Merhaba arkadaşlar 11 yıllık evliyim.esim 3 kardeşler en büyükleri eşim.simdi ben 3 yıllık evliyken kaynim da evlendi.bitane kızları oldu.kizlari şu an 5 yaşında.eltim benimle sürekli yarışıyor her konuda ben de onun gibi davransam kavga ederiz bu nedenle ona genelde he diyip geçiyorum.ilk zamanlar bu şekilde davrandığında kişiliği böyle diye düşünmüştüm fakat artık böyle dusunmuyorum.her neyse kocası benim kaynim aynı zamanda kardeşim sayılır.ben erkek kadın diye ayırmam insanları.o da insandır en nihayetinde ben konuşkan biriyim.kaynimla çok samimi değilim de ama eltim benim sürekli konuşurken gözümü takip ediyordu bende diyordum ki kendi kendime yeni evli kıskanıyor herhalde ama onun buna alışması lazım.yavas yavaş tanıyacak sonuçta biz bir aile olacağız. Neyse zama geçti sonra sürekli bakışlarimi konuşmamı hal ve hareketlerimi takip etmeye başladı.artik o akilsiz kafasından ne geçiyorsa....neyse sonra bir baktım kaynanam ve gorumcemle konuşmuş herhalde onlar da beni takip etmeye başladılar.sonraa bakıyorum eşine de bazen sinir oluyor anlıyorum ama ne denilebilir ki çıldırıyorum hicbirsey diyemiyorum. Sonra kendi kendime dedim ki uzak dur kayın gelince muhatap olma Allah korusun ya öyle bir durum ki sucsuzken suçlu konumuna düşmek var.ama çıldırıyorum nasıl böyle birsey dururlar nasıl olurda kazananlar gorumceme böyle birsey de söyler onlarda beni incelemeye alır.cildiriyorum.biraz da geri kafalılar zaten neyse bayramda kayinvalidemem gittim eşimle birlikte akşam üstü kaynim geldi bizde mutfaktaydik. İyi bayramlar sağol sahada iyi bayramlar dedim.o sıra gorumc gözlerini açmış dikmiş bana bakıyor abisiyle konuşurken.cildirdim.cildirdim resmen ya ya ne arıyorsunuz.ne bekliyorsunuz.o da benim kardeşim ya Allah cezanızı versin sizin .delirdim.eve geldim iki gündür bu nü düşünüyorum.neden beni takip ediyorlar ne zannediyorlar ne olabilir dilim varmıyor söylemeye o benim kardeşim ya allin cezaları nasıl böyle düşünürsünüz.yani bu durumdan artık çok rahatsızım lütfen bana birseyler önerin ben ne yapayım.nasil davranalım sorayım sormiyayimmi lütfen fikrinizi yazin