Eltimi kıskanıyor muyum lütfen yardım edin

Teşekkür ederim inşallah öyleyimdir çünkü eltimi kız kardeşim gibi severken böyle çifte standart olunca beni üzüyor kendimi fesat gibi hissediyorum
Hayır hepimiz insaniz, bütün duygular var içimizde. Icerlenmeniz normal. Ama onu ayırıyor olsa bile bence siz çok fazla düşünüp kafaya takmayın.

Haklısın çok teşekkür ederim bende öyle yapayım aramayı azaltayım

Hayır hepimiz insaniz, bütün duygular var içimizde. Icerlenmeniz normal. Ama onu ayırıyor olsa bile bence siz çok fazla düşünüp kafaya takmayın.
Evet bilmiyorum neden çok takıyorum kafama.. Canımı sıkıyor kargo gönderdin bari bize söyleme arayıp bana anlatıyor neler gönderdiğini.. Halbuki bizim daha çok ihtiyacımız var maddi olarak.. Üç çocukla sadece eşim çalışıyor ben çalışamıyorm bebeğim küçük olduğu için ama onlar ikisi de memur çalışıyor şuan..

Ben böyle beklentileri çok anlamsız buluyorum öncelikle.

Diğer yandan eşinizin kardeşi anne babasına karşı eşinizden daha ilgiliymiş. Anne babanın da onlarla daha fazla ilgilenmesi normal bence. Evlatların tavırları eşit değilken eşit davranmaya çalışmaları haksızlık olurdu asıl.

Siz de aynı tavrı görmek istiyorsanız eşinizi yönlendirin, ailesine maddi ve manevi daha çok katkıda bulunsun. Eminim o zaman kayınvalideniz de yaptıklarınızın altında kalmamaya çalışır.

Yani benim başıma gelse böyle hissetmem o yüzden empati kuramıyorum. Ben mesafeye bayılan seven bir insanım. Eşim tarafıyla aram iyi ama asla hergün telde konuşmam ve hatta ayda birde konuşmam . Çok büyük birsey olursa öyle konuşuruz. Benim eltime isterse herşeyini versin yapsın ,değer versin umurumda inan olmaz. Bana öyle olmasin naparsa yapsın kafasında olurum.

kardesler arasi kac yas var?

benim babam da ailenin buyuk cocugu,
babaanneme gore babamin zaten gorevidir ona bakmak, aramak sormak vs vs,
ama diger cocuklarina yedirir icirir, kendi arar sorar, daha neler neler...

ne bileyim, ben bu ortamda buyudugum icin ayrimciligin farkinda bile degilim sanirim, cok normal geliyor bana.
ama haklisiniz siz tabi,
en azindan size anlatmasin bari.

Kaynananın oturduğu il 20 saat mesafede eltiye size 6 saat şuan beynım türkiye haritasını tarıyor
20 saatlik yolu arabayla gidiyor ve sizin ilden geçtğine göre dönüş yolu gidiş yolunda da size gelmemiş ki dönüşü takmayın
sizi allah korumuş allahh
Ya bir de oğlu takmıyor size ne oluyor

evlat ayrımı demesi gereken oğlu
Ha illa gelsin kalsın istiyorsan e sen git canım coronadan sonra 2 ay guzelce ev işini yaparsın erzagını alırsın gelırsın

kusura bakma eşit değilse değil erzak istiyorsan gidip kendin al

Bizim maddi durumumuz iyi değil canm olsa mutlaka yardım ettiririm eşime.. Kayınvalidem ve kayınpederim ikisi de emekli maddi olarak paraya ihtiyaçları yok ayrıca.. Ha bu arada yanlış anlaşılmak istemem bizçm de maddi beklentimiz yok kayınvalidemlerden sadece ikili davranması üzüyor

Asla öyle Bi beklenti de değilim yanlış anlattım galiba sadece birini bakıtıp diğerine akıtmak doğru gelmediği için ve kendimi kötü hissettim çifte standart olunca

Birini bakitip, digerini akitmak nedir yahu. Biri bakar biri yer gibi birsey demek istediniz heralde.

Siz cocuk degilsiniz, ayrica eltinle kardeş filan da degilsiniz. Kaynana eşit davranmak zorunda değil, ha illa bunu dert edecekse kaynananin kendi oğlu yani eşin dert eder anca ama sizin gibi insanlar şu kaynanalarin malinda mülkünde kendi cocuklarindan fazla hakkiniz varmiş gibi dertleniyorsunuz niyeyse, sanki oturup kaynananla birlikte kazandin paralari. İlgincsiniz.
Madem gozunuz kaliyor kendi annenizden bekleyin illa birinden bekleyeceksiniz.

Kaynımlarla aynı güzergah üzerindeyiz canm.. Yani bizim şehirden devam edince Kaynıma ulaşıyorlar o anlamda söyledim.. Erzak sıkıntısından demedim yanlış anlaşıldım galiba sadece herşey de ikili davranması canımı sıktı.. Kendimi kıskanç gibi hissettim..

Tamam da yapacak bir şey yok uykudan yenı uyandım kusura bakma
Beklenti içinde olma

Ama eşinizin kardeşi manevi olarak da daha ilgili belli ki. Olabilir yani. Ailesi bir evlada daha fazla minnet duyuyor olabilir.

İdeal olan ailelerin eşit davranmasıdır. Ama mecburlar mı, değiller. Olmuyorsa da takılacak bir konu değil bence.

Benim bakış açım şu; ne ben kimseden beklentiye girerim ne de kimsenin benden beklentisi olsun. Fazla beklenti mutsuzluktur.

Beni çok kırkdınz kendimi yanlış ifade ettim galiba ailem zaten destek olur zaten öyle Bi beklenti de değilim sadece çifte standart yapılıyor gibi geldi dedim.. Malında da gözüm yok Allah muhafaza

Evet haklısınız kendim gibi olmalarını istiyorum insanların belki de bu beni üzen.. Çünkü ben mesela anneme bayramda hediye alırken aynısından kayınvalideme de alırım ayrım yapmak istemem

Malinda gozum yok diyorsunuz saydiginiz 4 şeyden 3ü malla alakali. Ortada parayla alakali birsey olmayinca kolay kolay kaynana paylaşamamazlik yapmiyor kimse. Allah aşkina...
Neyse birsey deniyorum.

Malinda gozum yok diyorsunuz saydiginiz 4 şeyden 3ü malla alakali. Ortada parayla alakali birsey olmayinca kolay kolay kaynana paylaşamamazlik yapmiyor kimse. Allah aşkina...
Neyse birsey deniyorum.
Bunlar aklıma geldi örnek.. Tam. Peki siz üç doğum yaptınız üçünde de size Bi hediye alınmadı doğum yaptınız diye ama eltinz ilk doğum yapacak siizn yanınızda ona doğum hediyesi alacağını söyledi ne hissedersinz olayın maddiyat değil manevi olarak..

Altı yaş var eşim büyük

Hiçbisey hissetmem, eşim hediye alirdi zaten bana.
Benim kayinpeder kaynima para yollar, araba alirken de para vermişler yardim etmişler ne kadar bilmem kendileri soyledigi için biliyorum. Hicbir zaman dert etmedim neyini edeyim? Napayim onlarin parasini, hediyesini...
Kendi kendinize geçinmeyi ögrenin yani evlenip cocuk sahibi oluyorsunuz bu mu dert?

Haklısınız bakış açısı çok önemli.. Birazda sizn pencereden bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…