- Konu Sahibi Su perisi86
bu arada bayramınız mübarek olsun kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bence eltısı olmayan anlayamaz bızım duşuncelerımızı bıde ben çok dar gonulluyumdur kafamı herşeye takarım huyum kurusun işte ama eltılerımın karşısında guçluyum zayıf kalmamaya gayret gosterıyorum artık
bugun hastaneden gelıyordum aşılamam yapılmıştı ama tutmadıgını bugun ogrendım eltım balkondaydı sordu bende hastalandım tutmadı dedım ne yanıma geldı nede bır telefon açtı halbukı çok ıyı anlaşıyorduk suslenmış gıyınmış gezmeye gıdıyordu ben aglarken o amelıyat oldu ben vardım bır sorunu oldugunda hep ben vardım yanında o gelıpte tesellı etmedı benı ne kadar uzdu bu davranışı ıyı gun arkadaşıymış meger ne kadar çok anne olmayı istedıgımı bıldıgı halde yanımda degıldı şımdı ben ne yapayım guçlu olmam gerekıyor onların karşısında degılmı kızlarfisfisfis
rabbım bebegım olmazsa yaşamanın bır anlamı yok olmuyor bu duygu bambaşka bır durum benı benım gıbı olanlar anlar çok mutsuzummmmmmmmmmmmm