Eltimin işleri !

Ayy hepiniz çok komiksiniz , inşallah baksınıza gelırde gorursunuz allah hepınızı kahretsın ..
Evet biz komiğiz ya sen ciddi ol... Başımız senin gibi elti gelmesin yeter.. Tartışmanın ,sinirlenmenin bile bir adabı vardır ,senin adabında uslubunda orta... Sen yazdıklarınla zaten karakterini ele verdin...

Allah senin çevrendekilere sabır versin yavrum. Senin başına çok şey gelir terbiyesizliğin hat safhada kim bilir neler çekiyor senin görümcen.. Allah bizi kahretsinmiş. Birinin dileği kabul olsa gökten kemik yağarmış. Saracak yer arıyorsun sen.
kesin eltisi muhatap almiyodur bu cirkef kilikliyi..

Hahahahahahahaha :D hahahahah :D bu kadar komık olmayı nasıl basarıyosunuz ? :D

Ayy hepiniz çok komiksiniz , inşallah baksınıza gelırde gorursunuz allah hepınızı kahretsın ..
Sen ne terbiyesiz bi insansın benim basima da geldi seni gibi bi Elti baktım çok terbiyesiz görüşmeyi kestim senin eltininde sana neden soğuk davrandığı belli helal olsun o kiza ki senle hiç muhatap olmuyor

keşke evlenmeden önce akıl yaşınızın büyümesini bekleseydiniz bir insan nası kaynanasına g.tünden uydurmasın diyebilir sizene ister çayı tepsiyle verir ister vermez yazık eltinize acıdım sizin gibi biriyle aynı ortamda kalıyor

Haddinizi bilin. Eltiniz, kayınvalideniz yok karşınızda. Sinirle yazmışmış. Sizin normal haliniz bu zira hiç tanımadığınız insanlara beddua ediyorsunuz. Saygısızsınız, size kim ne yapsa, ne dese hakediyorsunuz. Tescillediniz.

Allah hepınızın belasını wersııınnnnnn
durduk yere bela niye okuyorsun millete onu anlamiyorum tovbe de kardes bu insanlar senden nerden baksan 5 6 yas buyuk hepsi senden daha bilgili olduklari icin yaziyorlar niye bu kadar ofkelenip bela okuyorsun ki sen daha kucuksun sakin olmalisin asil suc o gorumcenle kaynananda gelinleri birbirine dusurmek istiyorlar sanki sen kocana yuvana bak bosver eltini

Back