Eltim Kv evini temizlemeye mecbursun dedi kavga cikardi

Hiç kızmayın, sevip güvenmiş gaflete düşüp mesleğinizi bırakmışsınız ama bundan sonra kendinizi sevip değer verin, önce ben deyin.
Ne güzel işte ana sınıfı öğretmeniymişsiniz bebeğiniz için de avantaj, sağlıkla bir kucağınıza alın hele, bebek biraz ele avuca gelince bebeğinizi de alıp götürebileceğiniz şartlardaki bir okulda işe başlayın, çalışın daha fazla yazıp sizi hamile halinizle daha da üzmek istemiyorum ama bu gidiş gidiş değil, bebek olunca sorunlarınız daha da katlanacaktır sadece bu kadarını söyleyeyim size.

müneye katılıyorum.
böyle bir adama tüp bebek yapmaya değer miydi diye şuan düşünemiyor olabilirsiniz ben de düşünememiş tüp bebek tedavilerinde 5 yılımı kaybetmiştim. sonrasında dank etti benim arkamda durmayan bir adam için ben hastane kapılarında dolanmıştım.

sonuç boşandım ... tabi çok farklı sebeplerle fakat lütfen gözününzü açın ne kadar ekmek o kadar köfte ilişkiler evlilişkler böyle yürüyor..

dik durun biraz. eşinizi katmanıza gerek yok siz de söyleyebilirsiniz. büyüyecekse olay büyür kendinizle çeliştiğiniz ve size saygı duyulmayan bir ailede ne işim var diye sorun kendinize

Ay bir de misafir vardı dimi... Misafirim geldi gel kek börek yap. Çayı doldur. Yanlarında övgülere boğul, misafir gidince başlasın yine tantana. Üff. Bir de öğretmen yine şunları yaşayan. Ne kadar vasat bir eğitim alıyorlar aklım almıyor. Kendine faydası olmayanın çocuklara ne faydası olacaksa. Bedava hizmetçiliğe devam.
Öğretmen olmakla alakalı değil bence. Ben de öğretmenim, bana böyle bir şeyi teklif dahi edemezler. Kişilikle alakalı.

Ha ama toplumda Katibin Ruhu Katibin Ruhu nin da dediği gibi öğretmen gelin çalışma saatleri ve tatilleri yüzünden çok isteniyor. Sebebi de hem para getirsin hem de ev hanımlığı yapsın düşüncesi.

okurken sinirim tavana çıktı. burda mesele sadece hamilelik falan değil.
neden gündelikçi gibi gidipte eli ayağı tutan kadının evini temizliyorsunuz kafayı mı yediniz? oğluyla evlendin diye onun evinin hizmetçisi mi oldun?

velev ki hamile değilsin çok enerjiksin iyisin güçlüsün, yine de gitmek zorunda değilsin ne alaka ki.
herkes kendi evinin işini kendi yapsın. ayrıca elti kim ya? o kim ki sana direktif veriyor? "hiçbişeye mecbur değilim gelmiyorum temizliğe, eli ayağı tutuyor, sen hizmetçilik yapmaya çok meraklıysan git temizle bana emir veremezsin sen" diyemedin mi? elti kim ya kafayı yiycem bi de gitmiş yardım etmiş sinir oldum

Ay bir de misafir vardı dimi... Misafirim geldi gel kek börek yap. Çayı doldur. Yanlarında övgülere boğul, misafir gidince başlasın yine tantana. Üff. Bir de öğretmen yine şunları yaşayan. Ne kadar vasat bir eğitim alıyorlar aklım almıyor. Kendine faydası olmayanın çocuklara ne faydası olacaksa. Bedava hizmetçiliğe devam.
Disardan yargilamak cok kolay eski yasananlardan icinde bulundugun halihazirdaki konumdan birhanersiniz ne kadarda kolay ahkam kesebiliyorsunuz.Yazik

Ben İngilizce öğretmenliği okuyordum. Psikolojik sorunlardan dolayı bıraktım. İyi ki bırakmışım yav. Çok saftım ben de. Öğretmen kızların cazibesi malum. Maaş+2 ay tatil. Bal gibi gelin. Allah korumuş beni. Böyle avcı bir irrrrrkeğe kurban falan olabilirdim kesin.

Ama eşi çalıştırmıyormuş konu sahibini. Onu katmayarak konuşuyorum.

Çalışsaydı da maaş kartım eşimde diye konu açardı eminim...

Yaaa cok biliyorsunuz disardan bol.keseden atan cok oluyor.

Ben yazdığınız konuya göre yazıyorum tabii ki neye göre yazacaksam başka hayret bir şey... Ee tamam devam edin o zaman böyle ezilmeye, itilmeye. Eltinizin emirleri, kvnin emirleri, eşinizin emirleri altında yaşayın. Şartlar böyle deyin geçin yani bana ne.

Kizlar eltim altli üstlü ayni binada oturuyor benim evim ayri Sadece yatmaya evine cikiyor 2 cocugu var sabah uyaninca cocuklar kv indiriyor.kendi cikip uyuyor islerini yapiyor sonra iniyor.Kv bazen haftada 3 4 kez bazen haftada bir gidiyorum.Bayramlarda elimden geldigince temizlige geliyorum ayrica kis ve bahar temizliginede.
Fakat benim bel fitigim var ve ustelik hamileyim.Bu bayram temizligine msj atmis gun belirlemis su gunler kv evine temizlik yapacam gel demis bende tm pazartesi dr randevum var gelemem sali baslayalim ama camlara cikamam dedim kiyamet koptu.vay ben zaten bir-tek bayramdan bayrama temizlige geliyormusum yapamaya mecburmusum kendi evimde nasil cam siliyormusum.Bende mecbur degilim yapiyorsam mecbur oldugim icin degil istedigim icin yapiyorum dedim.Aksama kadar cocuklari ve kendisi yasiyor bu evde benim geldigim haftada bi kac gun sayili saat mevzu bu da degil Gelemem yaomam demedim sonucta.Ayrica kv elini asla hicbirseye sürmüyor kp kahvaltiyi hazirlar kalkar yaparlar aksama kadar elinde telefon asla birsey yapmaz bi 10 gunde bir yalan yanlis supuruyor o kadar.somucta kv eli ayagi tutuyor yapabildigini yapabilir dizleri agriyormus.Yani bi buzdolabini silmek yada evi ufaktan toparlamakla diz agrisi ne alaka benimde fitigim var ve bu genc yasimda evimi oturarak süpürüyorum. Cok canim skldi yinede geldim kapilari sildim buzdolabi mutfak dolabinin altları kv yatak odasi mobilyasini sildim Ama artik temizlige gelmemeye karar verdim.Kv dizi agriyorsa eltimde yapmak zoruna gidiyorsa versinler senede 2 kere parasini temizletsinler. Bu sekilde de soyledim esime bu son gidisim diye.Ustelik tup bebekle hamile kaldim 3 yil bu ani bekledik onceki gun tartismadan dolayi yogun sancidan oturu sanirim stresten oldu hastahanede kaldim 5 saat ve belimin agrisini katmiyorum bile.yinede kalktim geldim saydigim isleri yaptim sizce yanlismi düşünüyorum
Ayy şuan ben bile sinirlendim bende 1,5 senedir bebek için uğraşıyorum düşündümde hem tüp bebekle hamile kalacağım hem temizliğe gideceğim şaka gibi. Benden önce eşim zaten izin vermez böyle bir şeye Allah kolaylık versin sana

Bilmiyorsak ayrıntılı anlatın. Biz anlattığınız kadarı ile fikir verebiliriz. Müneccim değil burda kimse.

Gerçekten ben de bunu anlamıyorum yorumu beğenmeyen 'e benim şartlarımı bilmiyorsun dışarıdan yorum yapıyorsun' diyor. Düzgünce yaz o zaman öyle yorumlayalım. Müge Anlı mıyım ben bir gözüm de iki kaşımın ortasında yok.

Insanlarin skntilari varken yardimci olmaya calismaktan ote bu tarz yorumlar yaziyorsaniz sessizliginiz koruyun!

Pardon ama size soracak değilim sessiz mi kalacağım yoksa konuşacak mıyım.. Sessizliği size iyi öğretmişler başkalarına da tavsiye vermeyin hele de istemeyene. Burada bana konuştuğunuz kadar eltiye konuşun.

Gerçekten ben de bunu anlamıyorum yorumu beğenmeyen 'e benim şartlarımı bilmiyorsun dışarıdan yorum yapıyorsun' diyor. Düzgünce yaz o zaman öyle yorumlayalım. Müge Anlı mıyım ben bir gözüm de iki kaşımın ortasında yok.
Dışarıdan yorum yapacağız, nerden yapacağız ki başka. İmkan bu, alet edevat bu. Beğenmeyen açmasın konu.

Surda onlarca yorum yapan oldu senin gibisini goremedik Seninde farkin yok eltiden merak etme hadi sen yaza dur
burdaki insanlara neden çemkiriyosunuz ki? burda kimse sizin düşmanınız değil emin olun size yapılan muameleye sinirlenip sizin sesinizi çıkarmamanıza kızdıkları için bazen ağır konuşabiliyorlar. keşke eltinize de böyle çemkirseniz en azından size emir veremeyeceğini anlar. eşiniz eltinize ayar çektiğiniz için de mi kızar eltiyi mi korur yani?

burdaki insanlara neden çemkiriyosunuz ki? burda kimse sizin düşmanınız değil emin olun size yapılan muameleye sinirlenip sizin sesinizi çıkarmamanıza kızdıkları için bazen ağır konuşabiliyorlar. keşke eltinize de böyle çemkirseniz en azından size emir veremeyeceğini anlar. eşiniz eltinize ayar çektiğiniz için de mi kızar eltiyi mi korur yani?
Oncelikle cemkirmek lafi sozcede nahos degilmi evet biri kk ya yazsa belki o am okuyunca bende gotme vs yazabilirdim ama kisi zaten uzgun stresli ustelik hamile yani yorum yaparken birax daha secici olmak gerekmiyormu simdide madem oyle niye gittin temizlige yazanlar cikacak iki iki dört. Cok sukur agzim var cocukta degilim aptalda sadce yasananlarin icinde olmayinca disardan yorum hatta agir yorumlar kolay olabiliyor.Elbette yazdim konu actim herkes diledigini yazmakta özgür tabi biraz daha usluplu ve kirici olmamaya ozen gosterilse daha hos olur diye dusunuyorum.kimse keyfinden bdv ye konu acmiyor.Aciyorsa bir cikmazi oluyor icinden cikamadigi

Oncelikle cemkirmek lafi sozcede nahos degilmi evet biri kk ya yazsa belki o am okuyunca bende gotme vs yazabilirdim ama kisi zaten uzgun stresli ustelik hamile yani yorum yaparken birax daha secici olmak gerekmiyormu simdide madem oyle niye gittin temizlige yazanlar cikacak iki iki dört. Cok sukur agzim var cocukta degilim aptalda sadce yasananlarin icinde olmayinca disardan yorum hatta agir yorumlar kolay olabiliyor.Elbette yazdim konu actim herkes diledigini yazmakta özgür tabi biraz daha usluplu ve kirici olmamaya ozen gosterilse daha hos olur diye dusunuyorum.kimse keyfinden bdv ye konu acmiyor.Aciyorsa bir cikmazi oluyor icinden cikamadigi
Gitmenize ben de kizdim acikcasi. Elti kim ki onun lafiyla gidiyosunuz? Benim merak ettigim esiniz ne dedi? Eltinizi azarlasaniz sen kimsin ki bana emir veriyosun deseniz esiniz kizar mi?

X