Eltimin Bana Karşı Rekabeti Ne Yapmalı ?

Ayol sanki kraliyet ailesi ne entrikalar ne politikalar
sen hiç aynı durumda kaldnmı her aile kendine göre önemlidir. evli değil yada bu sorunları yasamıyorsan bnce yorum yapma anlayamassn cünkü. ama başlığı görüp geliorsan sen ya eltisin yada baska bsy

Ne anlamda kotu oldu? Herseyi elde ediyor derken, eltiniz neyi elde ediyor? Kayinvalidenizgilden finansal olarak yararlanmalarindanmi bahsediyorsunuz?

dışlıyorlarmış arkasndan konusup yoksayıyorlarmş daha ne olsn
Ben eşimin ailesiyle neredeyse hiç görüşmem. Bayram hastalık ölüm gibi şeylerde arar nezaket icabı gerekeni yapar kenara çekilirim. Dışlıyorlar mı arkamdan mı konuşuyorlar umursamam hiç. Nihayet 30 yaşımda tanıdığım hayatımda yerleri kısıtlı insanlar. O yüzden eş ailesinin tavırlarını insanın kendine dert edinip tatlı canını üzmesini hiç anlayamıyorum. Yazıl günah kendine diye düşünüyorum

Hem aramam sormam haftada 1 eşimle giderim bu durumdan da memnunum mesafeli olmak iyidir diyosunuz hem de ben onlarla iyi olmak istiyorum eltin fırsat vermiyor diyosunuz. Ne istediginiz konusunda kafaniz karışık gibi sanki.

Boşver bence hiç takılma buna mesafeni koru sen ne kadar yakınlık olursa o kadar sorun cıkıyor. Bozulma veya bozulduğunu belli etme eltin bakacak sende tık yok vazgeçecek bu defa kv görümcen gelip Sanaa dert yanacak :)

Ben olsam hiç aldırış etmem. Umrumda olmaz. Benim eltim de beni kıskanır bize her geldiğinde (birlikte oturuyorum) temizliğine laf ederdi yemeğe laf ederdi anneliği me laf ederdi. Her lafından eşime şikayet ettim oda annesine söyledi uyarması için şimdi sesini çıkarmıyo ama kendini övmek için iyi göstermek için çok güzel oynuyo ama benim zerre kadar umrumda değil. O kim ki umursuycam

demekki senin eltini kayınvaliden sevmıomuş yada seni ondan daha fazla sevıomş bide tersi olanlar var. değdin gibi bnm eltimde çok güzel oynuyo içini bir ben bi allah bilio ama bi tökezlicek bnde takıodm önceden şimdi tıss umrumda bıle degıl

Kv hiç kendini kötü etmiyo bizim için ben yanındayım birlikte oturuyoruz ama eltim laf söylediğinde hiç cvp vermiyordu sonra da ben söyleyince ben hiç duymadım anladım ayağına yatıyodu. Hiiiiç umrumda değil ikisi de üstüme düşeni yaparım gerisi umrumda olmaz hayatıma bakarım

Sen beni biliyorsun ben seni biliyorum, herşeyin farkındayız farkındalar susuyoruzla yürümez bu işler. Siz de birşey yaşamadan mesafeyi seçip kendiniz uzaklaşmayı tercih etmişsiniz öyle yazdınız yanlış okumadım galiba.eltinin ekmeğine yağı siz sürmüşsünüz. Madem siz samimiyet kurmak istiyorsunuz kv ve görümceyle. Önce ilk adımı atın arayın sık sık hal hatır sorun, sık sık uğrayın görğmcenize kv kahveye gidin vs samimiyet kurun. Onlarda arar sorar sonra sizi. Eltin gibi yalandan değilde belkide gerçekten seversin.onlarda anlar gerçekle sahte sevgiyi inşallah

Siz kv'nizi çağırınca nasıl engel olabilirki eltiniz, ozaman eltinizin engellemesi ile size gelemeyen kv'nizde görümceniz'de suçlu ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…