• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ELTİMİN ŞEYTANLİGİ

Gerçekten uazlideniz, post: 39607792, member: 489006"]Ayyy güzelim tutan mı var.Cevap ver diyen oldu mu.Benim yorumuma burnunu sok kendince akıl vermeye çalış bi de komik bir yorum yap diyen oldu mu.Saçma sapan yorum yapıp dalı budağı birbirine karıştırıoysun sonra senin o saçma sapan mesajına canım haklısın diye düzgün üslup mu kullanacaktım.Git işine ya.Herkes hakettiği üslubu görür.Kanunda suç değilmiş miş miş.[/QUOTE]
Gercekten üslubunuz çok kötü .. Ayrıca esimle istedigimi konusurum bunda bi kötülük yok ama benim özelime karışılmasi bambaşka şeyler bende eşitlemenizi anlayamadım iyi akşamlar.

Özel mesajlarınızı okuması iğrenç tabi ki..
ama sizin eltinize ve kaynınıza aç kabadayı demeniz de hoş gelmedi bana...

Sonuç olarak küsmüşler sizin için iyi olmuş görüşmezsiniz..

Ne alaka yahu? Herhalde kocamla istediğim her şeyi konuşabilirim! İnsanlar hakkında aa bak bu güzel kızmış ne iyi insan demek sorun değil de normal konuşmak mı sorun? Tabi ben bunu kendi açımdan değerlendiriyorum. Yüzüne söyleyemediğim bir şeyi asla arkasından konuşmam. Dedikodu budur. Terbiyesize bak sen kavgayı merak edip konuşma okuyor millete dağıtıyor. Kurtulduğun iyi olmuş.

Biri iki kişi arasındaki özel konuşma. Diğeri iki kişi arasındaki özel konuşmayı okuma.

Yani kanunlarda bile biri suç diğeri değil.

Nasıl eşitlediniz anlamak mümkün değil.

Ayrıca herkes eşiyle istediğini konuşabilir. Hakaret yok bir şey yok, nasıl yanlış bir şey olabiliyor bu?
kocamızla özel konuşma yapamayacak kadar nirvanaya erişmedik . :)

Gerçekten uazlideniz, post: 39607792, member: 489006"]Ayyy güzelim tutan mı var.Cevap ver diyen oldu mu.Benim yorumuma burnunu sok kendince akıl vermeye çalış bi de komik bir yorum yap diyen oldu mu.Saçma sapan yorum yapıp dalı budağı birbirine karıştırıoysun sonra senin o saçma sapan mesajına canım haklısın diye düzgün üslup mu kullanacaktım.Git işine ya.Herkes hakettiği üslubu görür.Kanunda suç değilmiş miş miş.
Gercekten üslubunuz çok kötü .. Ayrıca esimle istedigimi konusurum bunda bi kötülük yok ama benim özelime karışılmasi bambaşka şeyler bende eşitlemenizi anlayamadım iyi akşamlar.[/QUOTE]
Allah Allah ne güzel ya.Yoruma açık bi yerde yorum yap.Ne kimseye hakaret et,ne küfret.Fikrini söyle.Bir başkası gelsin saçma sapan bir şekilde seni eleştirme hakkı bulsun.Öbürü gelsin bana üslup dersi versin.Önce insanların fikirlerine saygı duymayı öğrenin.En büyük erdem, en büyük üslup düşünce karşısında saygılı olabilmek.Üslup kelimesinin ne anlama geldiğini bilemden her yerde üslup dersi VERME HAKKINI KENDİNİZDE GÖRMEYİN.En büyük üslupsuzluk budur.Benim fikrim bana.Sna uyar veya uymaz.O senin ve diğerlerinin problemi

Özel mesajlarınızı okuması iğrenç tabi ki..
ama sizin eltinize ve kaynınıza aç kabadayı demeniz de hoş gelmedi bana...

Sonuç olarak küsmüşler sizin için iyi olmuş görüşmezsiniz..
Bak öyle deme şimdi,akıl üstadları alıntılayıp eleştirmeye başlar.Başkasının dedikodusunu yapmak kanunda suç değil derler.

eltiye bak beri gel. 40 yıl düşünsem aklıma gelmez milletin mesajlarını okuyup yollamak. hayranım milletin zekasına ya. herkes ona küsmeliydi bu ayıp diye size küsmüşler aranızda konuştunuz diye. sanki görümceleriniz onlar hakkında konuşmuyor.

merhaba arkadaslar benim maalesef bir eltim var Rabbim dusmanimin basina vermesin...
Derdim su bu eltim ist.a tasinmayi dusunuyor ama inanilmaz bosbogaz insanlar yokluk icinde varlik yasamaya calisan ackabadayilardan..Neyse gecen esim nobetteydi mesajlasiyorduk x ler ist.a gidecekler mi diye sordu. bende evet dedim esimde guldu biz onlar gibi tutumlu degiliz onlar gitse aylik 10 bin tl para kazanir (bu eltimde tutturmus biz kendi kendimize evlendirdik kp bize birsey yapmadi bizim butun borcumuz bu yuzden oldu filan diye) bende dedimki hic birimize birsey
yapmadi sadece size degilki zoruna gitti hanfendinin esimle mesajlasirkende sanki ciragan sarayinda dugun yapmislar ne bitmez borcmus dedim halbuki yalan sadece 15 bin bize borclari var onun disindada bi 100 bin borclari var bizimkini borctan saymiyorlar KARDESMİS YAPİCAKMİS!!! (HELAL ETMİYORUM AMA) Neyse bu eltim sen gel benim kocamla butun mesajlarimi oku saygisiz sonrada hepsini basta kendisine sonrada kocasina butun millete gorumcelere filan at ! bu yuzdende kimse bizimle konusmuyor siz niye kendi aranizda onlar hakkinda konusursunuz diye ama bunlari yuzune karsida konustuk ve bu kadin 1.5 sene boyunca bizimle dalga gecti siz birsey yapamazsiniz falan filan gorumcelerle bir olup arkamizdan konustular herkese yalakalik yapti onlardan nefret ettigi halde bize dusman etti ve suclu biz olduk Esimde hepsine agzinin payini verdi saygisini bozmadan. ve bir dahada hic birini aramadi sizce bu kadinin yaptigi terbiyesizlik degilde ne ?? bu mesele icimde kocaman bir yara :KK43:
Ne terbiyesiz kadinmis ya. Iyi ki kocan senin arkanda. Gorusmuyormussunuz da onlarla oh canina minnet bacim. Gorussen canini sikarlar. Boyle daha ii :))

Eşin senden yana olmuş ağızlarının payını vermiş ee boşver daha ne takıyorsun kafana.. milletin bdv bölümünde eşi kayınvalidesinin ve görümcesinin gerçek yüzünü görsün diye bi takla atmadıkları kaldı, seninki hepsine resti çekmiş boşversenee:KK53:

Yaşananlar hoş olmamış.
Ama konu sahibi ben de sizin yaptığınızı çok da doğru bulmadım.İnsanların arkasından böyle tabirler hoş değil.
Aynısını eltiniz sizin için konu açıp ''benim bir eltim var hakkımda böyle böyle konuşmuş aslında o da şöyle şöyle'' dese yine hoş bir durum olmaz.
Biraz üsluba dikkat onun dışında zaten eşiniz de sizin yanınızdaymış tersi olsa çok daha kötü olurdu.2 lafa inanan insanlar için de sıkmayın canınızı önünüze bakın.

esimde dediki ha benim yatak odama kamera koymus ha da benim karimla mesajlarimi okumus hic biriniz bunu gormuyorsunuz sormuyorsunzda bizm konusmamiz mi sorun oldu hanginiz birbirinizn arkasindan konusmuyorsunuz ki dedi

Valla bravo eşine çok şanslısin böyle bi esin varmış gerisini de takma boşver kapıyı kapattığın da hepsi dışarda kalıyo. Konuşmasın lar boşver sen eşine bak

merhaba arkadaslar benim maalesef bir eltim var Rabbim dusmanimin basina vermesin...
Derdim su bu eltim ist.a tasinmayi dusunuyor ama inanilmaz bosbogaz insanlar yokluk icinde varlik yasamaya calisan ackabadayilardan..Neyse gecen esim nobetteydi mesajlasiyorduk x ler ist.a gidecekler mi diye sordu. bende evet dedim esimde guldu biz onlar gibi tutumlu degiliz onlar gitse aylik 10 bin tl para kazanir (bu eltimde tutturmus biz kendi kendimize evlendirdik kp bize birsey yapmadi bizim butun borcumuz bu yuzden oldu filan diye) bende dedimki hic birimize birsey
yapmadi sadece size degilki zoruna gitti hanfendinin esimle mesajlasirkende sanki ciragan sarayinda dugun yapmislar ne bitmez borcmus dedim halbuki yalan sadece 15 bin bize borclari var onun disindada bi 100 bin borclari var bizimkini borctan saymiyorlar KARDESMİS YAPİCAKMİS!!! (HELAL ETMİYORUM AMA) Neyse bu eltim sen gel benim kocamla butun mesajlarimi oku saygisiz sonrada hepsini basta kendisine sonrada kocasina butun millete gorumcelere filan at ! bu yuzdende kimse bizimle konusmuyor siz niye kendi aranizda onlar hakkinda konusursunuz diye ama bunlari yuzune karsida konustuk ve bu kadin 1.5 sene boyunca bizimle dalga gecti siz birsey yapamazsiniz falan filan gorumcelerle bir olup arkamizdan konustular herkese yalakalik yapti onlardan nefret ettigi halde bize dusman etti ve suclu biz olduk Esimde hepsine agzinin payini verdi saygisini bozmadan. ve bir dahada hic birini aramadi sizce bu kadinin yaptigi terbiyesizlik degilde ne ?? bu mesele icimde kocaman bir yara :KK43:
benm de eltim var msjlaşmam bu yüzden hatta hiç konuşmamak en iyisi çünkü bende şeytanlık seziyorum... bi kez benmle yazıştı ve o msjları silmemiş allahtan kötü bişey yazmadm neden bi insan 1 ay önceki msj ı saklar ki bende şeytanlık seziyorum ve hiç msj atmıyorum bu yüzden

böylle konulari okudukça olmayan gelecekteki eltime bileniyorum ya :D gerçi o zamana kadar ben yillanirim belki ben eltilik yaparim:)
psikolojimi bozdunuz kk hatunlari..

iyi yapiyorsun canim ne kadar mesafe o kadar iyi ben bunu biraz gec anladim maaleseff
kuma gemisi yürürümüş elti gemisi yürümez miş canm babannem hep öyle derdi aman diyim hiç bi erkek tarafıyla bişey paylaşma insanlar nankör malesef kavga çıksada izlesek derdindeler...

Back
X