• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ELTİMİN ŞEYTANLİGİ

bunun niyeti beni kotulemekti ve esimi benden sogutmakti eline ne gececekse ama olmadi cook sukur gorumce ve kv ona inandi onu savundular ama kocam yanimda cook sukur o bana yeter :))

kv eltini savunmuş ama suan sen beraber oturuyorsun kv ile
nasil oluyor yani araniz nasil kv ile eltin hicmi ziyarete gelmiyor kv ni?

Ooo benim kaynanam en basindan beri cekiyo ondan ama ondan kiymetlisise yok deger vermicen adam yerine koymican azarlican senden kiymetlisi olmaz

Ooo benim kaynanam en basindan beri cekiyo ondan ama ondan kiymetlisise yok deger vermicen adam yerine koymican azarlican senden kiymetlisi olmaz
ah ahh ben bu konuda çok dertliyim ya neden öyle oluyo acaba? aman kendilerini kaşınıyolar en sevdikleri ayrımcılık yaptıgı gelininden bulsun ömür boyu

Nasil kari koca arasinda yazilmis mesajlari okuyabilir?
Normalde boyle basliklarin altinda abartilmis durum olur falan ama bu sefer hak verdim konu sahibine.
Birak konusmazsalar konusmasinlar. Uzak olsunlar daha iyi.

kv eltini savunmuş ama suan sen beraber oturuyorsun kv ile
nasil oluyor yani araniz nasil kv ile eltin hicmi ziyarete gelmiyor kv ni?
ziyarete gelmiyor zaten buraya sık sk gelmemk icin bahane ariyordu istedgi oldu kv ile kendisnden dolayi aram iyi degil sevmiyorum ama esimle mutlu oldugum icinde yansitmamaya calisiyorum

siz de şu an fikirleri size uymayanların dedikodusunu yapıyorsunuz alttan alttan .
Dedikodu: ortamda olmayan,söylediklerinizi duymayan insanların gıyabında konuşmaktır.
Burda herkesin okuyabileceği birşey yazmaya dedikodu değil,serzeniş denir.
Hiç tanımadığı,samimiyeti ve herhangi bir lasfsöyleme hakkı olmadığı halde,bir insana fütursuzca,hadsizce, dedikoducu anlamını taşıyan,alttan alttan dedikodu yapıyorsun gibi şuursuzca bir cümle kullanmayı kendinde hak gören insana ne denir bilemeyeceğim.

Her insan gibi,her üye gibi,küfür hakaret içermediği sürece kendime göre fikrimi söyleme hakkına sahibim.Kimsenin alıntılayıp,acımasızca eleştirme hakkı yok.Eğer bir yanlışa tepki vereceksen,başka yanlışları gör.İçinden benimkini seçipte dedikodu yapıyorsun deme hakkını vermiyorum sana.

Dedikodu: ortamda olmayan,söylediklerinizi duymayan insanların gıyabında konuşmaktır.
Burda herkesin okuyabileceği birşey yazmaya dedikodu değil,serzeniş denir.
Hiç tanımadığı,samimiyeti ve herhangi bir lasfsöyleme hakkı olmadığı halde,bir insana fütursuzca,hadsizce, dedikoducu anlamını taşıyan,alttan alttan dedikodu yapıyorsun gibi şuursuzca bir cümle kullanmayı kendinde hak gören insana ne denir bilemeyeceğim.

Her insan gibi,her üye gibi,küfür hakaret içermediği sürece kendime göre fikrimi söyleme hakkına sahibim.Kimsenin alıntılayıp,acımasızca eleştirme hakkı yok.Eğer bir yanlışa tepki vereceksen,başka yanlışları gör.İçinden benimkini seçipte dedikodu yapıyorsun deme hakkını vermiyorum sana.
isim vermeden kibarca laf çakma sanatına ne derler ? :) :)

isim vermeden kibarca laf çakma sanatına ne derler ? :) :)
Olayı yuvarlayıp kıvırma sanatına ne derse ona da onu derler.Hadi canım uğraşamayacağım.Yazma daha da uzatma.Bir yerde bırak.Ben sana gereken açıklamamı yapmışım.Dedikoducu dediğin halde özür dileyeceğine hala isim vermeden...ben yekten söyleyeceğimi söylemişim.Birilerinin kendini savunması gerekiyorsa savunurlar.Sana hacxet yok.Daha cevap vermeyeceğim.Hşçakal.

Back
X