Eltimi kıskanıyor muyum lütfen yardım edin

İçinden geliyodur sana gelmiyodur ki hadi bunlar kötü ihtimal diye diyorum da nolcak öyle olsa bile eşin değil o senin farkına var bunun mesele yapılacak şeyler değil
Doğru aslında mesele yapılacak şeyler değil ama ne bileyim canımı sıkıyor işte ya ikisini de aynısını yap yada hiç yapma

Doğru aslında mesele yapılacak şeyler değil ama ne bileyim canımı sıkıyor işte ya ikisini de aynısını yap yada hiç yapma
Asık o karaktersizlik olur içinden geldiğince davranmalı insan bunun için birinden çekinmesi mi lazım, size de yapsa aynı şeyleri ama yapmacık olsa memnun edecekmi sizi

Asık o karaktersizlik olur içinden geldiğince davranmalı insan bunun için birinden çekinmesi mi lazım, size de yapsa aynı şeyleri ama yapmacık olsa memnun edecekmi sizi
Ya garip olan sözde beni çok sever torunları için ölür lafta.. Bi gün aramasam neden aramadınz diye sitem eder

Işte sizde aramayıp mesafe koysanız kıymete binersiniz .siz hep yanlarında ve varlığınızı hissettirdiginiz icin oluyor böyle .O nasılsa alınmaz o nasılsa ses etmez deniyor. Mesafe koyun yüz vermeyin zamanla farkeder bence .eşiniz ne diyor bu ayrıma peki ?

Can sıkıcı mı evet. Bu seni kötü ya da kıskanç yapmıyor. Ama yapacak tek şey var umursamamak Allaha havale etmek. Evlatlar arasında bile ayrın yapan insanlar var gelinler arasında niye olmasın. Yapacak bişey yok.

Karışan yok görüşen yok OH mis . Niye kafaya takiyorsunuz ki. Oğlu mesele etmemiş size etmek düşmez. Bu arada eltinizi kiskanmiyorsunuz kayınvalidenize kiziyorsunuz gibi geldi.

Eşim farkında canı sıkılıyor ama bana bişey deme z gaz vermemek için.. Çünkü kaynımok ince düşüncelidir mesela annesiyle babası sokağa çıkmasın diye faturalarını bile internetten kendisi öder ama eşim biraz böyle şeylerde ince düşünmez

Karışan yok görüşen yok OH mis . Niye kafaya takiyorsunuz ki. Oğlu mesele etmemiş size etmek düşmez. Bu arada eltinizi kiskanmiyorsunuz kayınvalidenize kiziyorsunuz gibi geldi.
Evet kayınvalidemi kıskanıyorum ama elimden kıskanıyorum sanki bu olayda onun için çok kötü hissediyorum kendimi çünkü eltimi ve kaynımı çok severim.. Kendimi çok fesat kötü insan gibi görüyorum ama böyle hissetmem normal değil mi

Boşver en çok onları sevsinnn en çok onlarda kalsınnn oh mis

Bence çok temiz kalpli bi insanınız :) benim kayınvalidemde ona yakın olan eltime çok daha fazla yardımcı olur. Çünkü onun yardım edilmeye ihtiyacı çok. Ben olsam rahatsız olurum o kadar yardım ve işten. Belki onunda o tarz bir durumu vardır.

Bu da dert mi şimdi gelip 2 ay kalanınkini okuyoruz burda o dert gelmeyenin ki dert boşver gelmesin yiyecek de yollamasin altin da takmasın gölge etmesin yeter annen degil ya ayrim yapan kaynana cocuklarinin umrunda değil senin de hic olmasın bunu artı olarak gör sende aramalarını seyreklestir keske benim kaynanamda boyle olsa der konunuzu okuyanlar

Kayinvalide 2 ay bende kalacagina eltimde kalsin ve isterse eltime her sene beşibiyerde taksin.
Ne meraklisiniz kaynanadan yemek gelsin, altin gelsin, yardim gelsin. Kendi kendinize geçinin yani hep bir beklenti ailelerden, anlamiyorum niye
Asla öyle Bi beklenti de değilim yanlış anlattım galiba sadece birini bakıtıp diğerine akıtmak doğru gelmediği için ve kendimi kötü hissettim çifte standart olunca

Teşekkür ederim inşallah öyleyimdir çünkü eltimi kız kardeşim gibi severken böyle çifte standart olunca beni üzüyor kendimi fesat gibi hissediyorum

Eltimi çok severim çok iyidir kaynım annesine çok düşkündür benm eşim ailesine karşı daha mesafelidir
Bu yüzden onların yanında daha rahat ediyor olabilir kayınvalideniz. Belki maddi yardımda da bulunuyordur, anne babasını daha çok düşünüyordur kanınız. Evlat da olsa kim daha çok değer veriyorsa ona karşı tavrınız farklı olur.

Aman boşver kız iki ay gelip kalması çok iyi bişey mi sanki ne gerek var niye yaranmak için her gün arıyorsun bırak onlar değer versin sen düşünme eşin düşünsün boşver hele dertsiz başını derde sokma hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…