Sevgili kadınlar kulübü üyeleri uzun zamandır sinir olduğum bi mevzuyu sizlerle paylaşmak bir nevi içimi dökmek istiyorum eşimle bi senedir evliyiz ve eşim veteriner hekim mesleği gereği ve bulunduğumuz ilçe dolayısı ile çok yoğun çalışıyor sabah evden çıkıp gece 12 lere kadar bile gelemediği zamanlar oluyor (sahada calisiyor ) tabi gün içinde kahvaltı etmeye vs geliyor öğlen bile olsa neyse işte asıl konu burda başlıyor eşimle kayinvalidemlere gidiyorduk kahvaltı.yapalim ise çıkıcam çok açım dedi neyse hazırladım kahvaltıyı tam sofraya oturdu eltim aradı canlı derse girmemiz lazım okuldan kitap alınıp gelinicek getirirmisin dedi bende dedimki kahvaltı yapıyor birazdan getirsin ısrar etti tabi o sırada müşteriler de aramaya başladı eşim iyice sinir oldu hicbisey yemeden gitti (mide rahatsızlığı var) tabi ben de sinir oldum çünkü daha bi hafta önce kalem yok evde diye yine eşimi aradi çocuk okulda getirir misin diye aradı yani zırt pırt arayıp duruyo kendi eşi manavcı arabayla satış yapıyor yani sıkı bi işi yok ben yeri geliyo esimi sadece uyurken goruyorum ama cocuk icinde esimi rahatsiz edip duruyor ben dayanamadim ve aradim eltimi esimin rahatsiz oldugunu ve cok yoğun çalıştığını böyle durumlarda kendi eşini aramasının daha mantıklı olacağını tatlı dille uyardım geçen gün kayinvalidemin yanına gelip ben üzüldüm o bana nasıl öyle der demiş kim oluyo demiş kayınvalidem de demişki aradigin adamın karısı oluyo kim olcak demiş bende sahidim sana kötü bişey söylemedi olması gerekeni söyledi sen olsan düşünmez misin eşini demiş oda tabi susmus hemen Allaha şükür gerek eşim kayinvalidem kayinpederim hepsi bana hak veriyo ama ben su saatten sonra ne konuşmak ne muhattap olmak istiyorum ama kayinvalidemin yanında oturuyo hemen ve yüz yüze bakiliyo (ben merkezdeyim) kendisi ile çok sık denk gelmesekde de yüz yüze geldiğimiz zaman yüzüne bile bakmak istemiyorum hatta konuşmak bile ama ne yapacağım emin değilim kavga hır gür de olsun istemiyorum kayınvalidem hasta felç olma riski var stresten uzak durmasi gerek eşim de bende sırf bu yüzden ses etmedik zaten siz olsanız benim yerimde ne yapardınız( bu arada evlerine gitme durumumuz yok onlarda gelmiyor zaten malum pandemi dolayisi ile)