ayy dayanamıycamm bi yorum yapcam
valla birinin beni kıskanması o kadar hoşuma giderki bunu gördüğüm anda demekki ondan daha üstünüm hazmedemiyo diye düşünürüm
havaya girerim ayoll :)))
o da kendini daha ezik hissediyo işte sana karşı bide utanmadan parasıyla hava atmaya çalışıyo
aşşalık kompleksi var demekki kadında
hiç kafana takma bence begenilmenin tadını çıkar derim ben :jeyyar:
ayyy kıııııııııııııııııııız.....bak ben hiç allahın izni ile eltilerimi kıskanmam... tarzım diildir herhangi bi insanı dahi kıskanmam hayatımda ama benim kaynana sırf bana gıcık olsun die, bize geldiinde hep eltilerimi över kocam yanımdayken...ama kocam yokkende benle papaz olmamak için kötülerdi onları...ben herşeyin farkındayım yani kaynanam sırf kıskaniim die kocamın yanında övüordu onları...aslında hiçbiride bunu sevmez saymazlar(ben gene en ii davranan geliniyim, öpsünde başına koysun bnm gbi gelini kaydirigubbakcemile2)neyyse bu öğrendiğime göre, benide obür gelinleri yanında övüormuş kayınlarımın yanında felan..bu eltilerimde bana hep gıcık davranırlardı bu kaynanamın övmeleri yüzünden
bu kaynanam zaten çok tilki bi kadın yahu alem valla delikafadulden
belki senin kaynanada sürekli seni o gelinin yanında hep övüorsa, kız belki sana gıcık kapmış olabilir..dolayısıylada kıskanıordur...ben senin üstün olduundan felan kıskanıldığını düşünmüorum sadce kaynananın övmeleri veya çevrenin övmelerinden dolayı kıskanıordur...
yaa egıtım durumu ne belkıonu kıskanıyor bak esının çok ıyı oldugunu soylemıssın belkı esının sana davranısını kıskanıyor belkıde sen daha guzelsın veya kayın valıdsen akrbalar senı çok sevıyor dıe kıskanıyor demekkı sen ondan dah ustunsunkı hazımsızlık yapıyor hiç takma aldıgın seylerı hatrlamıyorum ve ınadına deısık deısık gıy çatlasında patlasın salak
Belki senin yaptiklarin hosuna gidiyordur o da aynisni yapmak istiyordur, olamaz mi?
Belki sen onu arkadas gibi beraber birseyler yapmayi teklif etsen, beraber alisveris, kuaför ... bir paylasimlaríniz olsa beraber o zaman daha iyi anlarsin düsüncelerini.
ben ne evli ne nişanlı nede sözlüyüm 2 yıldır erkek arkadsımla birlikteyim annelerimiz felan da tanıştı.. gider geliriz biribirimize ama benım parmagımda bir yüzük olmadıgı halde bile kayın pederin yanında bana hava atmaya çalışıyo ama kötü olanı herkes biliyo benım etim ne budum ne 2elti onlar benımle 3 olucak 2 side farklı şehirlerde ama bu kıskanan kaynanalarla aynı şehirde milletin içinde ben de oradayken kayın pederine senın biricik gelinin var tabi hallederim felan dedi bende duymamazlığa geldim demekki kıskanıyor felan dedim benım neyimi kıskanıyorsa aramızda neredeyse 7 yaş ama elti herzaman hereyerde eltiymiş demekki bunu şimdiden anladım:) ama yüzünü erken gösterdiğinede sevindim açıkcası erkek arkadasımda zaten enbasında benı uyardı onu duyma he de geç dedi bende öyle yapıyorum:)sende öyle yap gerekirse sende laf sok senın üstünden oynamasın..
uyyy cnmmm allah seninde yüzünü güldürün bidenem
inşallah kendi ewine çıkarsınn
ohh agrısız başın kaygısız aşın olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?