canım bence hiç istifini bozma o çok özür dileyerek söylüyorum ürsün ürsün dursun hiç takma arnada koy mesafenı o kendı cıldırsın senın gıbı eltıyı bulmus kendısı kaybeder sızınde durumunuz ınsallah düzelir ALLAH a sıgın canım eşinin farketmesi iyi olmuş hiç umursama takıpta üzülecek bir insan değil belliki canını sıkma sen helal olsun sana ayrıca cok takdır ettım senı masallah :)
ah şekerim seni ne kadar iyi anladığımı bilemezsin......bende kaç defa bu konuyla ilgili form açtım.....eltim beni niye kıskanıyor demişsin....bilemezsinki..yani geçerli bir sebeb olması gerekmiyor eltinin seni kıskanması için .......bazı eltiler ...yani seninki ve benimki gibiler bizim hiç birşeyimiz olmasın her şey onların olsun isterler...işte kendileri her şeyi alırlar biz kırk yılın başı bir şey aldıkmı allaaaah...kıyametler kopar kocalarına...dürtekleye dürtekleye ...bak gördünmü ona kocası neler almış..vs vs....şekerim kaç gündür eltimle konuşmuyorum..konuşuyorumda mesafeliyim biraz...oohhh kafamda rahat...onun vicdanı rahat değildir inşalllah...biraz düşünsün bakalıne yapmış....ben 5 sene tam 5 sene onun tiriplerine katlanıyorum..şimdi kim katlanır bilemem
benden 1 yaş küçük ama ailenin olgun becerikli akıllı bilmem ne bilmem nesi olmak istiyo:) ama öyle saçma sapan şeyler yapıyor ki bazen gülüyorum bazen sinirleniyorum. ama aklı sıra beni ezmeye küçümsemeye çalışıyor ben lafı oturtunca da ne yapacağını şaşırıyo bu seferde kıskançlığa sarıyo :) neyse son haber ehliyet kursuna başlıyorum dedim arkadaşımla aaaa bende gelicem dedi sen araştr kaydı beraber yaptıralım diyo:) ben de arkadaşıma yakın olan kursa gideceimi söyledim acayip bozuldu gerzek kız.o arkadaşım dediğim kız düğünümde her şeyimle ilgilenen sadıcımdır.eşide eşimin sadıcıydı.kaynımın yapmadığı kardeşliği abiliği babalığı eşime o arkadaşımın eşi yaptı.o arkadaşım kaynanamın yakınlarımın yapmadığı yakınlığı gösterdi bana. kınamda onun kıyafetlerini giydim.nikahımda eşimin ailesi yokken bu arkadaşlarım vardı neden ben şimdi eltime yalakalık olsun diye arkadaşımdan ayrı kursa gideyimki?
benden 1 yaş küçük ama ailenin olgun becerikli akıllı bilmem ne bilmem nesi olmak istiyo:) ama öyle saçma sapan şeyler yapıyor ki bazen gülüyorum bazen sinirleniyorum. ama aklı sıra beni ezmeye küçümsemeye çalışıyor ben lafı oturtunca da ne yapacağını şaşırıyo bu seferde kıskançlığa sarıyo :) neyse son haber ehliyet kursuna başlıyorum dedim arkadaşımla aaaa bende gelicem dedi sen araştr kaydı beraber yaptıralım diyo:) ben de arkadaşıma yakın olan kursa gideceimi söyledim acayip bozuldu gerzek kız.o arkadaşım dediğim kız düğünümde her şeyimle ilgilenen sadıcımdır.eşide eşimin sadıcıydı.kaynımın yapmadığı kardeşliği abiliği babalığı eşime o arkadaşımın eşi yaptı.o arkadaşım kaynanamın yakınlarımın yapmadığı yakınlığı gösterdi bana. kınamda onun kıyafetlerini giydim.nikahımda eşimin ailesi yokken bu arkadaşlarım vardı neden ben şimdi eltime yalakalık olsun diye arkadaşımdan ayrı kursa gideyimki?
evet komplexli:) ama yine de takılıyorum işte.hani kıskançlık yapması ayrı birde laf sokmaya çalışmıyor mu deli oluyorum.yok bizim ordaki paardan şu kadara alırdın.yok öyle yok böyle.sinir oluyorum işte.
Sorma benim eltimde buna benzer seyler yapiyor.
Düsünün benim oglum 10 aylik ve emziriyorum eltim karni burnunda hamile ve püff püff sigar icer esi ve kendisi gülerler bundan bebege zarar gelmez diye. Halbuki sigaradan vazgecemedini herkes biliyor.
Ilk hamilelindede sigaradan vazgecmedi oglu dogdukdan sonra 2 hafta hastanede tedavi altinda kaldi kaninda mikrop bulundu icin.Bunu unutmus anlasilan.
Eltim gecen gün benim ezirmeme takdi utanmaza birak yeter artik emzirdin diyecek.
Ne yapmak istiyor anlamisda degilim ama zor tutuyorum kendimi onu baskalarinin yaninda bozmayim diye.
Biraz uzun oldu kusura bakma, ama iyi geldi bunari yazmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?