- 21 Haziran 2016
- 9.249
- 25.558
- 548
Arkadaş şu arama muhabbetini ben anlamıyorum benim eltim afedersin ama sıcsa sıctığını anlatıyor bana özeli denen bsy yok ben bunu duymak istemyorım 1 saat telefonla konusmak istiyor ben konusmayı sevmiyorum anlatma deyincede ben ynede anlatcam sen yorum yapma diyor telde hiç aramıyorum bu eltiler neden böyle ya jiç sevilmiyorlarBi an eltim konu açtı beni şikayet ediyor sandımkayinvalideme şikayet etmiste ben hiç aramıyormuşum diye, ne yapacaksa benle görüşüp görüşüp
Aynı benimki de öyle allah iyiliğini versinArkadaş şu arama muhabbetini ben anlamıyorum benim eltim afedersin ama sıcsa sıctığını anlatıyor bana özeli denen bsy yok ben bunu duymak istemyorım 1 saat telefonla konusmak istiyor ben konusmayı sevmiyorum anlatma deyincede ben ynede anlatcam sen yorum yapma diyor telde hiç aramıyorum bu eltiler neden böyle ya jiç sevilmiyorlar
Vallah ne kadar koca ağaz bunlar benim ki birde kocama mesaj atıyor aksam ne yemek istersin vs. Kaynanamn üst katında oturyorlar kocama yazıyor gitceğimiz zaman ramazanda huhuu sahur sati uyandın mı o ağzını bir yırtıcam vaallaAynı benimki de öyle allah iyiliğini versino gün ne yaptı ne yemek yaptı vs, arayamazsa mesaj yazar, bi ara darılmış bana işte kayinvalideme şikayet etmiş hiç aramiyor diye hayır bi de aileye daha yeni girdi 1ay olmadi evleneli ben de sinir oldum evlenir evlenmez beni şikayet etmeyi mi bekliyormuş diye şimdiden şikayet eden sonra neler yapmaz ya da hep böyle mi olacak gel bana söyle di mi hiç aramıyorsun diye arkamdan sikayetlenmek neden ben de artık inadina aramıyorum, kayinvalidem hadi yine bana ara desin bakalım neler oluyor
Öyle güzel yorum yapıyorsun ki okumadan beğeni atıyorum hakikaten aramayan aranmaz yaniNiye illa arıyorsun?
Yakın olmak zorunda mısın?
Araba hadi neyse de cenazede de bi arayıp başın sağolsun diyemiyorsa yere batsın öyle elti sevgisi yani.
Buna rağmen hala araman kaynanana konuyu açman falan, sende tuhafsın hakkaten.
Çok teşekkür ederim canımsuÖyle güzel yorum yapıyorsun ki okumadan beğeni atıyorum hakikaten aramayan aranmaz yani
Yoksa senin eltin miSende benim eltim gibisin neden arıyorsun kimse kimseyi aramak zorunda değil birde buraya dert yanıyorsun bu konuyu cok saçma siz kardes degilsiniz ikinizde elsiniz aynı benim eltim gibi düsüncelerin
normalIyide biz ayni şehirde yaşamıyoruz 4 5 ay hiç konuşmamak nornalmi sizce
Yok benim eltim kaynanamgil gil diye konusmuyor ankarada oturanımız yokYoksa senin eltin mi
Arama. Bırak konuştuğu bari gerçek olsun evet aramıyorum de .Bayanlar eltimgil kaynanamgil ankaradalar . eşimin mesleği geregi başka bi şehirdeyiz. Kaynim ve eltim devlette yüksek bi yerde calisiyorlar. Sorun şu ben eltimi sürekli ariyorum büyüğüm dur diye mesaj atiyorum. Ankaraya gidince bizle ilgileniyolar evine çağırıyorlar artik yalandanmi bilmiyorum. Evimize geri gelince arayip sorma yok. 4 5 ay izne çıkamıyoruz. Bi kere napiyosunuz diyen olmuyorz hep ben ariyorum. Cenazesi oldu onu aradik onlar bizim cenazemiz olduğunda veya araba aldık bisey aldik hayirli olsun demeye bile aramiyolar. Kaynanama söylüyorum. Bide arkamdam diyomuski beni aramiyolar çok üzülüyorum. Kayinbabama söylemek istemiyorim çok sinirli biri sizce napmaliyim. Haksizmiyim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?