aaslnda herkes öyle diyor boşver izle allaha havale et ama eltimin bu yüzsüzlüklerine yapmacıklarına dayanamıyorum inanınKimseyle samimi olmak için uğraşmayın .Eltiniz ne yaparsa yapsın ,siz durusunuzu bozmayın ,mesafe her zaman iyidir.Siz filmin sonunu izleyin , ben öyle yapiyorum.Sonundada kimin ne olduğu ortaya çıkıyor.
bende öyle yapmaya calışıyorum ama elimde değil kafama çok takıyorumBence laf tasimak hayatta genel olarak mantikli bir hareket degil, aile icinde hic degil. Laf tasiyinca her sey dönülmez bir yola giriyor ve genelde laf tasiyan insana karsi saldiri daha cok oluyor. Bu sefer herkesin arasini bozdugunuz icin esiniz de tepki verebilir.
Boyle karaktersiz insanlari niye bu kadar önemsiyorsunuz ki? Kendi boklarinda bogulsunlar. Sizi yanlarina cekemedikleri icin sanslisiniz. Bosverin siz kendi hayatiniza bakin.
ben uzak olduğum için daha mı iyi sizce ama dıslanmak eltimin yüzsüzlükleri cok zoruma gidiyor canımı yakıyor buna artık müsade edip dur demek istiyorum söyle bakıyorum elimdende birşey gelmiyor içim içimi yiyorTarihin en eski oyunları bunlar, işsiz güçsüz insan işleri, rahat , huzur, iyilik bir yerlerine batar bunların, huzursuzluktan beslenirler. En iyisi uzak olmak, adam yerine koymamak, eşin seni biliyorsa gerisi boş, mesafe candır, uzak olan her zaman tatlıdır
bende öyle yapmaya calışıyorum ama elimde değil kafama çok takıyorum
durduk yere dıslanmayı kötü olmayı kabullenmiyorum onun iki yüzlülük yapıpda yag gibi üste cıkmasını ballanmasını yediremiyorum kendime ben zaten içli dıslı olmak istemem lakin böylesine dıslanmak dıslandrmakta insanın cok zoruna gidiyor
yoo neden dışlanmış olayım ki kv ile iç içe olmak istemem ki zaten çok muhabbet tez ayrılık getirir hesabıo zaman kv niz ile yakın olan içli dışlı olan eltiniz dıslanan siz ollmussunuz değil mi ?
dıslanmayı kaldırabilyormusunuz hiç üzülmüyormsnz peki dıslandıgnız için
yalnış anlamayn sadece merak ettim için ve kendimi motive etmek adına soruyorum
keşke.. keşke bende diğer insanlar gibi takmasam önemsemesem ama oda olmuyor sizinde dediğiniz gibi bu eltinden kurtuluş yok bana böyle takarsam kendime yazık ederim zamanlaValla eger oyle bir eltiniz varsa bir ömür bunu cekersiniz. Benim annemin de var boyle yuzsuz, karaktersiz bir eltisi. 30 yildir boyle. O yuzden alışmayi ve umursamamayi bir sekilde ogrenin derim ben.
ben eltim için mesafe koymadm bazı ufak tefek seyler yaşandı o nedenle koydm mesafeKonuyu okurken aklima nagihan geldi. Kıskanıyorsun kızıiiiaaaammm diye bağırasın geldi valla.
Neyse, yani iç ve gorumcenizr seviyorsanız niye ektiniz icin onlarla araya mesafe koyuyorsunuz ki. Sizde gidin gelin çağırın dışarı cikin beraber. Ama yok ben onalri sevmiyorum zaten diyorsanız birakin kendi dünyalarında takılsinlar boşverin.
Bende dört tane var, söylediklerimi dikkate al.Tecrubeyle sabit beni her şeyden mesafe ve umursamamak kurtardı.Yoksa huzursuz olursun.aaslnda herkes öyle diyor boşver izle allaha havale et ama eltimin bu yüzsüzlüklerine yapmacıklarına dayanamıyorum inanın
beni kötülemesine dıslamasına arkamdan atıp tutmasına dayanamıyorum
haklsınız kafama taktıkca huzursuz oluyorum ve kimsenin umurnda değil ben kendi kendimi yiyorumBende dört tane var, söylediklerimi dikkate al.Tecrubeyle sabit beni her şeyden mesafe ve umursamamak kurtardı.Yoksa huzursuz olursun.
benim en cok zoruma giden dıslanmak hiç birşey yapmadıgım halde kötü olmak4 elti sahibi olarak SADECE KENDİ HAYATINA HUZURUNA BAK. o zavallı bu oyunlarla ömrünü tüketsin, sen gez dolaş hayatını yaşa eşin çocuğunla. KV görümce ile yapışık üçüz olmak zorunda değilsin. Mesafeli saygılı biçimde hiç böyle topa girmeden haftada 1 gitmene devam et. o kocanda bir arkadaşın dediği gibi kendi ailesini pohpohlatmak istemiş, sakın yapma. Düşünsene kv ve görümce bu durumda arkanızdan amma da eğlenir.
eşimlede aslnda cok inişli cıkışlığı bir evliilğimz var cok tartışıyoruz özellikle de ailesinin yüzünden ikimizde cok yıprandık =(Ne güzel işte haftada bir gidip havadan sudan sohbet edip geliyormuşsunuz gerks var mı acaba sıkı fıkı olmaya?
Bence siz bu durumdan memnunsunuz fazla deşmeyin kurcalamayın bırakın onlar iyi olsun siz kendi hayatınıza bakın konuşsunlar dursunlar umursamayın daha da çok sinirini bozar eltinizin onun amacı sizinle rekabet bazılarının hayatı rekabetten ibarettir siz takılmayın eşinizle gül gibi geçinin mutlu huzurlu
eltim bir gun kapimi calmaz ama herkese x bizi istemiyor bize gelmiyor demis.bende kimseye ondan bahsetmem.herkeste onu hakli saniyor.ilk zamanlar cok sinirleniyodum ama simdi hiccc tinlamiyorum.kv her hafta gittigimizde onlarda gelir.bi gorseniz oyle bi yag ceker ben bile sasiririm bu kadin nasi degisir diye.ama bosverin o boyle yapsin elbet bi yerde patlak verir.son gulen iyi gulerkeşke.. keşke bende diğer insanlar gibi takmasam önemsemesem ama oda olmuyor sizinde dediğiniz gibi bu eltinden kurtuluş yok bana böyle takarsam kendime yazık ederim zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?