Eltim canımı sıkıyor artık!!!

canım seninki de az değilmiş am senelti görmemişsin. Benimki ben hamileyim diye hemen o da doğurdu. Sırf benimle daha çok ilgilenmesinler diye her konuda benimşe böyle. Bi de altlı üstlü oturuyoruz hiç gelip gitmez ben gidersem giderim. Aşırı kıskanç ve kaprisli biri

Bende aramiyorum artik canim. Ama ankaraya gidince sanki sürekli görüşüyomusuz gibi samimi iki yüzlü olmasi zoruma gidiyo

Iyide biz ayni şehirde yaşamıyoruz 4 5 ay hiç konuşmamak nornalmi sizce

Kuzenimle kardeş gibi buyuduk ama ayri sehirlerde olunca sık gorusemeyince konusma araliklarimizda uzuyordu her hafta hergun konuşmuyorduk. Bazen 2-3 ay konusmuyorduk ama biraraya gelince sanki hic ayrilmamis gibi olup hayatimizda olanlardan vs sohbet ederdik bu iki yuzluluk degil.

Esimin +10 yillik arkadaslari var bazen aylarca kimse kimseyi arayip sormaz birgun birimiz bir plan yapariz bulusuruz toplaniriz biyerde daha dun gorusmus gibi samimidir herkes.

Herkesin hayat koşturmacasi var sonucta ikide bir sizi aramayi dusunmek zorunda degil bir rahat birakin insanlari ya. İçlerinden gelince konuşsunlar, iclerinden gelince arasinlar. Birseyi de zorla dayatmayin. Kendi kendinize kurulup ariza cikartmayin.
Normalde arayip sormayip sadece birsey isterken arayani bende sevmem ama cikar yoksa işin icinde yok aramadi etmedi diye sorun etmem.

Iki yuzlu olan aramayan degil "aramadi demesinler" diye arayan ve sevmedigi halde zorunluluktan arayanlardir. Bu zorla birbirlerini aramayi da, arayacaksin diye yapilan tartismalari da, aramiyor diye birilerini sikayet etmeleri de bu sitede gordum duydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakma arkadasim ama bize ailemiz buyuklerimizi kucuklerinizi arayip sorun diye öğretti kii ben onun eltisiyim kocalarimiz kardes sevmek zorunda değil ama ben ariyosan oda aramak zorunda
Eh siz öyle devam edin madem.
Öğrenmeniz gereken birşey daha var kimse kimseyi aramak/sevmek zorunda değil. Eltinizi anlıyorum.

Eltiniz çalışıyormuş. Yani çalışan kadının işi başından aşmış oluyor genelde, iş eş çoluk çocuk ev, insan kendine bile vakit ayıramıyor. Sizin çalışıp çalışmadığınızı bilemem ama biraz empati yapın ve kendinize dert aramayın bence. Önemsiz bir şey olarak görüyorum bu durumu, yani aramazsa aramasın, canımı hiç sıkmazdım bundan sebep.

Biz 3 eltiyiz, aramiz iyidir, senede bir kere kvlerde toplaniriz, guleriz egleniriz, hediyelesiriz.. ama bayram seyran dogumgunu haric aramam eltilerimi... onlarda beni aramaz, bende niye aramadilar diye dusunmem.. zaten oyle telefonda anlatacak konusacak cok ortak yanimiz yok, anca hal hatir olur. O da bana cok zorlama geliyor, samimi degil..

Sizin eltide oyle dusunuyordur.. artniyetli oldugunu dusunmuyorum.. cok takilmayin bence... bayramlarda esinizle birlikte arayin yeter.. eltisiniz diye kanka olmak zorunda degilsiniz...

Allah başka dert vermesin. Sizi aramayani aramayın. Ne diyebiliriz ki buradan. Sanırım hadi hep beraber elti gomelim maksatlı bir konu olmuş bu. Aramiyorsunuz diye dert yanarsa da zamanında çok aradık da dönen olmadı dersiniz. Hem elti kim ya sıkmayın canınızı böyle şeylere. Yuz yüze görüştüğünüzde kusurda bulunmuyormuş da. Bunlara hiç gerek yok.

Canim benim yapana yapicaksin. Bende zamaninda senin gibiydim herseyi kafama takardim sonra kendime ogrettimki yapmicaksin. Deger bilene can feda lakin seni arayip sormayana hele hele cenazeniz varken bile bi bas sagligi dilemiyorsa tavrini koyacaksin

Bende aramiyorum artik canim. Ama ankaraya gidince sanki sürekli görüşüyomusuz gibi samimi iki yüzlü olmasi zoruma gidiyo

E elti olmak biraz iki yüzlü olmak demek.benimkiler de öyle aramaz sormaz yan yana gelince sanırsın her gün araşıyoruz:)) ben de aramıyorum.büyükmüş küçükmüş...önce insan olduğu için saygı duyulmalı.

Hıı bir iki yüzlüluk daha söyleyim.ortak bir mekanda (misal kv evinde)eşlerı yokken ayağını uzatırlar, yemeği bulaşıgı sen yaparsın.eşleri varken dört dönerler.al sana ikiyüzlülük.
O yüzden kötü olmayacaksın.çok laubali olmayacaksın.idare etmeyi öğreneceksin canım.ne kadar ekmek o kadar köfte

Valla ben eltilerimle bir araya gelmediğimiz sürece ne araşırız ne de konuşuruz. En rahatı. En son görümcem geldiğinde görmüştüm 3 ay olmuştur.
Neden illa aradığınızı anlamadım? İsterse bi sene olsun beni aramayanı hiç aramam, umrum bile olmaz.

Aynı benim eltim (benim kide benden büyük ama ben 2 3 aramadan sonra beni aramadığını görünce sadece kandiller de aramaya başladım beni aramıyor falan dediğin de ise ben küçüklüğümü yapıp 2 3 kez aradım oda büyüklüğünü yapıp 1 kez arasaydı diyorum) bence sende arama hiç kimse senden değerli değil kıymet bilmiyorsa sende onun kıymetini bilme olsun bitsin canını da sıkma aramazsın olur biter

3 eltim var hic birini olagan ustu bi durum olmadikca aramam.basta aradim baktim insanliktan anlamiyorlar bende hic tinlamiyorum.herkese hakettigi degeri veriyorum.yokluklari hayatimda hic bir eksiklik yasatmiyor cok sukur.sizde umursamayin bosverrrr

Bende şimdi aramiyorim canim ama kaynanamgilin yaninda o kadar iyi rol yapiyoki elti degil sanki abla oluyo hergum arayip soruyomus gibi davtaniyo ona sinirnoliyorum

Sende ayni kafadasin demek eltimin türevleri tek degil demekki sende aynisini yaparsin ilerde allah sabir versin
Mesafe candır can....
Sen ariyosun iyi gelin. Eltin aramiyo kötü gelin...
Madalya verirler sana az daha bekle...

Sende ayni kafadasin demek eltimin türevleri tek degil demekki sende aynisini yaparsin ilerde allah sabir versin
Evet eltinin türevlerindenim hani senin sürekli arayıp durduğun eltinin
Tabi sabır versin böyle arayıp duran senin türevlerine karşı.

Kusura bakma arkadasim ama bize ailemiz buyuklerimizi kucuklerinizi arayip sorun diye öğretti kii ben onun eltisiyim kocalarimiz kardes sevmek zorunda değil ama ben ariyosan oda aramak zorunda
Siz arıyorsunuz diye oda aramak zorunda değil ki,annem de eltileri ile çok samimi değil yani birbirleriyle samimi değil telefonda pek görüşmezler ki bazılarıyla aynı şehirdeyiz yeri gelir uzun bir süre görmeyiz birbirimizi bir araya geldiklerinde konuşurlar,cenaze yada sağlık sorunu olduğunda da aramıyorsa onun bileceği bir iş,araba içinde araması gerekmez akrabam araba-ev almış olsa ben de aramam yani.

Aramak zorunda diye bir şey olamaz, ne kadar itici geliyor kulağa. Size aileniz öyle öğretmiş ama eltinizin belli ki öyle bir derdi yok, kendi hayatı sorumluluklarıyla dolu kafası ve telefonla konuşmayı sevmiyor olabilir, saygı çerçevesinde mesafeli olmak istiyordur belki. Ben de sevmem telefonla konuşmayı, mecburiyetten aramak da inanın zulum gibi geliyor.

Iyide biz ayni şehirde yaşamıyoruz 4 5 ay hiç konuşmamak nornalmi sizce
Eşimin ne erkek kardeşiyle ne de onun eşiyle şimdiye kadar hiç telefonda görüşmedim. Farklı şehirlerdeyiz ve bambaşka yaşantılarımız var.

İyi ki sizin kafada değiller ve aramıyorlar, ne konuşacağım hiçbir ortak noktamın olmadığı insanlarla? Ailede "aramak zorunda" diye düşünen varsa cesaretini toplayıp gelsin yüzüme söylesin, ne çok gülerim :)

Bir sebepten karşılaştığımızda nezaketle havadan sudan konuşur, sempatik ve güleryüzlü olurum, çünkü ben herkese öyle olurum.

Ha ama misal kv her gün ararım, seviyorum kadını. Herhangi bir baskı veya ima hissetsem bir Allahın kulu aratamazdı. Ne demek yahu zorunluluk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…