Eltim beni neden kıskanıyor ?

bende aynı kaderi yaşıyorum seninle maalesef. iki yıl oldu evleneli üç katlı dairede oturuyoruz. ben 3. kattayım ilk başlarda eltimle iyiydik baktım sonradan değişmeye başladı. arkamdan bir bakışını gördüm zannedersin o an öldürecek. eltim benden eski 9 senelik gelinleri. ben doğum yaptıktan sonra değiştiler kaynım eltim kıskandılar. ve benim kaynanam eltimle bir olup bana savaş açtılar. tek başıma onlarla savaşıyorum. şuan muhatap olmuyorum hiçbiriyle. çatlıyorlar sinir oluyorlar resmen

canım yaa gercekten cok sınır bozucu bısey..
benım basımda da var malesef....
ben onun yaptıgına kısacası
ELTı SENDROMU adını verdım...
ayrıca onun yaptıklarını ve soyledıklerını
takmayınca o sınır oluyor
bence denemelısın....

canım bence hiç istifini bozma o çok özür dileyerek söylüyorum ürsün ürsün dursun hiç takma arnada koy mesafenı o kendı cıldırsın senın gıbı eltıyı bulmus kendısı kaybeder sızınde durumunuz ınsallah düzelir ALLAH a sıgın canım eşinin farketmesi iyi olmuş hiç umursama takıpta üzülecek bir insan değil belliki canını sıkma sen helal olsun sana ayrıca cok takdır ettım senı masallah :)

çok teşekkür ederim canım.
ayrıca diğer değerli yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara da çok teşekkür ederim.en son geçen salı görüştük.yarın yine bize gelecek kalmaya bakalım neler olacak.şimdi kendisi servis sorumlusu olmuştu 1 ay kadar evvel servisi bunu eve biraz uzakta bırakıyor. benim servis kapıdan alıp kapıya bırakacak şimdi eminim ki en geç 1 haftaya kadar servis planını değiştirip kendini eve bıraktıracak.ayy çok merak ediyorum neler olacak bu hafta:)

ah şekerim seni ne kadar iyi anladığımı bilemezsin......bende kaç defa bu konuyla ilgili form açtım.....eltim beni niye kıskanıyor demişsin....bilemezsinki..yani geçerli bir sebeb olması gerekmiyor eltinin seni kıskanması için .......bazı eltiler ...yani seninki ve benimki gibiler bizim hiç birşeyimiz olmasın her şey onların olsun isterler...işte kendileri her şeyi alırlar biz kırk yılın başı bir şey aldıkmı allaaaah...kıyametler kopar kocalarına...dürtekleye dürtekleye ...bak gördünmü ona kocası neler almış..vs vs....şekerim kaç gündür eltimle konuşmuyorum..konuşuyorumda mesafeliyim biraz...oohhh kafamda rahat...onun vicdanı rahat değildir inşalllah...biraz düşünsün bakalıne yapmış....ben 5 sene tam 5 sene onun tiriplerine katlanıyorum..şimdi kim katlanır bilemem

amann boşver şunu yaa...sen sarıl eşine takma kimseyi..kıskananlar çatlasınnnnnn...kompleksli şey...

şimdi senin konularına bakmaya geliyotum canım yeni üye sayılırım aslında .

ne alakaysa aklıma elti eltiye küstü diye bir dantel modeli vardı o geldi.demekki bu olay o kadar kanıksanmış ki;dantel modeli bile çıkmıış...kaydirigubbakcemile3
ben evli değilim 5 yıllık bir beraberliğim var.erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım ama samimi değiliz sadece bir kaç kez gördüm o kadar.ve her görüşmemizin arkasından da ya da muhtelif zamanlarda muhakkak arkamdan bir yorum yapılıyor.hatta bazen durup dururken bile.yok benim sadece gözlerim güzelmiş yok bileklerim çok inceymiş yok dişlerim yamukmuş şaka gibi yani.bu yorumları yapan da sevgili eltim.klava:.şimdilik gülüo geçiyorum bakalım evlenince neler olacak.çok kapışcaz gibme geliyor ben patavatsızın biriyimdir çünkü wallahihoyyyt

Hoş bir bayansınız demek ki...sizi kıskanıyor....

Aman diyim sakın o kadının gözünden bacım...

anaaaaaa yakında bana da elti geliyor tırstım ya..aslında hep hayalimde genç kayınvalidem olsun görümcem olsun gezip tozalım eglenelim alış verişe çıkalım hiçbiri olmadı belki eltimde olur dedim ama ben en büyük gelinim gelecek olan en küçük gelin olcak ama benden 5 yaş büyük yine offf yaaa.sanırım yine arkadaş gibi olamıcam bu yazılanları okuyunca.allah yardım etsin..

uff neden abla kardeş, ya da arkadaş gibi geçinilmiyorki..
hep bir kıskançlık oluyor mutlaka..

benden 1 yaş küçük ama ailenin olgun becerikli akıllı bilmem ne bilmem nesi olmak istiyo:) ama öyle saçma sapan şeyler yapıyor ki bazen gülüyorum bazen sinirleniyorum. ama aklı sıra beni ezmeye küçümsemeye çalışıyor ben lafı oturtunca da ne yapacağını şaşırıyo bu seferde kıskançlığa sarıyo :) neyse son haber ehliyet kursuna başlıyorum dedim arkadaşımla aaaa bende gelicem dedi sen araştr kaydı beraber yaptıralım diyo:) ben de arkadaşıma yakın olan kursa gideceimi söyledim acayip bozuldu gerzek kız.o arkadaşım dediğim kız düğünümde her şeyimle ilgilenen sadıcımdır.eşide eşimin sadıcıydı.kaynımın yapmadığı kardeşliği abiliği babalığı eşime o arkadaşımın eşi yaptı.o arkadaşım kaynanamın yakınlarımın yapmadığı yakınlığı gösterdi bana. kınamda onun kıyafetlerini giydim.nikahımda eşimin ailesi yokken bu arkadaşlarım vardı neden ben şimdi eltime yalakalık olsun diye arkadaşımdan ayrı kursa gideyimki?

bi an bu yazıyı ben mi yazdım acaba dedim bu kadra benzer yani olaylar :içelim:

Ya bak canım ben sana ilk sayfalarda da demiştim bunun görümce versiyonu bende var diye,aynısını birebir ben de yaşadım,ben ehliyete yazılıcam deyince o da hangisine yazılıcan beraber yazılalım demişti,ben de aynı senin gibi arkadaşımla gidicem demiştim nitekim onunla gitmek gibi bir hataya da düşmedim :1rolleyes:
Allah uzak etsin:Saruboceq:

Sorma benim eltimde buna benzer seyler yapiyor.
Düsünün benim oglum 10 aylik ve emziriyorum eltim karni burnunda hamile ve püff püff sigar icer esi ve kendisi gülerler bundan bebege zarar gelmez diye. Halbuki sigaradan vazgecemedini herkes biliyor.
Ilk hamilelindede sigaradan vazgecmedi oglu dogdukdan sonra 2 hafta hastanede tedavi altinda kaldi kaninda mikrop bulundu icin.Bunu unutmus anlasilan.
Eltim gecen gün benim ezirmeme takdi utanmaza birak yeter artik emzirdin diyecek.
Ne yapmak istiyor anlamisda degilim ama zor tutuyorum kendimi onu baskalarinin yaninda bozmayim diye.
Biraz uzun oldu kusura bakma, ama iyi geldi bunari yazmak.

canım merhba bizim buraların bir lafı var ELTİ ELTİNİN NİKAHSIZ KUMASI derler teşbihde hata olmaz ne güzel söylemiş eskiler sıkma canını :lepi:

ayy dmtt demetcim... ne güzel demişsin...nikahsız kumaa heheheh

ilk kez duydumm ama bu laf cuk oturmuşşş... evlerden ırakkkk vallahiii

uzak durrrr:))ben 3 yıl oldu görüşmüyorum eltimle ne kadar az görüşürsen okadar iyidir...eltisi gerçekten iyi olana sözümüz yok tabiii:))

hay allah yaa :) yazın kızlar yaaa sizleri dinleyince yalnız olmadığımı anlıyorum. tutturdu illa hafta sonu gidelim diye ondan uzak olmak için hafta içi gidicem ben dedim.eve yakın olanına gidelim diyor yok dedim uzaktakine gitcez arkadaşıma söz verdim.nerdeyse hergün beraberiz fenalık geldi bana bide arada çaya yemeğe filan davet ediyo ama gitmiyorum. gidince evinde rahat demiyorum ki. yok sigara içme yok koltuğa yavaş otur yok ayağını uzatma eşimde darlanıyo ben de.

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlarr.. eltin var mı derdin varr...kimbilir onlar da bizim için aynı şeyi düşünüyodur, bizi anlatıyolardır arkadaşlarına "eltim beni şöyle kıskanıyo böyle kıskanıyo , çekemiyo beni vs" diye kaydirigubbakcemile3 ahh evlenmeden önce hiç böyle hayal etmezdimm yaa, neyse, bütün gıcccıkk eltilere gelsin bu oklavaa klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…