seninkinin değişik bir versiyonu elti de ben de var
2 ay sonra düğünümüz var.malum ev eşyası fln alıyoruz.tutturdu buzdolabım bozuk buzdolabı istiyorum diye.(benden 5 yaş küçük ve 5 senelik evli)
biz gelmişiz 30 yaşına, şurda ev kuralım diye uğraşıyoruz hatun çıkmış buzdolabı istiyor.bir de ne tesadüf ki benimkiyle aynı marka,aynı model,aynı renk. bana demiyor tabi.eşime yazmış whatsapptan.
(bu arada eşim ve kaynım da aynı sizinki gibi ortak iş yapıyorlar) eşim de şuan alamam sıkışığım istersen başka model alayım demiş.yok bakmış en çok onu beğenmiş.neyse tabi alınmadı buzdolabı(belki ben de aldırtmamış olabilirim
)
geçen hafta bizim buzdolabı geldi.ayh iç ışıkları yanmıyor.ben şok.sinirlerim bozuldu.gözü kaldı diye tabi.
dün kvlerde yemekte beraberdik.mutfağı toparlıyoruz naptınız ne ettiniz diye soruyor haliyle.ben de bilerek buzdolabını anlattım.ve bana ne dedi biliyo musun?
-iyi de o marka iyi değil ki neden o markayı aldın.
ben baktım yüzüne kalakaldım ya.ya sen daha 15 gün önce aynı buzdolabını hani çok beğenmiştin,başka istemiyodun da onu istiyodun.(tabi bunları yüzüne demedim)
-valla ben de meraklı değildim o markaya mecbur onu aldım.buzdolabı yerine o sığıyodu dedim.verdiği cevap:
-yooo ben baktım daha iyi markalarda da vardı o renk o boyutta.
dedim ki artık baktım hepsine yoktu.hala vardı diyo.elimde metreyle geziyorum ben dedim benden iyi mi bilcen
artık bunu diyince hıııı ben o kadar detay bakmadım dedi ve sustu.
yani diyeceğim o ki.hiç samimi olcam diye uğraşma.eşler hergün birbirini görüyo nasıl olsa.sizin de aranızda ağız dalaşı fln olmadığı müddetçe böyle tiplerle mesafeli olmak iyidir.valla hiç de üzülmüyorum.eşim de sağolsun benim gibi düşünüyor zaten.
NOT: Bu arada resmen içimi döktüm ya rahatladım