dâhi gelmiyor sizce ne yapmalıyım

Bence eğer görüşmek istemediğiniz biri söz konusuysa ya kesin tavır alıp görüşmeyecek ve net duracaksınız ya da politik olup ortamda merhaba merhaba gerekli konuşmalar ama bi samimiyet falan olmadan. Kayınvalidenizle değer veriyorsanız hatrı için 2. Seçeneği seçebilirsiniz.

Eltinize bir saygısızlık yapmadığınızı, ikinizin de yetişkin olduğunuzu isterseniz zaten konuşacağınızı söyleyin. Uzak durun

Siyah kurdele olunca ne oluyormuş ki? Büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atmak benim için saygısızlık değil.
Kadın sizinle görüşmek istemiyorsa sizde görüşmeyin. Kayınvalidenizin niyetinin kötü olduğunu sanmıyorum
Siyah kurdele yas sürecinde olanların kullandığı bişey ya. Ona benzer bi anlamı olduğunu düşündüm

4 senedir hic konusmadiniz mi? O ceyrek olayından sonra yani
Gördüğü yerde sadece mrb başka bir konuşma davet etme olmadı aramızda en ufak dâhi kavga yok bu çeyrek olayından önce sadece mrb oldu ama çeyrek
Ayyyy yılannnn eltiler ne barışması kızz yolarım seni bak
Uzak dur hele hele hareketlere bak siyah kurdele takmak
Ne kadar uzak mesafe o kadar iyi
Elti diyince olmayan tüylerim bile diken diken oluyo o kadar nefret yanı 🙄
İşte bende onu anlamıyorum ne anlama geliyor bu siyah kurdeleli çeyrek

Rahat tavirlari sizi ilgilendirmez ilk once sonra nerden anladiniz kendini begendigini? Belliki hoslanmamis sizden zaten hangi eltiler birbirini sevdiki? Ne guzel mesafe koymus sizde ayni davranin… kaynananizada benim sorunum yok o soguk yapiyor diyin Ve topu ona gonderin 🤣

Merhaba kızlar neye nasıl başlasam bilemiyorum
4 sene önce evlendim evlenmeden önce eltimle kaynanamın evinde tanıştık o kadar rahat o kadar kendini beğenmiş biriydi ki anlatamam benden de 5-6 yaş küçük kaynanamın kaynatamin yanında eşini opmeler bacak bacak üstüne atmalar neyse tanıştık ettik tanışmadan sonra mesafe koymaya başladı gördüğü yerden görmemezlikten gelme nişanımda düğünümde gelipte kesinlikle hayırlı olsun dahi demedi inanır mısınız çeyiz bohçasına bana bir hediye koymus paçavra en son beni benden alan durum düğünümde siyah kurdeleli çeyrek takması ben orda heyecandan göremedim anlam veremedim ama daha sonra teyzelerim kuzenlerim beni uyardı bu kıza dikkat et tehlikeli bende artık yapmam gerekeni yaptım ve konuşmama kararı aldım şimdi kaynanam barıştırmaya çalışıyor ama ben yaklaşmiyorum içimden dâhi gelmiyor sizce ne yapmalıyım
Bence eşin görüşmek istiyorsa soğuk davranarak görüş.Evlilik hayatını etkilemesin.

Bence eğer görüşmek istemediğiniz biri söz konusuysa ya kesin tavır alıp görüşmeyecek ve net duracaksınız ya da politik olup ortamda merhaba merhaba gerekli konuşmalar ama bi samimiyet falan olmadan. Kayınvalidenizle değer veriyorsanız hatrı için 2. Seçeneği seçebilirsiniz.
Kesinlikle değer vermiyorum çünkü yalancının teki neden derseniz ben düğün bittikten sonra altınları ona emanet ederken siyah kurdaleyi eltimin taktığını söylemedim tepkisini merak ettim görünce beddua dizdi kim bunu taktiysa başına çıksın neler neler daha sonra eltimin taktığını söyleyince u dönüşü yaptı yok o yapmaz bilmem bilmem ne

Kesinlikle değer vermiyorum çünkü yalancının teki neden derseniz ben düğün bittikten sonra altınları ona emanet ederken siyah kurdaleyi eltimin taktığını söylemedim tepkisini merak ettim görünce beddua dizdi kim bunu taktiysa başına çıksın neler neler daha sonra eltimin taktığını söyleyince u dönüşü yaptı yok o yapmaz bilmem bilmem ne
O zaman yapmanız gereken belli. Kvye bende eltimde yetişkin kadınlarız bırak çözülecek bişey varsa biz yapalım diyeceksiniz.

X