Gil demesini neden ayırt ettin acaba . Iç anadolu da vardır bu ler yerine gil denilir .Eltiniz(gilin) işsiz bi insan degildir belki. Bugun kımleri aramalıyım kı ıkıyuzlu oldugumu sanmasınlar dıye dusunup rehber karıstırmıyordur. Belkı yapacak işlerş vardır.aklına gellmıyordur.işten kalan bos vakıtlerınde kendıyle esıyle ılgıleniyordur falan fıstık.
Ay esım de dıyor hıc alısamadım gillere. Tamam ötelemedimGil demesini neden ayırt ettin acaba . Iç anadolu da vardır bu ler yerine gil denilir .annemgil babamgil ötelemeyin alışkanlık
Dilerim Hayattaki Tek derdiniz Eltinizin sizi aramamasi olurIyide biz ayni şehirde yaşamıyoruz 4 5 ay hiç konuşmamak nornalmi sizce
Eski konu olsada yorum harika aynen böyledir bu ışlerNimet gibi hediye gibi seyleri nasıl dert ediyorsunuz neden dert ediyorsunuz anlamiyorum.
Eltının aramaması normal, aramaz yanı elti. Sizi merak etmek zorunda degıl.
Siz neden habıre arıyorsunuz buyuk dıyıp o kısım enteresan. Yaşa saygıyı bırakır, hakeden insanlara göstermeye baslarsanız ki aramak saygılı olmak degıl kesınlıkle.
Bence sizde uzulmezsınız
Bı de kayınpeder cok sınırlı söylemiyorum demıssınız, soylenız ne olur. Kayınpederın heryer sinir olsa ne olur.
Isını gucunu eline almıs kocasıyla cekırdek aile olup hayatına bakan kadına ne diyebilir kayınpeder, ne sanıyorsunuz?
Bence kayınpedere soyleyın ve hıcbısey yapamayacağını gorun.
Amannn eski konuymus ya
Niye sorsun ki. Besbelli sizle mecburiyetten iletişim kuruyor. Bunu anlamıyormusunuz? Benim de var etrafında mecburen gördüğümde gülümsemek zorun olduğun ama asla etrafıma sokmayacağım insanlar. Onlar da böyle sizin gibi ısrarla arıyolar. Ve ben sinir oluyorum. Bi de siz gibiler pusuda bekliyo bi laf söylesinde suçlu olsun diye. Ya rahat bırak kadını senden haz etmiyo iste. Mecburen suratını gülüyo. Niye hala yapışıyosun ki kadına.Biz 4 5 ayda bir görüşüyoruz sevmese bile hal hatir sormak için aramasi gerekmiyormu sizce
Sizinle konusmak istemeyen birini ısrarla aramayın bosverin ne geregı varBayanlar eltimgil kaynanamgil ankaradalar . eşimin mesleği geregi başka bi şehirdeyiz. Kaynim ve eltim devlette yüksek bi yerde calisiyorlar. Sorun şu ben eltimi sürekli ariyorum büyüğüm dur diye mesaj atiyorum. Ankaraya gidince bizle ilgileniyolar evine çağırıyorlar artik yalandanmi bilmiyorum. Evimize geri gelince arayip sorma yok. 4 5 ay izne çıkamıyoruz. Bi kere napiyosunuz diyen olmuyorz hep ben ariyorum. Cenazesi oldu onu aradik onlar bizim cenazemiz olduğunda veya araba aldık bisey aldik hayirli olsun demeye bile aramiyolar. Kaynanama söylüyorum. Bide arkamdam diyomuski beni aramiyolar çok üzülüyorum. Kayinbabama söylemek istemiyorim çok sinirli biri sizce napmaliyim. Haksizmiyim????
Görümce neyi desen anlarimda elti kendimi düşündüm valla isterse en yüksek mevkide olsun umrumda olmaz canı cehenneme sen böyle yaptikca burnu havada devam edicek,annemin dediği aşını ekmeğini o mu veriyo arama bence hayatına bakBayanlar eltimgil kaynanamgil ankaradalar . eşimin mesleği geregi başka bi şehirdeyiz. Kaynim ve eltim devlette yüksek bi yerde calisiyorlar. Sorun şu ben eltimi sürekli ariyorum büyüğüm dur diye mesaj atiyorum. Ankaraya gidince bizle ilgileniyolar evine çağırıyorlar artik yalandanmi bilmiyorum. Evimize geri gelince arayip sorma yok. 4 5 ay izne çıkamıyoruz. Bi kere napiyosunuz diyen olmuyorz hep ben ariyorum. Cenazesi oldu onu aradik onlar bizim cenazemiz olduğunda veya araba aldık bisey aldik hayirli olsun demeye bile aramiyolar. Kaynanama söylüyorum. Bide arkamdam diyomuski beni aramiyolar çok üzülüyorum. Kayinbabama söylemek istemiyorim çok sinirli biri sizce napmaliyim. Haksizmiyim????
Ben de aramamBayanlar eltimgil kaynanamgil ankaradalar . eşimin mesleği geregi başka bi şehirdeyiz. Kaynim ve eltim devlette yüksek bi yerde calisiyorlar. Sorun şu ben eltimi sürekli ariyorum büyüğüm dur diye mesaj atiyorum. Ankaraya gidince bizle ilgileniyolar evine çağırıyorlar artik yalandanmi bilmiyorum. Evimize geri gelince arayip sorma yok. 4 5 ay izne çıkamıyoruz. Bi kere napiyosunuz diyen olmuyorz hep ben ariyorum. Cenazesi oldu onu aradik onlar bizim cenazemiz olduğunda veya araba aldık bisey aldik hayirli olsun demeye bile aramiyolar. Kaynanama söylüyorum. Bide arkamdam diyomuski beni aramiyolar çok üzülüyorum. Kayinbabama söylemek istemiyorim çok sinirli biri sizce napmaliyim. Haksizmiyim????
Gerekmiyor. Annesi değilsin kardeşi değilsinBiz 4 5 ayda bir görüşüyoruz sevmese bile hal hatir sormak için aramasi gerekmiyormu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?