- 21 Mayıs 2022
- 565
- 70
- Konu Sahibi Pembelii11
Dün kayinvalidemlere gittik eşim kaynım eltim cocuklar vs kayinvalidemin kardeşi ve hanimi gelmiş şehir dışından onları görmeye. Yemek yedik vss.. sonra 4 yasindaki çocuğum tabure almış ayağının altına mutfakta babaannesine yardım ediyor kendince, ben yenge cocuklar eltim de sofradaydik eltim doyunca kalktı mutfağa kayinvalidem diyor bulaşıkları diziyoruz tabakları alayım dedim kalkınca toplarım ben acele etmeyin oturun ben hepsini yerlestircem falan genede almak istedi verdim tabakları kalktim sofradan da sonra 2 dk geçmeden kızım ağlamaya başladı noldu diye gittim mutfağa yerde ağlıyor eltimi göstererek beni indirdi dedi eltim de anında, ne yalan konuşuyorsun sen ne zaman ittirdim ben seni. Dedi. Neyden bahsediyorsun indirdi diyor dedim hmm evet indircem tabi napcam burda iş yapiyoz tarzı bisiler dedi çocuk da ağlıyor yerde tırnağı acımış hiç ağlamasını düşünmeden hala birsey söylüyor kayinvalidem de dinliyor neden yukseliyorsun cocukla kavga edicen resmen cocuk o falan dedim birden kendi çocuğunu kucağına alıp tamam çookk özür dilerim çookk!!!! Diye bağırarak evden gitti. Eşine vs söyledik hepimiz sessizce bakındık yok akşam karanlığı koy yerinde bulamadık 20 30 dk sonra eşi bulmuş evlerine gidiceklerdi gitmeden yanına gittim neden çekip gittin beni çok kötü bi şekile soktun giderek gidecek ne vardı yada böyle yükselecek dedim ben cocugu yatırmak için çıktım vs dedi saçmala ondan çıkmadığını biliyorum dedim sonra eşim bırak gitsinler lat atma dedi o şekilde bitti. Dünden beri o kadar kafama taktım üzüldüm ki