- 10 Mart 2019
- 323
- 134
- 103
- Konu Sahibi falbaktirann
-
Canım en kısa zamanda rabbim kucağını doldursun şuan tedavi aşamasındayım evin tek erkeği ile evliyim yani benden çocuk bekliyor tüm ahalii boşver kim severse sevsin senin sağlıklı çocuğun olsunda varsın ilk torun sevilsinMerhaba. Ben 3 yıllık evliyim 1 düşüğüm oldu temmuz ayında sonrasında gebelik yaşamadım. Eltim evleneli 5ay oluyor 2 aylık hamime oldugunu öğrendim. Konusmuyoruz küsüz zaten kıskançlığım asla yok ama kendimi kötü hissettim tabi. İlk torun olacak sizce bu duruma takılmalımıyım? Hani ilk torun çok sevilir herşey ona yapılır gibisşnden yoksa benim de olunca sevilirmi? Boşlukta gibiyim.
Bu duruma takilsaniz elinizden ne gelecek?Merhaba. Ben 3 yıllık evliyim 1 düşüğüm oldu temmuz ayında sonrasında gebelik yaşamadım. Eltim evleneli 5ay oluyor 2 aylık hamime oldugunu öğrendim. Konusmuyoruz küsüz zaten kıskançlığım asla yok ama kendimi kötü hissettim tabi. İlk torun olacak sizce bu duruma takılmalımıyım? Hani ilk torun çok sevilir herşey ona yapılır gibisşnden yoksa benim de olunca sevilirmi? Boşlukta gibiyim.
Merhaba. Ben 3 yıllık evliyim 1 düşüğüm oldu temmuz ayında sonrasında gebelik yaşamadım. Eltim evleneli 5ay oluyor 2 aylık hamime oldugunu öğrendim. Konusmuyoruz küsüz zaten kıskançlığım asla yok ama kendimi kötü hissettim tabi. İlk torun olacak sizce bu duruma takılmalımıyım? Hani ilk torun çok sevilir herşey ona yapılır gibisşnden yoksa benim de olunca sevilirmi? Boşlukta gibiyim.
Herkesin nasibi baska. Ne zaman olacagini Allah bilir.Bunda takilacak bir sey yok ama illa ki üzülürsün tabiki. Sen ugrastigin halde olmadigi icin o da.Merhaba. Ben 3 yıllık evliyim 1 düşüğüm oldu temmuz ayında sonrasında gebelik yaşamadım. Eltim evleneli 5ay oluyor 2 aylık hamime oldugunu öğrendim. Konusmuyoruz küsüz zaten kıskançlığım asla yok ama kendimi kötü hissettim tabi. İlk torun olacak sizce bu duruma takılmalımıyım? Hani ilk torun çok sevilir herşey ona yapılır gibisşnden yoksa benim de olunca sevilirmi? Boşlukta gibiyim.
Yüzüme karşı benim 3 oglum var kız olursa ayrı severim diyen bi kadınHerkesin nasibi baska. Ne zaman olacagini Allah bilir.Bunda takilacak bir sey yok ama illa ki üzülürsün tabiki. Sen ugrastigin halde olmadigi icin o da.
Ilk torun diye niye kayirsinlar. Bu karakterde bir insanlar mi? Oyle bir sey yaparlarsa ilişiği kes bence
Hassasliginiza veriyorum ,lütfen kalbinizi böyle kotuluklerden arındırmaya çalışın.Merhaba. Ben 3 yıllık evliyim 1 düşüğüm oldu temmuz ayında sonrasında gebelik yaşamadım. Eltim evleneli 5ay oluyor 2 aylık hamime oldugunu öğrendim. Konusmuyoruz küsüz zaten kıskançlığım asla yok ama kendimi kötü hissettim tabi. İlk torun olacak sizce bu duruma takılmalımıyım? Hani ilk torun çok sevilir herşey ona yapılır gibisşnden yoksa benim de olunca sevilirmi? Boşlukta gibiyim.
Belki de öyledir çözemiyorum bir de aile apartmanındayım. Bu da etkiliyo galibaBu rahatsızlık duygunuzun adı kıskançlık. Kimse sevmese ne olur ki.. siz sevin yeter.
Nickinizin gerçek hayatınızla bağlantısı var mı ?Yüzüme karşı benim 3 oglum var kız olursa ayrı severim diyen bi kadın
Haklısın ama hissiyatım sürekli bana bu kadar cocuk istemediğini çocuk sevmediğini söyleyip. Ardımdan bu hareketi yapması. Belki anlamışsındır bu şekilde hissettiklerimiHassasliginiza veriyorum ,lütfen kalbinizi böyle kotuluklerden arındırmaya çalışın.
Rabbim kucağınıza tez vakitte doldursun. Sizi anlayabiliyorum. İçinizde burukluk oluşmuş olabilir. Ben evlenirken eşimin sağlık problemlerinden dolayı çocuğum olmayacağını bilerek evlendim. Ve evet çevremde hamilelik haberi alınca onlar adına sevinsemde içimde eksiklik burukluk oluyordu. Üstüne birde hamile kalıp düşük yaşadım. Ama kalbinizi temiz tutun. Allah kimseyi kucağı boş bırakmasın daha doğrusu anne olabilecek anneliğinj yerine getirebilecek kişilerin kucagini boş bırakmasın. Ne güzel eltinizin çocuğu oluyor . Kucağı boş kalmıyor. Buna sevinin mesela. Allah sizede nasip etsin inşallah en kısa sürede. Ben hep iyi düşündüm kendime dua ederken sahip olamayan herkes için ettim. Ve şükür pes peşe iki çocuğum oldu ilki tedaviyle ikinci sürpriz olarak geldi dünyaya. Kalbinizi temiz tutun lütfen. İlk torun son torun ne fark eder. Siz sevin çocuğunuzu başkası sevmese ne olur . Sevmeyen ilkini de sevmez ikinci de sonuncuda ne fark eder Allah aşkına. Boş düşüncelerden arının lütfen bi silkelenin. Kendinizi tedavinize odaklayin cekirdek ailenize odaklayin gerisi boşMerhaba. Ben 3 yıllık evliyim 1 düşüğüm oldu temmuz ayında sonrasında gebelik yaşamadım. Eltim evleneli 5ay oluyor 2 aylık hamime oldugunu öğrendim. Konusmuyoruz küsüz zaten kıskançlığım asla yok ama kendimi kötü hissettim tabi. İlk torun olacak sizce bu duruma takılmalımıyım? Hani ilk torun çok sevilir herşey ona yapılır gibisşnden yoksa benim de olunca sevilirmi? Boşlukta gibiyim.
Yok:)Nickinizin gerçek hayatınızla bağlantısı var mı ?
Ya hu belki sen üzülme diye söylemiyordur, kim kimin inadına çocuk doğurur ? Benim oğlan sulalelin ilk erkek çocuğu hiç bir farkı da yok yani. Dümdüz babaanne.Haklısın ama hissiyatım sürekli bana bu kadar cocuk istemediğini çocuk sevmediğini söyleyip. Ardımdan bu hareketi yapması. Belki anlamışsındır bu şekilde hissettiklerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?