Niye illa arıyorsun?
Yakın olmak zorunda mısın?
Araba hadi neyse de cenazede de bi arayıp başın sağolsun diyemiyorsa yere batsın öyle elti sevgisi yani.
Buna rağmen hala araman kaynanana konuyu açman falan, sende tuhafsın hakkaten.
Eee aradı sordun onlar seni arayıp sormadılar filan . Buradaki çözüm çok kolay ve net . Arayıp sormayacaksın kendini çekeceksin doğal olarak sorun otomatik ortadan kalkacak zor birşey değil ki
Bende telefonda konuşmayı sevmem. Yüzyüzeyken tabiki ilgilenirim. Eltinizin huyu öyledir belki.
Bence telefonda konuşmayı sevmiyor o zaman . Şahsen bende nefret ediyorum deli oluyorum biri ile konuşurken . Böyle bir durum varsa direk sor bence . Ben şahsen sorardımBende aramiyorum artik canim. Ama ankaraya gidince sanki sürekli görüşüyomusuz gibi samimi iki yüzlü olmasi zoruma gidiyo
yoSizi aramayan insanı niye ısrarla arıyorsunuz? Niye onu bu kadar takıyorsunuz? Sonra gidip niye eşinizin ailesine şikayet ediyorsunuz? Ne gerek var?
Eşim biliyo zaten durumlari ne halleri varsa görsünler diyo abiside aynı seyi yapıyoEtlini illa arayacaksan eşinin yanında ara. Aramadı demesin. Ama ben olsam hiç aramam.
Eşin neden laf söylesin yahu?Ben eşime laf söyletmek istemiyorum. En azindan konu ortaya çıkarsa ben aradim demeye yüzüm olsun. Küçüklüğümu biliyorum iste. Ama madem soğuk olmak istiyo ankaraya gidince canimli cicimle kaynanamgilse gidince ses yok ne bu şimdi
Bence telefonda konuşmayı sevmiyor o zaman . Şahsen bende nefret ediyorum deli oluyorum biri ile konuşurken . Böyle bir durum varsa direk sor bence . Ben şahsen sorardım
Belli ki samimi olmak istemiyor sizinle. Geldiğinizde de iyi ağırlıyormuş, sonuçta saygısızlık yok. Aradı aramadı diye ne kendinizi üzün ne de velisine şikayet eder gibi eşinizin ailesini arayın. eşinizin de sizden bu yönde beklentisi yok.yo
Zoruma gidiyo çünkü iki yüzlü davranmasi nasilda öyle olsun
Kusura bakma arkadasim ama bize ailemiz buyuklerimizi kucuklerinizi arayip sorun diye öğretti kii ben onun eltisiyim kocalarimiz kardes sevmek zorunda değil ama ben ariyosan oda aramak zorundaEşin neden laf söylesin yahu?
O beni cenazede aramadı kırıldım dersin tavır koydum dersin aramak zorunda mısın illa?
Eh o şehre gidince mecburiyetten ağırlayıp canım cicim diyordur haliyle misafire surat asılmaz. Kimse kimseyle görüşmek zorunda değil.
Belli ki samimi olmak istemiyor sizinle. Geldiğinizde de iyi ağırlıyormuş, sonuçta saygısızlık yok. Aradı aramadı diye ne kendinizi üzün ne de velisine şikayet eder gibi eşinizin ailesini arayın. eşinizin de sizden bu yönde beklentisi yok.
He der geçerdim ben olsam.Kaynanama beni aramiyorlar çok üzülüyorum diye dert yakiniyor ama halbuki aramayan o sonrada kaynanam arayin yengenizi diyo beni aramayan insani neden arayim diyorum bende
İşte gerekiyor da rahat biri herhalde . Ben nefret ettiğim için önce Beynen kendimi ayarlıyorum sonra arıyorum arayacaklarımı. Mesela evli barklıyım bugün babaannemi aramadım diye annemle tartıştık .Biz 4 5 ayda bir görüşüyoruz sevmese bile hal hatir sormak için aramasi gerekmiyormu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?