Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ELTİMİN ŞEYTANLİGİ
- Konu Sahibi my angel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Elti konusu olur da seboş olmaz mı hiç?
kızlarımız evlenmeden önce beni bir görsünler
telefonunu eltin nasıl kurcalar olmayan eltim degil
telefonumu kendi kardeşlerim bile kurcalayamaz
ama görüdügü iyi olmuş
telefonuna şife koy
sadece telefonunu karıştırmıyordur köşe bucak her yeri karıştırıyordur konu sahibemiz farketmemiştir.
merhaba arkadaslar benim maalesef bir eltim var Rabbim dusmanimin basina vermesin...
Derdim su bu eltim ist.a tasinmayi dusunuyor ama inanilmaz bosbogaz insanlar yokluk icinde varlik yasamaya calisan ackabadayilardan..Neyse gecen esim nobetteydi mesajlasiyorduk x ler ist.a gidecekler mi diye sordu. bende evet dedim esimde guldu biz onlar gibi tutumlu degiliz onlar gitse aylik 10 bin tl para kazanir (bu eltimde tutturmus biz kendi kendimize evlendirdik kp bize birsey yapmadi bizim butun borcumuz bu yuzden oldu filan diye) bende dedimki hic birimize birsey
yapmadi sadece size degilki zoruna gitti hanfendinin esimle mesajlasirkende sanki ciragan sarayinda dugun yapmislar ne bitmez borcmus dedim halbuki yalan sadece 15 bin bize borclari var onun disindada bi 100 bin borclari var bizimkini borctan saymiyorlar KARDESMİS YAPİCAKMİS!!! (HELAL ETMİYORUM AMA) Neyse bu eltim sen gel benim kocamla butun mesajlarimi oku saygisiz sonrada hepsini basta kendisine sonrada kocasina butun millete gorumcelere filan at ! bu yuzdende kimse bizimle konusmuyor siz niye kendi aranizda onlar hakkinda konusursunuz diye ama bunlari yuzune karsida konustuk ve bu kadin 1.5 sene boyunca bizimle dalga gecti siz birsey yapamazsiniz falan filan gorumcelerle bir olup arkamizdan konustular herkese yalakalik yapti onlardan nefret ettigi halde bize dusman etti ve suclu biz olduk Esimde hepsine agzinin payini verdi saygisini bozmadan. ve bir dahada hic birini aramadi sizce bu kadinin yaptigi terbiyesizlik degilde ne ?? bu mesele icimde kocaman bir yara
Anlamadığım şey bu elti sizin eşinizle özel mesajlaşmalarınızı nasıl okudu ??
sadece telefonunu karıştırmıyordur köşe bucak her yeri karıştırıyordur konu sahibemiz farketmemiştir.
kesinlikle ben olsam bidaha evime bile sokmam onları
gerçi küsmüşler gelmezler artık
ama gorumce ve kv ye gore de biz haksisiz maalesef utanmasalar kocanla neden konusuyorsun dicekler
Nasıl hem kayınvalideyle oturup, hem eşinizin kardeşi için 15 000 lira kredi çekebiliyorsunuz?
Nasıl bunun üstüne kayınvalide bile size tavır alabiliyor?
Kusura bakmayın ama siz haksızsınız. Ayrı eve çıkmaya paranız yok, başkası için 15 000 lira kredi çekiyorsunuz.
Bir de bu insanlara rest çekmek yerine kaprislerini çekiyorsunuz.
En büyük suç eşinizde.
benim de yeni elti maceralarım var. yok değil hani..kızlarımız evlenmeden önce beni bir görsünler
Ama sallıyorum geçiyorum...
nasıl bir saygısızlıktır bu yabenim telefonumu aldi bizdeyken whatsappa girdi bizde o gun esimle tartismistik noldu diye sordu birsey soylemedim oda merakindan belki birseyler bulurum diye mesajlarimizi okumus ve gormus
sen neden hem borç, hem de kvalide ile oturma sevdasına evlenmeyi kabul ettin ki?esim bu krediyi evlenmeden once cekti sozde abisi her ay taksitlerini odeyecekti odemeyincede ustumuze kaldi esimin maasindan kesiliyor her ay
Buna karşı bir de tavrını koruyamıyorsun. Haklar asla verilmez söke söke alınır. Ama sen elindekine mukayet olamıyorsun, üstüne bir de kendini paralıyorsun.
benim de yeni elti maceralarım var. yok değil hani..
Ama sallıyorum geçiyorum...
aman salla sakın ciddiye alma
bir tarafım "salla ipek" diyor. diğer tarafım "sallancak gibi değil kendini kandırma" diyor. sonra eşimin suratına bakıyorum, "içimdeki 2. şahsına münhasır sesi dinlersem elime ne geçecek" diyorum. Sonra 1. sese inandırıyorum kendimi. Tüm bu olup bitenler seboş benim iç dünyamda ve 30sn içinde oluyor.aman salla sakın ciddiye alma