Eltim canımı sıkıyor artık!!!

Gil demesini neden ayırt ettin acaba . Iç anadolu da vardır bu ler yerine gil denilir . annemgil babamgil ötelemeyin alışkanlık

Eski konu olsada yorum harika aynen böyledir bu ışler

Biz 4 5 ayda bir görüşüyoruz sevmese bile hal hatir sormak için aramasi gerekmiyormu sizce
Niye sorsun ki. Besbelli sizle mecburiyetten iletişim kuruyor. Bunu anlamıyormusunuz? Benim de var etrafında mecburen gördüğümde gülümsemek zorun olduğun ama asla etrafıma sokmayacağım insanlar. Onlar da böyle sizin gibi ısrarla arıyolar. Ve ben sinir oluyorum. Bi de siz gibiler pusuda bekliyo bi laf söylesinde suçlu olsun diye. Ya rahat bırak kadını senden haz etmiyo iste. Mecburen suratını gülüyo. Niye hala yapışıyosun ki kadına.

Bizde farkli ulkelerdeyiz yazdan yaza gorusuyoruz .. gorustugumuzde gayet iyiyiz ama bu mecburi bir katlanma ayni aileden oldugumuz icin mecburi bi gorusme asla birbirimizi arayip sormayiz iletisim kurmayiz .. ikimizde sikayetci degiliz bu durumdan bence bu sekilde bi orta yol bulun ..
illaki kanli bicakli olmak kusmek gerekmiyor vick vick da sahte bi samimiyette gerekmiyor ..

Sizinle konusmak istemeyen birini ısrarla aramayın bosverin ne geregı var

Görümce neyi desen anlarimda elti kendimi düşündüm valla isterse en yüksek mevkide olsun umrumda olmaz canı cehenneme sen böyle yaptikca burnu havada devam edicek,annemin dediği aşını ekmeğini o mu veriyo arama bence hayatına bak

Başkalarıyla da telefonda çok muhabbet etmiyorsa belki sevmiyordur telefon konuşmasını.
Yuzyuzeyken anlaşılır yani illaki samimi mi değil mi?
Ben de sevmiyorum telefonda konuşmayı.
Nefret ediyorum hatta.
Kimse aramasın, devamı gelmesin diye öyle koyu muhabbete hiç girmem.
Yuzyuzeyken konuşurum dinlerim onda hiç kimseyi ayırt etmem.
O da böyledir belki.

Ben de aramam
Hele elti arayacağım son insandır
Telde konuşmayı sevmiyordur. Neden bu beklenti

Konu 2018 fakat ben bu konuyu okuduğumu dün gibi hatırlıyorum zaman nasıl geçiyorsun ya

Kv söylemen doğru olmamış. Evine davet ediyorsa samimidir. Bahane bulup yine çağırmazdı. Ona nazikce daha sık görüşelim beni habersiz bırakma diye yazabilirsin. Eğer yazsın arasın istiyorsan. Okadar takılmayın art niyet aramayın boşverin. Herkes evinde huzurlu olsun sizde olun.

Düzeltme : yine fark etmeden eski konuya yorum attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…