- 17 Temmuz 2014
- 1.980
- 4.123
Hiç kızmayın, sevip güvenmiş gaflete düşüp mesleğinizi bırakmışsınız ama bundan sonra kendinizi sevip değer verin, önce ben deyin.
Ne güzel işte ana sınıfı öğretmeniymişsiniz bebeğiniz için de avantaj, sağlıkla bir kucağınıza alın hele, bebek biraz ele avuca gelince bebeğinizi de alıp götürebileceğiniz şartlardaki bir okulda işe başlayın, çalışın daha fazla yazıp sizi hamile halinizle daha da üzmek istemiyorum ama bu gidiş gidiş değil, bebek olunca sorunlarınız daha da katlanacaktır sadece bu kadarını söyleyeyim size.
müneye katılıyorum.
böyle bir adama tüp bebek yapmaya değer miydi diye şuan düşünemiyor olabilirsiniz ben de düşünememiş tüp bebek tedavilerinde 5 yılımı kaybetmiştim. sonrasında dank etti benim arkamda durmayan bir adam için ben hastane kapılarında dolanmıştım.
sonuç boşandım ... tabi çok farklı sebeplerle fakat lütfen gözününzü açın ne kadar ekmek o kadar köfte ilişkiler evlilişkler böyle yürüyor..
dik durun biraz. eşinizi katmanıza gerek yok siz de söyleyebilirsiniz. büyüyecekse olay büyür kendinizle çeliştiğiniz ve size saygı duyulmayan bir ailede ne işim var diye sorun kendinize