Eltim Esimin hep ilgisini istiyor

Zara84

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2021
11
4
40
Merhaba Hanimlar,

O Eltim olacak Kadini anlatmak istiyorum ve sizden yardim istiyorum.

Eltimin hiyakesine: Bunlar 18 yasinda kaynimla sevgili olmuslar... 10 sene boyunca kaynimla beraberlikleri vardi, ama ne bir nisan ne bir yüzük takmis benim kaynim bu kiza. 10 sene boyunca öyle gezip tozmuslar. Sonra ben girdim bu ailenin icine. 3 ay icinde esimle nisan yaptik, ve 1 sene sonra evlendik. ve bunlar ikizi bizim sayemizde bide dedikoda olmasin diye, bizden sonra (kaynanamin zoruyla) evlendiler. Yani 12 sene sonra, Kaynim bu kizla evlendi. Oda ailesinin ve abilerin baskisinda evlendi. Hani laf aileye gelmezsin diye, bu kiz 12 senedir kaynimla beraberler diye.

Kaynaman da bu kiza tapiyor!!! Onun icin o hep bir baska, hep bir kinali kuzu. Toz kondurmaz. Diger Gelinler üzerinde de hep dedikodu yapar ve bizi her yerde kötüler.

Simdi diyorsunuz ki, hersey tamam da bunlar sana ne, sen hayatini yasa... iste öyle degil. Benim Esim bu en kücük Kaynimi cok seviyor ve en cok kardesleri icinde onunla anlasiyor. Problem olarak, ben hic ne o Kaynimi severim ne de o Eltimi. Bu benim Eltim mesela biz bir araya geldimiz zaman, Esimle cok ilgilenir ve Esimin Ilgizini hep üzerine cekmeye calisir. Yani anlicaniz Esimle flört yapiyor. Zaten Eltim bana demisti birkere: Ben bu ailenin yanlis Ogulunu sectim, benimkisi bir kücük oglan gibi, ama seninkisi tam bir Erkek.... Öyle demisti bana. Zaten Kaynim buna fazla ilgi hic vermemis ve Eltim de utanmadan Esimden ariyor. Esimde cok saf, ama bazen de hosuna gitmiyor degil. Eltim cok güzel bir bayan, ve Eltim de onunla ilgilendigi zaman sanki hosuna gidiyor gibi. Öyle gözlemliyorum.

Baska hic kizkancligim yok, yani ben arkadaslarla cikarim bazen, bazen de Esim arkadaslariyla cikar. Biz olgun insanlariz birbirimize güveniriz. Ama iste bu benim Eltide benim Sinyallar tepede. Bir Kadin bu duyguyu herzaman anlar. Eltim gercekten Esimle flörtlesiyor ve eline gecse, yanliz kalmak ister Esimle.

Kizlar ben napmam lazim...

Ağzının ortasına carpmalik tam. Eşinizin tutumu nasıl peki, kıskançlık olarak değil ama eltinizin hareketlerinden hoşlanmadığınızi bir kadın olarak rahatsız olduğunuzu söyleseniz ne yapar. Yani bir kere eltinizin size söylediklerinde hoş değil sizin kardeşinizin eşi kocanıza böyle bişey dese ne yapardı bunuda söyleyin bence

• Beğen
Reactions: Z P
Zaten Eltim bana demisti birkere: Ben bu ailenin yanlis Ogulunu sectim, benimkisi bir kücük oglan gibi, ama seninkisi tam bir Erkek.... Öyle demisti
Bunu size söylediğinde ne tepki verdiniz ben kendime hakim olamaz dım

Merhaba Hanimlar,

Eltimin hiyakesine: Bunlar 18 yasinda kaynimla sevgili olmuslar... 10 sene boyunca kaynimla beraberlikleri vardi, ama ne bir nisan ne bir yüzük takmis benim kaynim bu kiza. 10 sene boyunca öyle gezip tozmuslar. Sonra ben girdim bu ailenin icine. 3 ay icinde esimle nisan yaptik, ve 1 sene sonra evlendik. ve bunlar ikizi bizim sayemizde bide dedikoda olmasin diye, bizden sonra (kaynanamin zoruyla) evlendiler. Yani 12 sene sonra, Kaynim bu kizla evlendi. Oda ailesinin ve abilerin baskisinda evlendi. Hani laf aileye gelmezsin diye, bu kiz 12 senedir kaynimla beraberler diye.

Kaynaman da bu kiza tapiyor!!! Onun icin o hep bir baska, hep bir kinali kuzu. Toz kondurmaz. Diger Gelinler üzerinde de hep dedikodu yapar ve bizi her yerde kötüler.

Simdi diyorsunuz ki, hersey tamam da bunlar sana ne, sen hayatini yasa... iste öyle degil. Benim Esim bu en kücük Kaynimi cok seviyor ve en cok kardesleri icinde onunla anlasiyor. Problem olarak, ben hic ne o Kaynimi severim ne de o Eltimi. Bu benim Eltim mesela biz bir araya geldimiz zaman, Esimle cok ilgilenir ve Esimin Ilgizini hep üzerine cekmeye calisir. Yani anlicaniz Esimle flört yapiyor. Zaten Eltim bana demisti birkere: Ben bu ailenin yanlis Ogulunu sectim, benimkisi bir kücük oglan gibi, ama seninkisi tam bir Erkek.... Öyle demisti bana. Zaten Kaynim buna fazla ilgi hic vermemis ve Eltim de utanmadan Esimden ariyor. Esimde cok saf, ama bazen de hosuna gitmiyor degil. Eltim cok güzel bir bayan, ve Eltim de onunla ilgilendigi zaman sanki hosuna gidiyor gibi. Öyle gözlemliyorum.

Baska hic kizkancligim yok, yani ben arkadaslarla cikarim bazen, bazen de Esim arkadaslariyla cikar. Biz olgun insanlariz birbirimize güveniriz. Ama iste bu benim Eltide benim Sinyallar tepede. Bir Kadin bu duyguyu herzaman anlar. Eltim gercekten Esimle flörtlesiyor ve eline gecse, yanliz kalmak ister Esimle.

Türkçe'ni duzeltmen lazım ablaaaaa

Merhaba Hanimlar,

Aile arasında böyle olaylar nasıl olabilir ki 😏
Görüşmenizi en aza indirseniz olmaz mı?
Elitinize kafayı takacağınıza eşinizle konuşmalısınız.

Ağzının ortasına carpmalik tam. Eşinizin tutumu nasıl peki, kıskançlık olarak değil ama eltinizin hareketlerinden hoşlanmadığınızi bir kadın olarak rahatsız olduğunuzu söyleseniz ne yapar. Yani bir kere eltinizin size söylediklerinde hoş değil sizin kardeşinizin eşi kocanıza böyle bişey dese ne yapardı bunuda söyleyin bence
Vallah zaten süsüne püsüne cok düskün bir kadin... Kendi güzel oldugunu da biliyor. O yüzden onda o cesaret var.

Ben hic bunu esime söylemedim. Sadece o kizi sevmedimi, bazi hareketleri hosuma gitmedini söyledim esime. Ben Esime dedim, o kiza isinamiyorum. O da kabul ediyor, beni zormaliyor. Ama yok seninle flörtlesiyor felan hic demedim. Zaten Esim cok iyi biri, cok saf biri. Ben ona cok güveniyorum, oda bana cok güveniyor. Telefonu bile hic saklamaz, herseyini benimle paylasir.

Ama iste benim Eltimin niyeti hic iyi degil. Ve Kaynamanlara gittimiz zaman, onlar da orda oluyor ve Eltim baslar Esimle ilgilenmeye. Esim de onu 18 yasinda beri tanidigi icin, bence bir kardes gibi görüyor.

Aile arasında böyle olaylar nasıl olabilir ki 😏
Görüşmenizi en aza indirseniz olmaz mı?
Elitinize kafayı takacağınıza eşinizle konuşmalısınız.
Zaten öyle yapiyorum canim. Hic fazla görüsmüyorum ben onlarla. Ama iste Esim kardesiyle cok iyi. Hergün konusuyorlar. Hadi o kardesi bisey diyemem...

Kıskançlık yapıp durumu biraz abartıyor olabilir misiniz ?

Kıskançlık yapıp durumu biraz abartıyor olabilir misiniz ?
Yani bunu bende cok düsündüm. Ama hic bir kadini kizkanmam... mesela Esimin cok arkadaslari var hic sorun yapmam beraber ciktiklari zaman. Yada baska bir kadin esime bakti zaman, güler gecerim. Cok salikli bir iliskimiz var.

Ama bu kizda beni korkuttan bisey var...

Senin eltide bihterlik seziyorum.hiçbir kadın bu durumdan hoşlanmaz .nedemek yanlış oğlunu seçmişim seninki tam bir erkek.

Canim benim haklisin... ama ben Isvicrede kaliyorum, burda Dogudum büyüdüm. 4 Dil biliyorum... o yüzden beni affet eger türkcem fazla iyi degilse.

İsviçre'de de okusan, 4 dil de bilsen elti ve kaynana sorunu yaşarsın demek ki...

Burda konu eltin değil eşin bence. Ona karşılık veriyorsa sorun eşinde. Bir de diyorsun olgun insan peh..

İsviçre'de de okusan, 4 dil de bilsen elti ve kaynana sorunu yaşarsın demek ki...

Burda konu eltin değil eşin bence. Ona karşılık veriyorsa sorun eşinde. Bir de diyorsun olgun insan peh..
Bende öyle düsünüyorum canim. Esim ona karsi sert olsa, öyle yapamaz. Esim de onu kardes gibi görüyormus, yani bana öyle diyor. ne bilim

Yani bunu bende cok düsündüm. Ama hic bir kadini kizkanmam... mesela Esimin cok arkadaslari var hic sorun yapmam beraber ciktiklari zaman. Yada baska bir kadin esime bakti zaman, güler gecerim. Cok salikli bir iliskimiz var.

Ama bu kizda beni korkuttan bisey var...
Anlıyorum demek istediğinizi.
Bir süre daha belli etmeden takip edin gözlemleyin.
İnşallah yanılıyorsunuzdur.

Bende öyle düsünüyorum canim. Esim ona karsi sert olsa, öyle yapamaz. Esim de onu kardes gibi görüyormus, yani bana öyle diyor. ne bilim

Sen almışsın başına belayı...
kocanın kardeşiyle konuşup benimki oğlan seninki erkek dediğini ve eşine karşı sulu hareketlerinden rahatsız oldugunu soyle...o zaman kurtulursun

Bu sözü kocasına deseniz, iftira atıyor beni kıskanıyor diye üste çıkar.
Kusura bakmayın ama burada sorun bana göre eşiniz.
Ciddi dursa, kadın önünden geçmeden ceketini düğmeleyip geçerdi.
Eşinize resti çekin. O da bunu anlayıp sert davranırsa bir dener, iki dener, bırakır kadın.
Fakat siz kadını suçlamaya girersensiz, affedersiniz baya baya k*** kalkar.

X