Eltim beni neden kıskanıyor ?

eveeet araştırdım gldim.mikroenjeksiyonla %40 oranında ihtimal var.

eveeet araştırdım gldim.mikroenjeksiyonla %40 oranında ihtimal var.

valla Allahtan ümit kesilmez kesinlikle eşinle tekrar gidip bi araştırın bakalım nolcak belki eşinde hiçbir problem yoktur. daha yeni evlenmiş gibisin sen daha yeni bitmiş tedavin ve bu durumda olmaması çok normal tedaviye ihtiyacı olmayan eşler bile aylarca bekleyebiliyrolar bu çok normal en az bir sene beklenmesi gerekiyor yerimseniben

tek yapacağın şey mesafe koymak
bunu bilir bunu söylerim
evli değilim tabi konuşması kolay ama
kendi ailemden eş dostdan evli arkadaşlarımdan gördüğüm edindiğim
bilgilere göre.elti,görümce,kaynana vs..bunlardan kesinlikle dost arkadaş olmuyor
saygını eksik etmeyeceksin ama seviyeli olacaksın iyi niytli yaklaşacaksın ama karşıdan bunu alamıyorsan yapcak birşey yok...
kadın kompleksli ve kıskanç belli işte...

Ben evli değilim ama müstakbel eltimle böyle sorunlar yaşıyoruz. Üstelik benim kendisini kıskandığımı düşünüyor, asıl çekemeyen o ,beni bu kadar incelerse ortak bişileirmizi bulur tabe, ben işime gücüme bakan biriyim, onu takip edecek vaktimde yok zatewn :1closedeyes:... Sadece olaylardan birini anlatayım O geçen yaz evlendi, gelinlik diktirmek için gittiklerinde bende yanlarındaydım. Ne yalan söyliyim ben sadece oraya erkek arkadaşımla biraz daha vakit geçirmek için gitmiştim (annem erkek arkadaşımla görüşmemize izin vermiyor da bende gelinliği çok merak ediyorum diye abartıp izin aldım) , hem kızın hem oğlanın annesi hadi kızım sende bir gelinlik dene falan dediler, ben yok kalsın istemiyorum dedim. müstakbel eltimi kıskandırmak ve de kızdırmak istemedim ( çünkü gelinlik bana daha çok yakışacaktı emindim sengözlerimebaksanab ) fikir ver dediler karışmadım çünkü ben acaiiip zewkliyimdir ama iddialı şeyler beğenirim onu da çok az kişi taşır sıradan şeyleri sewmem neyse gelinliğin modeliyle de hiç ilgilenmedim. onlar modeli konuşurlarken, biz erkek arkadaşımla gelinliklerin arasında dolaşıyorduk, konuşup, şakalaşıyorduk. ben zaten onların düğününde giyineceğim kıyafeti çok önceden ayarlamıştım, erkek arkadaşımla beraber beğenmiştik. Giyeceğm elbisenin göğüs kısmının altında bir fiyonk var, bence elbiseyi basitleştiriyordu, abimde beğenmemişti şunu çıkart dedi hatta. Meğer gelinlikte de benzeri bir fiyonk varmış. Düğün günü elbiseyi giyindim gittim bu eltim olacak şahıs çok sinirlenmiş, beni kıskanıp aynısından almış demiş... küplere binmiş Evlenip başka şehire gittiler ama bayaa soğuk davrandılar bana karşı. Bu olayı kaynım olacak şahıs erkek arkadaşıma anlatmış. Erkek arkadaşımda tutmuş ben bu konu hakkında ne dediysem bana soğuk davranıyorlar bana şöyle davrandılar ne sölediysem hepsini kaynıma anlatmış.En çok erkek arkadaşıma kızdım zaten. ben böyle insanlarla muhatap olmak istemiyorum, bir ömrü bu insanlarla geçirmek istemiyorum üstelik daha ben bekarken böyle sorunlar çıkyor evlenince ne olur bilemem, yol yakınken dönmeli miyim acaba, diye düşünüyorum.

eltiii işi zor zenaat ..... bir de eşin dilie dolanmasa gerek..

hep bir kıyaslama söz konusu kayınvalidelerden ,ailelerden insanları sıkıyor .....

eltisini cok seven birini de tanımıyorum

insanlar neden birbirini kıskanır anlamamki
kaldıki senin eltinin seni kıskanması için bir sebebide yok.
bence psikolojisi bozuk bunun başka bir sebebi olamaz

hem 160 lira veriyor çantaya hem de sana pahalı almışsın diyor töbe töbe...
kompleks yapmış eltiniz. çatlasın da patlasın boşverin

sıkma canını en ıyı eltı de bıle var bole kıskanclıklar.bende esıme atkı ormustum.eltım napmıs dersiniz.atkının sacaklarını kesmış.duyunca delıye dönmüstüm...

benim eltim yok ama bi kere görümcemle yoldaydık annemler falanda var yazdı gözüme günes geldi cantamdan gözlüklerimi çıkarıp taktım baktım arkamdan hemen oda gözlüğünün taktı hey Allahım ya bu kadar olmaz beni görünce mi aklına geldi

ne yapsa ne kadar pahalı alsa giyse demek ki kendini ezik görüyo eltin
komplex işte hastalık yani

:) belki de haklısın ama yine de ben onunla arkadaş gibi olmak isterdim ilk zamanlar üstülük taslamaya kalktı baktı ki alt ediyorum bu sefer de kıskanmaya başladı.

canım bende elti mağduru oldugumdan uzak dur derim
arkadaşlığı hiç aklına takma
arkadaşça yaklaşmaktı niyetim filan deme
öyle kişilerden her zaman uzak duracaksınki başın ağrımasın
bende eltime yaklaştım arkadaşça ama kadın kafayı takmış bana
kıskanmalar,benimle yarış içine girmeler filan anlatmakla bitmez benden dost tavsiyesi istersen
uzak dur mesafe koy araya
yaptıklarına aldırış etme çünkü öylelerden her zaman zarar gelir ve zarar görersin
şimdi ben uzakkım altlı üstlü oturuyoruz ama bana gösteriş yapmaktan kocası borçtan iki yakayı bir araya getiremiyor
hala beni kıskanmakta
ve niyetinide anlamış değilim böylelerini anlamak zor hiç yakınlılık gösterme slm filan ver ama hareketlrini umurzama bir şey deme
demeki çıldırsın dahada
sen sen olarak kal ve davranışlarını sen olarak yap

Zekani kiskaniyor olamazmi?

bazi insanlar vardir dogustan fesatdir, eltin oyledir demiyorum yanlis anlasilmasin cunku tanimiyorum ama oyle dogustan fesat insan pek coktur karsisindaki insanin huzurlu olmasindan zeki olmasindan rahatsiz olurlar ...

canlarım hepnize çok teşekkür ederim mesajlarınızı okudum şimdi annemlerdeyim onun pek bilmesini istemediğim için b günlük ara ara girip teşekkür edeceğim gelen mesajlara ama yarın akşam herkese tek tek mesaj atıp teşekkür edeceğimn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…