Eltimize söylemek isteyip de söyleyemediklerimizi paylaşalım :)

Bravo valla ben uğraşsam böyle yaratıcı yazamam

2 bekar Kaynım var 2 side bekar geziyor Evlenecek kabiliyetleri de yok kaldım böyle tek gelin

4 tane eltim var iki tanede yolda
Bir şey demiyorum, benden uzak Allah a yakın olsunlar.

Eltisiyle anlaşan bir tek ben miyim?

Allah mutluluğunuzu bozmasın

herkes kendi kalbinin ekmeğini yer elti hanım, hanım dediğime bakma hanımlık bi tarafın yok görgüyü konuşmayı insan ilişkilerini bile ben geldikten sonra benden öğrendin taklitçiii karakterimden kıyafetlerime kadar taklit etmeye çalışıyosun da sende çok sakil duruyo be ablacım 35 yaşında 2 çocuklu kadınsın hala ona ne alınmış ona ne yapılmış onu mu daha çok seviyolar diye takiptesin bayramlarda bile 10 senelik evliliğinde gitmediğin insanlara ben gittim diye peşimden geldin bu nasıl bi kıskançlık karşıma geçtin özel elbise diktiriyorum diye hava attın biz bilmiyo muyuz kv me onu zorla aldırdığını insanlarda sen bu sebeplerden eşinle tartışma diye herşeyi sana da yapmaya çalışıyolar yine de gözün yükseklerde doymazsın bide bana gelip ablacım diye diye herşeye burnunu sokma iyi görünmeye çalışma herkes herşeyin farkında iç huzuruna dön bacım çocuklarına bas bas bağırcağına onlarla düzgün iletişime geç çocuklarında senin gibi agresif bari o çocuklara sakinlik huzur verde başkalarıyla değil kendisiyle uğraşan özgüvenli mutlu birey olsunlar

Neden,hepsinden altin yapip tek kitap da mi toplyacaksiniz ? :) Bir yayin evi kurup seri uretime mi gececegiz :)

Ahhh küçük eltim üzümlü kekim iyi ki varsın. Geldin de bana bacı oldun ben de sana...

Ahhh büyük eltim... Keşke kendi ailene karşı gösterdiğin güleryüzün trilyonda birini de bize gösterseydin. Keşke dünyada tek aile senin ailenmiş gibi davranmasaydın... Bak şimdi ne oldu? Karalahana ne tatlı ne sevimli kızmış oldu... Değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…