- 13 Mart 2012
- 1.124
- 89
- 113
Hanım efendi 25 yaşında evleneli 4 sene olmuş kv kp 4 senedir tepsiyle çay tutmamış dengesiz beni görümceme şikayet ediyomuş ! Çok ilginç bi insan ben kendisiyle haftada 1 gün kv de de bir araya geliyoruz onun dışında hiç muattap olmam arayıp sormam , evlerimiz 2.3 bina kadar yakın ama o anyada ben konyada gibi uzağız kendisi soğuktur e bende kimseye kılınamam kusura bakmasın yanı .. Yaşım 20 bu arada .. Görümcemle nerden açıldıysa beni konuşmuşlar ne nasıl konuştular hiç bilmiyorum eltim diyomuş ayse (takma ısım) ayse diyomuş bana hadi sen bulaşığı yıka ben çocuğu sallıycam bana iftira atıyo kısacası , salak mıdır nedir , ben nerden duydum derseniz .. Dün kv gittlm onla konuşurken konuşurken konu açıldı . Kv bana sordu sen böyle böyle dedin mi diye bende sinirlendim onda şizofrenlik var heralde dedim , kendi kendine yazıp kurgulayıp arkamdan konuşuyo ha bide demişki ben onu hizmetçi gbi kullanıyomuşum , salak mıdır nedir , daha ben onun kocasının yediği sofrayı toplarım o mal mal oturur.. Salak salak konuşuyo işte .. Bende dedim kv, 8u evde çok şükür kimsenin gözü kör değil 5 yaşındaki çocuk bile bilir onu muhattabıma bile almadığımı g.tünden uydurmasın kendi kendine dedim , sinirimden gece uyuyamadım ! Aradım aradım açmadı korkusundan açsaydı güzelce bi ağzının payını vercektim ..