• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ELTİMİN ŞEYTANLİGİ

ben mutfakta yemek yaparken oda odada karistirmis o sirada
bu kadar özelinin olduğunu biliyorsun bir de birlikte yaşadığın insanlar var, bir de eltiyi az buçuk tanıyorsun. bile bile delil vermişsin eline.
Belki de zekice bir planın parçası. Olacakları bildiğin için iletişimi kesme amaçlı.:KK53:
Yoksa saf saf telefonunu nasıl ortada bırakırsın ki?

Tam isabet olmus.
Yoksa siz bu 15 bini geri alamayacasinz.
Kocan konusunu acsin zaten araniz tatsizken.
Balli borekli olunca parami ver gibi bi cumle kurmak mumkun olmazdi.
Hemem arasin desin simdi.

nisanda gorumceklerden biri annesiyle babasinin yanina gicek esimde o gldiginde sende ist.a tatile git annenin yanina ona hizmet etme bosver dedi sizcede o geldigi sirada bende tatile gitmeli miyim ?

bir tarafım "salla ipek" diyor. diğer tarafım "sallancak gibi değil kendini kandırma" diyor. sonra eşimin suratına bakıyorum, "içimdeki 2. şahsına münhasır sesi dinlersem elime ne geçecek" diyorum. Sonra 1. sese inandırıyorum kendimi. Tüm bu olup bitenler seboş benim iç dünyamda ve 30sn içinde oluyor.:KK30:

30 sn bile fazla eltiye ayırmak için boşver sıkma tatlı canını

benim esim bile telefonumu yanina biraksam mesaj gelse alip bakmazken o terbiyesize mi kalmis bizim mesajlarimizi okumak kendisinde kontor yoktu sozde kocasini arayacakti benden kendi kazdigi kuyuya kendisinin dusmesi yakindir ama bu devran boyle surmez

benim eltimde bana tel. geldiginde telefonumun ekranina bakip annen ariyor esin ariyor cansel diye biri aradi vs diyordu.
mesaj geldi yada operatorden mesaj geldi diyordu acip bakmiyordu ama.biraz daha samimi olsak kesin onuda yapardi.sifre koydum da kurtuldum.
esimede ne terbiyesizler var arkadasimin tel. boyle boyle mudahale ediyormus birisi terbiyesiz dedim mesajimi almisti..

benim esim bile telefonumu yanina biraksam mesaj gelse alip bakmazken o terbiyesize mi kalmis bizim mesajlarimizi okumak kendisinde kontor yoktu sozde kocasini arayacakti benden kendi kazdigi kuyuya kendisinin dusmesi yakindir ama bu devran boyle surmez
ama sen de kalabalık bir yerde yaşıyorsun, mesaj, whatsapp konuşmalarını neden silmiyorsun ki? bir de tartışma ve dedikodu bazlı konuşamalar.

merhaba arkadaslar benim maalesef bir eltim var Rabbim dusmanimin basina vermesin...
Derdim su bu eltim ist.a tasinmayi dusunuyor ama inanilmaz bosbogaz insanlar yokluk icinde varlik yasamaya calisan ackabadayilardan..Neyse gecen esim nobetteydi mesajlasiyorduk x ler ist.a gidecekler mi diye sordu. bende evet dedim esimde guldu biz onlar gibi tutumlu degiliz onlar gitse aylik 10 bin tl para kazanir (bu eltimde tutturmus biz kendi kendimize evlendirdik kp bize birsey yapmadi bizim butun borcumuz bu yuzden oldu filan diye) bende dedimki hic birimize birsey
yapmadi sadece size degilki zoruna gitti hanfendinin esimle mesajlasirkende sanki ciragan sarayinda dugun yapmislar ne bitmez borcmus dedim halbuki yalan sadece 15 bin bize borclari var onun disindada bi 100 bin borclari var bizimkini borctan saymiyorlar KARDESMİS YAPİCAKMİS!!! (HELAL ETMİYORUM AMA) Neyse bu eltim sen gel benim kocamla butun mesajlarimi oku saygisiz sonrada hepsini basta kendisine sonrada kocasina butun millete gorumcelere filan at ! bu yuzdende kimse bizimle konusmuyor siz niye kendi aranizda onlar hakkinda konusursunuz diye ama bunlari yuzune karsida konustuk ve bu kadin 1.5 sene boyunca bizimle dalga gecti siz birsey yapamazsiniz falan filan gorumcelerle bir olup arkamizdan konustular herkese yalakalik yapti onlardan nefret ettigi halde bize dusman etti ve suclu biz olduk Esimde hepsine agzinin payini verdi saygisini bozmadan. ve bir dahada hic birini aramadi sizce bu kadinin yaptigi terbiyesizlik degilde ne ?? bu mesele icimde kocaman bir yara :KK43:
Nedenki her şerde bir hayir var. Ne guzel butun rahatsizlardan kurtulmussun.O kadar apaçiki bu kadin dusun ki telefonunu kurcalayacak kadar.o borcu odemesin diye zaten elinden geleni yapacagi belli bu akil noksaninin.rahatla bence kafaya takma bilmeden iyilik etmis sana

benim kocamla ozelimde var i mesajlarimda o zaman ben butun mesajlari sileyim o geldiginde gerci kustu :)) gelmiyor artik

merhaba arkadaslar benim maalesef bir eltim var Rabbim dusmanimin basina vermesin...
Derdim su bu eltim ist.a tasinmayi dusunuyor ama inanilmaz bosbogaz insanlar yokluk icinde varlik yasamaya calisan ackabadayilardan..Neyse gecen esim nobetteydi mesajlasiyorduk x ler ist.a gidecekler mi diye sordu. bende evet dedim esimde guldu biz onlar gibi tutumlu degiliz onlar gitse aylik 10 bin tl para kazanir (bu eltimde tutturmus biz kendi kendimize evlendirdik kp bize birsey yapmadi bizim butun borcumuz bu yuzden oldu filan diye) bende dedimki hic birimize birsey
yapmadi sadece size degilki zoruna gitti hanfendinin esimle mesajlasirkende sanki ciragan sarayinda dugun yapmislar ne bitmez borcmus dedim halbuki yalan sadece 15 bin bize borclari var onun disindada bi 100 bin borclari var bizimkini borctan saymiyorlar KARDESMİS YAPİCAKMİS!!! (HELAL ETMİYORUM AMA) Neyse bu eltim sen gel benim kocamla butun mesajlarimi oku saygisiz sonrada hepsini basta kendisine sonrada kocasina butun millete gorumcelere filan at ! bu yuzdende kimse bizimle konusmuyor siz niye kendi aranizda onlar hakkinda konusursunuz diye ama bunlari yuzune karsida konustuk ve bu kadin 1.5 sene boyunca bizimle dalga gecti siz birsey yapamazsiniz falan filan gorumcelerle bir olup arkamizdan konustular herkese yalakalik yapti onlardan nefret ettigi halde bize dusman etti ve suclu biz olduk Esimde hepsine agzinin payini verdi saygisini bozmadan. ve bir dahada hic birini aramadi sizce bu kadinin yaptigi terbiyesizlik degilde ne ?? bu mesele icimde kocaman bir yara :KK43:
Eltinin senin telefonundaki mesajları okuması ne kadar çirkinse,senin de eşinle mesaj üzerinden onun dedikodusunu yapman o kadar çirkin.Mesajlaşarak elti hakkındamı konuşuyorsunuz.Bu kadar kötüyse,size ne,İstanbul amı gider ne yapar ne eder.

Eltinin senin telefonundaki mesajları okuması ne kadar çirkinse,senin de eşinle mesaj üzerinden onun dedikodusunu yapman o kadar çirkin.Mesajlaşarak elti hakkındamı konuşuyorsunuz.Bu kadar kötüyse,size ne,İstanbul amı gider ne yapar ne eder.

Biri iki kişi arasındaki özel konuşma. Diğeri iki kişi arasındaki özel konuşmayı okuma.

Yani kanunlarda bile biri suç diğeri değil.

Nasıl eşitlediniz anlamak mümkün değil.

Ayrıca herkes eşiyle istediğini konuşabilir. Hakaret yok bir şey yok, nasıl yanlış bir şey olabiliyor bu?

Biri iki kişi arasındaki özel konuşma. Diğeri iki kişi arasındaki özel konuşmayı okuma.

Yani kanunlarda bile biri suç diğeri değil.

Nasıl eşitlediniz anlamak mümkün değil.

Ayrıca herkes eşiyle istediğini konuşabilir. Hakaret yok bir şey yok, nasıl yanlış bir şey olabiliyor bu?
Ne alaka ya.Güya alıntılayarak akıl vermeye çalışıyorsun dam üstünde saksağan.Güncel hayattaki herşey kanun nizamına uygun paralelde mi gidiyor da bu kadar komik bir örnekleme yapıyorsun.
Sanki biz kanuni suçuna baktık.İkisi de etik değil.İkisi de çirkin.Hee sana nöbette çalışan kocanla,hoşlanmadığın elitinin hayatı hakkında mesaj üzerinden dedikodu yapmak doğal geliyorsa o senin sorunun.
Hayatta daha önemli şeyler var.

Ne alaka ya.Güya alıntılayarak akıl vermeye çalışıyorsun dam üstünde saksağan.Güncel hayattaki herşey kanun nizamına uygun paralelde mi gidiyor da bu kadar komik bir örnekleme yapıyorsun.
Sanki biz kanuni suçuna baktık.İkisi de etik değil.İkisi de çirkin.Hee sana nöbette çalışan kocanla,hoşlanmadığın elitinin hayatı hakkında mesaj üzerinden dedikodu yapmak doğal geliyorsa o senin sorunun.
Hayatta daha önemli şeyler var.

Ben size etik bulmadığım her şeyi sadece şu mesajınızla gösterebilirim ama gerek yok, kişisel tartışmalardan ve bu üsluba cevap vermekten kaçınıyorum.

İyi akşamlar

Ben size etik bulmadığım her şeyi sadece şu mesajınızla gösterebilirim ama gerek yok, kişisel tartışmalardan ve bu üsluba cevap vermekten kaçınıyorum.

İyi akşamlar
Ayyy güzelim tutan mı var.Cevap ver diyen oldu mu.Benim yorumuma burnunu sok kendince akıl vermeye çalış bi de komik bir yorum yap diyen oldu mu.Saçma sapan yorum yapıp dalı budağı birbirine karıştırıoysun sonra senin o saçma sapan mesajına canım haklısın diye düzgün üslup mu kullanacaktım.Git işine ya.Herkes hakettiği üslubu görür.Kanunda suç değilmiş miş miş.

Back
X