How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eltim beni neden kıskanıyor ?

ayy dayanamıycamm bi yorum yapcam
valla birinin beni kıskanması o kadar hoşuma giderki bunu gördüğüm anda demekki ondan daha üstünüm hazmedemiyo diye düşünürüm
havaya girerim ayoll :)))
o da kendini daha ezik hissediyo işte sana karşı bide utanmadan parasıyla hava atmaya çalışıyo
aşşalık kompleksi var demekki kadında
hiç kafana takma bence begenilmenin tadını çıkar derim ben :jeyyar:

ayy dayanamıycamm bi yorum yapcam
valla birinin beni kıskanması o kadar hoşuma giderki bunu gördüğüm anda demekki ondan daha üstünüm hazmedemiyo diye düşünürüm
havaya girerim ayoll :)))
o da kendini daha ezik hissediyo işte sana karşı bide utanmadan parasıyla hava atmaya çalışıyo
aşşalık kompleksi var demekki kadında
hiç kafana takma bence begenilmenin tadını çıkar derim ben :jeyyar:

hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 bravo canısı katılıyom sana
tüm kafayı laelaelaelaelae böyle yemiş eltilere :roflol:lerim

yaww halloo kittty ne kaynana varmış sen de böyle.

benim kaynanam da bei övüyor ama ne ötekini gelinini bana ver benii ona....

yani bizi bize övüyor bence ...ben de onu çözemedim...

ama yiine de kızlarcımmmmm.... eltiyle mesafe bence de en doğrusu

yaa egıtım durumu ne belkıonu kıskanıyor bak esının çok ıyı oldugunu soylemıssın belkı esının sana davranısını kıskanıyor belkıde sen daha guzelsın veya kayın valıdsen akrbalar senı çok sevıyor dıe kıskanıyor demekkı sen ondan dah ustunsunkı hazımsızlık yapıyor hiç takma aldıgın seylerı hatrlamıyorum ve ınadına deısık deısık gıy çatlasında patlasın salak

ayyy kıııııııııııııııııııız.....bak ben hiç allahın izni ile eltilerimi kıskanmam... tarzım diildir herhangi bi insanı dahi kıskanmam hayatımda ama benim kaynana sırf bana gıcık olsun die, bize geldiinde hep eltilerimi över kocam yanımdayken...ama kocam yokkende benle papaz olmamak için kötülerdi onları...ben herşeyin farkındayım yani kaynanam sırf kıskaniim die kocamın yanında övüordu onları...aslında hiçbiride bunu sevmez saymazlar(ben gene en ii davranan geliniyim, öpsünde başına koysun bnm gbi gelini kaydirigubbakcemile2)neyyse bu öğrendiğime göre, benide obür gelinleri yanında övüormuş kayınlarımın yanında felan..bu eltilerimde bana hep gıcık davranırlardı bu kaynanamın övmeleri yüzünden :delphin:
bu kaynanam zaten çok tilki bi kadın yahu alem valla delikafadulden
belki senin kaynanada sürekli seni o gelinin yanında hep övüorsa, kız belki sana gıcık kapmış olabilir..dolayısıylada kıskanıordur...ben senin üstün olduundan felan kıskanıldığını düşünmüorum sadce kaynananın övmeleri veya çevrenin övmelerinden dolayı kıskanıordur...

evet kaynanam da çok pis laf taşır.o bişey aldıysa mutlaka benim de başımın etini yer bak onlar aldı sizde alın filan der demekki bana söylediklerinin aynısını ona da söylüyor.

yaa egıtım durumu ne belkıonu kıskanıyor bak esının çok ıyı oldugunu soylemıssın belkı esının sana davranısını kıskanıyor belkıde sen daha guzelsın veya kayın valıdsen akrbalar senı çok sevıyor dıe kıskanıyor demekkı sen ondan dah ustunsunkı hazımsızlık yapıyor hiç takma aldıgın seylerı hatrlamıyorum ve ınadına deısık deısık gıy çatlasında patlasın salak

eğitim durumu o 2 yıllık ünv. mezunu bankada çalışıyor.ben aöf 2.sınıftayım sekreterim.yani o konuda benden üstün.o 5000 lira maaş alıyor ben 650 lira:) kendi evleri var kaynanam manisadaki evini satıp ona istanbulda ev aldı biz kaynanamın yanında sığıntı gibi yaşıyoruz.güzellik konusunda benim cilt problemlerim filan var onda yok kayınvalidem kimseyi sevmez:) annesiyle kardeşleriyle bile küs kadın.o nedenle kayınvalidenin akrabalarıyla ne biz ne onlar görüşüyor. buraya kadara benim ondan bi üstünlüğüm yok yani:) ama eşimin sözümü dinlemesi ben ne dersem onun olması canını sıkıyor galiba. ben eşimin kaynanamın yanında sigara içerim askılı filan giyerim onun eşi biraz tutucu eşinin yanında bile sigara içemiyo.bide eşim ve ben kayınpderimle filan görüşüyoruz.(kayınvalidemden yıllar evvel ayrılmışlar başka şehirde yaşıyor ve başkasıyla evli) kaynm görüşmek istemiyor sanırım biraz da ona bozuluyor.

ne güsel işte seni çekemio..ha bide şu eltiden dost olmaz sözünü çok sevdim..valla hangi tanıdıgımın elti olayına şahid olduysam hep sorun var...bende sevmicem eltimiiii...yaşasın kötülükkötükedihüso

pzt işbaşı yapacağım.bakalım neler olacak bundan sonra.oda iş değiştirirse hiç şaşmam:)

senin eltin mpodelinden bende de görümce var ger.i eltimde hafiften kıskanç ama daha kaliteli bi kız görümceme göre o nedenle böyle saçmalıklar yapmıyo valla ben ciddiy almıyorum artık benim gibi giyinmeye felan çalışıyor aynını alıyor bazen ben de kendine ait zevki olmamak ne fenadır kimbilir yazık garibe felan diyerek avutuyorum kendimi eskiden çıldırırdım sinirle

Belki senin yaptiklarin hosuna gidiyordur o da aynisni yapmak istiyordur, olamaz mi?

Belki sen onu arkadas gibi beraber birseyler yapmayi teklif etsen, beraber alisveris, kuaför ... bir paylasimlaríniz olsa beraber o zaman daha iyi anlarsin düsüncelerini.

Belki senin yaptiklarin hosuna gidiyordur o da aynisni yapmak istiyordur, olamaz mi?

Belki sen onu arkadas gibi beraber birseyler yapmayi teklif etsen, beraber alisveris, kuaför ... bir paylasimlaríniz olsa beraber o zaman daha iyi anlarsin düsüncelerini.

ben de böyle düşünmek istiyorum ama her lafın sonunda beni kırıcak bi laf sokunca öyle olmadığını anladım.

ben ne evli ne nişanlı nede sözlüyüm 2 yıldır erkek arkadsımla birlikteyim annelerimiz felan da tanıştı.. gider geliriz biribirimize ama benım parmagımda bir yüzük olmadıgı halde bile kayın pederin yanında bana hava atmaya çalışıyo ama kötü olanı herkes biliyo benım etim ne budum ne 2elti onlar benımle 3 olucak 2 side farklı şehirlerde ama bu kıskanan kaynanalarla aynı şehirde milletin içinde ben de oradayken kayın pederine senın biricik gelinin var tabi hallederim felan dedi bende duymamazlığa geldim demekki kıskanıyor felan dedim benım neyimi kıskanıyorsa aramızda neredeyse 7 yaş ama elti herzaman hereyerde eltiymiş demekki bunu şimdiden anladım:) ama yüzünü erken gösterdiğinede sevindim açıkcası erkek arkadasımda zaten enbasında benı uyardı onu duyma he de geç dedi bende öyle yapıyorum:)sende öyle yap gerekirse sende laf sok senın üstünden oynamasın..

ben ne evli ne nişanlı nede sözlüyüm 2 yıldır erkek arkadsımla birlikteyim annelerimiz felan da tanıştı.. gider geliriz biribirimize ama benım parmagımda bir yüzük olmadıgı halde bile kayın pederin yanında bana hava atmaya çalışıyo ama kötü olanı herkes biliyo benım etim ne budum ne 2elti onlar benımle 3 olucak 2 side farklı şehirlerde ama bu kıskanan kaynanalarla aynı şehirde milletin içinde ben de oradayken kayın pederine senın biricik gelinin var tabi hallederim felan dedi bende duymamazlığa geldim demekki kıskanıyor felan dedim benım neyimi kıskanıyorsa aramızda neredeyse 7 yaş ama elti herzaman hereyerde eltiymiş demekki bunu şimdiden anladım:) ama yüzünü erken gösterdiğinede sevindim açıkcası erkek arkadasımda zaten enbasında benı uyardı onu duyma he de geç dedi bende öyle yapıyorum:)sende öyle yap gerekirse sende laf sok senın üstünden oynamasın..

hay allah yaaa 7 den 70 e herkes şikayetçi eltisinden:) haklısın üstüme oynamasına izin vermiycem.

uyyy cnmmm allah seninde yüzünü güldürün bidenem
inşallah kendi ewine çıkarsınn
ohh agrısız başın kaygısız aşın olurr

ne güzel işte bu seni kıskandığının göstergesidir.
sen olmak istiyor. boşver tadını çıkar...delikafadulden

Canım sinir olduğunu belli etme o yüzden yapıyordur. var karın ağrısı belli sana tavsiyem hiç bir şekilde muhatap olma dinleme bile birşey söylemeye kalktığında sen ortaya laf at sözünü bitiremesin. bak nasıl sinir oluyor ozaman. bende aynı problemi yaşıyorum benim öyle bir eltim varki yılanın sürtüğün teki resmen bana iftira bile attı . en azından seninki sadece laf sokuyor boşver gitsin yaaa
aman. üzme kendini ne olur böyle insanlar için!

sen şimdi bekarsın işin içine gir bakalım dalga geçebiliyormusun insanı sinir etmekten başka birşey düşünmüyorlar.

Back