- 14 Ocak 2025
- 47
- 29
- 3
- Konu Sahibi partidevametmeli
Selam kızlar ben 26 haftalık gebeyim. Dün kayınvalidemlere yemeğe gittik bir üst katlarında eltim oturuyor. Görümcem de vardı. Görümcemin 2 erkek cocugu var biri 3 yaşında biri de 8-9 aylık. küçük olan 5 gün önce sünnet oldu biraz hassas. Görümcem mutfakta sofrayı kurarken bebeği ağladı ben de aldım mutfaga gittim annesini görünce susuyor. biraz ağrılı bi gebelik geçiriyorum kg almadım ama kaslarım çok zayıfladı ayakta kalamıyorum ya da otururken hemen kalkamıyorum. kadının işi var diye görümcemin yeni sünnetlenmiş çocuguyla halıya oturdum oyun oynadım eltimin cocugu da yanımdaydı. sonra kalktı salona doğru gitti çzigi film açık 2 yaşında nerdeyse o da. arkasından gidemezdim zaten eltim de evdeydi. sonra yukarıdan bi şey alacakmış çıkmış dış kapıyı da açık bırakmış. haberimiz yok görümcem cacık yapıyo ben de oturmus bebegi susturuyorum. merdiven dairesi var 3 basamak cıkmıs eşim geldi o an alıp içeri geçirdi görmediniz mi bu kapı neden açık ya düşseydi falan dedi. ben de görmedim kapıyı kimin açık bıraktgını bilmiyorum bebek kucagımdaydı görsem seslenirdim ya da bi şekilde kapatırdım kapıyı dedim. görümcemin de o ara kendi görümcesi aradı bebeklerini görmek için başka odaya gitti. eltim geldi işte ne oluyo falan dedi anlattılar. yuzunu astı ben de bi şey demedim tabak çatal dizmeye basladım. kocama diyoki ''İlla söylemem mi lazım çocuguma göz kulak olun diye '' dedi duymadı anlamadım yenge dedi bi daha söyledi eşim de olur böyle şeyler daha dikkatli olalım dedi. ben de sen de kapıyı açık bırakmasaydın neden bırakıyosun dedim. hayır yani cocuk dısarı cıkmıs ruhunuz duymamıs dedi. 3 kucuk bebek varken kapıyı acık bırakmıssın yuzun bile kızarmadan hesap soruyosun dedim o an kayınbabam geldi. eltim de 360 derece döndü, tamam canım ya bi şey demedim ki ben dedi. nasıl demedin dedim şok oldum ben lafımı esirgemem saygısızlık yapmam ama pat pat konuşurum o an dönmesine ayar oldum. hem kapıyı açık bırakıyosun hem hesap soruyosun hem de sonradan ben bi şey demedim diyosun dedim eşim de arayı tutmak için tamam falan dedi bi şey yok falan dedi eğilip lütfen dedi kulagıma sustum. eltim de kayınbabam gelince sus pus oldu az önce tıslamamış gibi. ben nişanlıyken sürekli mağduru oynar eşinin ailesini kötülerdi. ben de aramı bozmak istediğini anladıgım için düzelir olur tarzı konusurdum. görümcemle aram iyi diye eşine geceleri ağlıyomuş kucuk yengesiyle anlasıyo ben onun yengesi değil miyim diye tabi geçmişte çok kavgaları olmus ben yokken. ben tatlı konusurum hayatım tatlım aşko vs. ben o aile girdikten sonra herkese ismiyle seslenen kadın benim ağzımla konusmaya basladı. baslarda üzülüyodum yalnız diye. ama sonradan da anladım. yine de düne kadar asla bozmadım araları bozulunca da köprü görevi yaptım barıstırdım. sizce haksız mıyım ?