- 20 Mart 2015
- 403
- 169
- 103
- 35
- Konu Sahibi hasretdolu
-
Niye hergün arıyorsunuz?
Aranız kötü olmasın elbette ama ekstra bir çabaya gerek yok bence. Böyle olunca beklenti de yüksek oluyor.
Ayrım kısmı ise sizden önce eşinize dert olmali, o dert etmiyorsa boşverin.
Kimseye hakettiğinin fazlası da ilgi göstermeyin.
Gelip niye kalmadı diye dert etmenizi de hiç anlamadım.
Doğru aslında mesele yapılacak şeyler değil ama ne bileyim canımı sıkıyor işte ya ikisini de aynısını yap yada hiç yapmaİçinden geliyodur sana gelmiyodur ki hadi bunlar kötü ihtimal diye diyorum da nolcak öyle olsa bile eşin değil o senin farkına var bunun mesele yapılacak şeyler değil
Ya üzülme sebebim mesela ben üç çocukla tek başıma taşınırken yardıma çağırdım taşıdığım gün geldi aynı gün akşam döndü sebebi de uyuyamıyormuş yatağı hariç Bi yerde orada iki ay nasıl uyuduCiddi ciddi buna üzüldünüz mü?
Asık o karaktersizlik olur içinden geldiğince davranmalı insan bunun için birinden çekinmesi mi lazım, size de yapsa aynı şeyleri ama yapmacık olsa memnun edecekmi siziDoğru aslında mesele yapılacak şeyler değil ama ne bileyim canımı sıkıyor işte ya ikisini de aynısını yap yada hiç yapma
Ya garip olan sözde beni çok sever torunları için ölür lafta.. Bi gün aramasam neden aramadınz diye sitem ederAsık o karaktersizlik olur içinden geldiğince davranmalı insan bunun için birinden çekinmesi mi lazım, size de yapsa aynı şeyleri ama yapmacık olsa memnun edecekmi sizi
Işte sizde aramayıp mesafe koysanız kıymete binersiniz .siz hep yanlarında ve varlığınızı hissettirdiginiz icin oluyor böyle .O nasılsa alınmaz o nasılsa ses etmez deniyor. Mesafe koyun yüz vermeyin zamanla farkeder bence .eşiniz ne diyor bu ayrıma peki ?Çok üzülüyorum kıskanç Bi insan olmak istemiyorum ama ister istemez bu durumlar çok aşırı canımı sıkıyor.. Üstelik ben kayınvalideme çok iyi davranırım hergün mutlaka ararım ama eltim hiç aramaz anca kayınvalidem arar onları haftada bir.. Yine de neden ben ikinci planda gibiyim ☹☹
Eltimi çok severim çok iyidir kaynım annesine çok düşkündür benm eşim ailesine karşı daha mesafelidirEltinin ailesi nasil insanlar? Kaynin nasil biri ?
Eşim farkında canı sıkılıyor ama bana bişey deme z gaz vermemek için.. Çünkü kaynımok ince düşüncelidir mesela annesiyle babası sokağa çıkmasın diye faturalarını bile internetten kendisi öder ama eşim biraz böyle şeylerde ince düşünmezIşte sizde aramayıp mesafe koysanız kıymete binersiniz .siz hep yanlarında ve varlığınızı hissettirdiginiz icin oluyor böyle .O nasılsa alınmaz o nasılsa ses etmez deniyor. Mesafe koyun yüz vermeyin zamanla farkeder bence .eşiniz ne diyor bu ayrıma peki ?
Evet kayınvalidemi kıskanıyorum ama elimden kıskanıyorum sanki bu olayda onun için çok kötü hissediyorum kendimi çünkü eltimi ve kaynımı çok severim.. Kendimi çok fesat kötü insan gibi görüyorumKarışan yok görüşen yok OH mis . Niye kafaya takiyorsunuz ki. Oğlu mesele etmemiş size etmek düşmez. Bu arada eltinizi kiskanmiyorsunuz kayınvalidenize kiziyorsunuz gibi geldi.
Boşver en çok onları sevsinnn en çok onlarda kalsınnn oh misEşim farkında canı sıkılıyor ama bana bişey deme z gaz vermemek için.. Çünkü kaynımok ince düşüncelidir mesela annesiyle babası sokağa çıkmasın diye faturalarını bile internetten kendisi öder ama eşim biraz böyle şeylerde ince düşünmez
Asla öyle Bi beklenti de değilim yanlış anlattım galiba sadece birini bakıtıp diğerine akıtmak doğru gelmediği için ve kendimi kötü hissettim çifte standart oluncaKayinvalide 2 ay bende kalacagina eltimde kalsin ve isterse eltime her sene beşibiyerde taksin.
Ne meraklisiniz kaynanadan yemek gelsin, altin gelsin, yardim gelsin. Kendi kendinize geçinin yani hep bir beklenti ailelerden, anlamiyorum niye
Teşekkür ederim inşallah öyleyimdir çünkü eltimi kız kardeşim gibi severken böyle çifte standart olunca beni üzüyor kendimi fesat gibi hissediyorumBence çok temiz kalpli bi insanınız :) benim kayınvalidemde ona yakın olan eltime çok daha fazla yardımcı olur. Çünkü onun yardım edilmeye ihtiyacı çok. Ben olsam rahatsız olurum o kadar yardım ve işten. Belki onunda o tarz bir durumu vardır.
Bu yüzden onların yanında daha rahat ediyor olabilir kayınvalideniz. Belki maddi yardımda da bulunuyordur, anne babasını daha çok düşünüyordur kanınız. Evlat da olsa kim daha çok değer veriyorsa ona karşı tavrınız farklı olur.Eltimi çok severim çok iyidir kaynım annesine çok düşkündür benm eşim ailesine karşı daha mesafelidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?