Eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkçası bana garip geldi. Elti eşinizle evli olduğunu mu düşünüyor? Şahsen kocam dururken gidip kayindan yardım istemem. Yahu ne rahat insanlar var

Aynen banada böyle geldi yoksa sabahın köründe kim silgi için arar ki? Belli ki aranıza girmek istiyor ben burdayım dermiş gibi. Belki çekemiyordur sizin maddi olarak ondan daha iyi olmanıza

doğru olanı yapmışsın birdaha aramaya cesaret edemez ,

gördüğün yerde konuşursun küsülecek bir durum yok ,

Mesafeli olun ama küsmeyin, küsmeyi çok saçma buluyorum, eltin cahil ama sinsi insanları kullanmayı seven bir tip, bu tiplerden memlekette çok var kendini akıllı sanan ama karekter olarak bozuk bencil ve egoist empati yoksunu insanlar bunlar !

Eşiniz söyleyebilirdi. Cocuk degil.

Millette de ne keyif var ya.
Üç çocugum var her yere 4 lü takım gidiyoruz. Eşim de asırı Yogun. Benim yapamadıgıma da cocuklar razı oluyor.
Ama Ben evde bir kutu yaptım içinde defter kalem silgi yapıştırıcı vs ne ararsan var. Ucu biten gelip dükkanın kapısını calıyor.
Kısaca insanlar sartlarına göre ayarlamalı kendini.

Konu sahibi hersey söylenmiş artık sürdürmeye gerek yok.

Mesafeni koy mecburen yuzyuze geldigin zaman merabalas tamamdir... uzatmaya grrek yok

bence sen muhatttap olma eğer eşin rahatsız oluyorsa kendisi dile getirsin. sonuçta eşinin de ağzı dili var. kötü sen olursun dikkat et

Kvde en güzel cvbı vermis.
Daha da üzerine düsünelecek bir konu yok,slm verip gecilir karsılasıldıgında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…