• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim benden önce gebe kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

falbaktirann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
323
133
103
Merhaba. Ben 3 yıllık evliyim 1 düşüğüm oldu temmuz ayında sonrasında gebelik yaşamadım. Eltim evleneli 5ay oluyor 2 aylık hamime oldugunu öğrendim. Konusmuyoruz küsüz zaten kıskançlığım asla yok ama kendimi kötü hissettim tabi. İlk torun olacak sizce bu duruma takılmalımıyım? Hani ilk torun çok sevilir herşey ona yapılır gibisşnden yoksa benim de olunca sevilirmi? Boşlukta gibiyim.

Merhaba. Ben 3 yıllık evliyim 1 düşüğüm oldu temmuz ayında sonrasında gebelik yaşamadım. Eltim evleneli 5ay oluyor 2 aylık hamime oldugunu öğrendim. Konusmuyoruz küsüz zaten kıskançlığım asla yok ama kendimi kötü hissettim tabi. İlk torun olacak sizce bu duruma takılmalımıyım? Hani ilk torun çok sevilir herşey ona yapılır gibisşnden yoksa benim de olunca sevilirmi? Boşlukta gibiyim.
Canım en kısa zamanda rabbim kucağını doldursun şuan tedavi aşamasındayım evin tek erkeği ile evliyim yani benden çocuk bekliyor tüm ahalii boşver kim severse sevsin senin sağlıklı çocuğun olsunda varsın ilk torun sevilsin

Bu duruma takilsaniz elinizden ne gelecek?

Kıyaslamayı bırakın bence.. İlk torun son torun olunca ne oluyor ? Neden sevilmesin birileri sevsin diye mi çocuk yapacaksınız.

Yaşadığın durum belki hayal kırıklığı seni uzuyor ama sen kendini ve eşini böyle bir süreçte yıpratma. Sevgi ile büyütmek istiyorsun daha onlar gelmeden onların sevgi ortamlarini inşaa etmek istiyorsun çok tatlı bir düşünce ama sen ailesi olarak çocuğunun yanında ol varsın ilk torun olmasın. İnşallah en kısa zamanda evlatlarınız olur. Gerekirse görme eltini. Zaten kussunuz vardir bir şeyler. Sen kendi ailene eşine odaklan

Herkesin nasibi baska. Ne zaman olacagini Allah bilir.Bunda takilacak bir sey yok ama illa ki üzülürsün tabiki. Sen ugrastigin halde olmadigi icin o da.
Ilk torun diye niye kayirsinlar. Bu karakterde bir insanlar mi? Oyle bir sey yaparlarsa ilişiği kes bence

Yani hanedanliga veliaht dogurmuyorsa ilk olmasinin bir onemi yok. Sonucta kucucuk masum bebek saglicakla gelsin insallah dua edin. Kiskancligim yok demişsiniz ama bence ilk cocugu eltinizin doguracak olmasi sizi rahatsiz etmis. Masum bebekler uzerinden birbirinize boyle kiskancliklar yapmayin. Allah size de saglikli bir evlat nasip etsin kacinci torun olacaginin onemi yok. Kendinize doguruyorsunuz sonucta sulaleye degil

Kıskançlık değil ama belki kötü deneyimleriniz biraz bu şekilde dusunmenize sebep oluyordur. Bunun dışında bence ilk torun olmaması daha iyi olur, çünkü öyle de karisani çok oluyor, bir de tecrübesiz oluyorlar uzun zamandır bebek bakmamış oluyorlar, devir de değişti onun da hamligi oluyor acemilik atarlar öyle düşünün. Allah size de hayırlısıyla evlat nasip etsin.

Herkesin nasibi baska. Ne zaman olacagini Allah bilir.Bunda takilacak bir sey yok ama illa ki üzülürsün tabiki. Sen ugrastigin halde olmadigi icin o da.
Ilk torun diye niye kayirsinlar. Bu karakterde bir insanlar mi? Oyle bir sey yaparlarsa ilişiği kes bence
Yüzüme karşı benim 3 oglum var kız olursa ayrı severim diyen bi kadın

Hassasliginiza veriyorum ,lütfen kalbinizi böyle kotuluklerden arındırmaya çalışın.

Çocuğunuzu birilerinin sevmesine ihtiyacınız mı var? Sizin sevginiz ona yeter. Ki ay bu sonradan doğdu bunu az sevelim diyeceğini sanmıyorum kimsenin. Siz Sadece geri planda kalmak istemiyorsunuz. Psikolojik bir yarışa girmişsiniz gibi hissettim kendi içinizde.
Her nasibin bir zamanı vardır. Siz İçinizi temiz tutun,kötü hissetmeyin. Allah size de sağlıklı hayırlı bi evlat versin 🎀

Hassasliginiza veriyorum ,lütfen kalbinizi böyle kotuluklerden arındırmaya çalışın.
Haklısın ama hissiyatım sürekli bana bu kadar cocuk istemediğini çocuk sevmediğini söyleyip. Ardımdan bu hareketi yapması. Belki anlamışsındır bu şekilde hissettiklerimi

Rabbim kucağınıza tez vakitte doldursun. Sizi anlayabiliyorum. İçinizde burukluk oluşmuş olabilir. Ben evlenirken eşimin sağlık problemlerinden dolayı çocuğum olmayacağını bilerek evlendim. Ve evet çevremde hamilelik haberi alınca onlar adına sevinsemde içimde eksiklik burukluk oluyordu. Üstüne birde hamile kalıp düşük yaşadım. Ama kalbinizi temiz tutun. Allah kimseyi kucağı boş bırakmasın daha doğrusu anne olabilecek anneliğinj yerine getirebilecek kişilerin kucagini boş bırakmasın. Ne güzel eltinizin çocuğu oluyor . Kucağı boş kalmıyor. Buna sevinin mesela. Allah sizede nasip etsin inşallah en kısa sürede. Ben hep iyi düşündüm kendime dua ederken sahip olamayan herkes için ettim. Ve şükür pes peşe iki çocuğum oldu ilki tedaviyle ikinci sürpriz olarak geldi dünyaya. Kalbinizi temiz tutun lütfen. İlk torun son torun ne fark eder. Siz sevin çocuğunuzu başkası sevmese ne olur . Sevmeyen ilkini de sevmez ikinci de sonuncuda ne fark eder Allah aşkına. Boş düşüncelerden arının lütfen bi silkelenin. Kendinizi tedavinize odaklayin cekirdek ailenize odaklayin gerisi boş

Haklısın ama hissiyatım sürekli bana bu kadar cocuk istemediğini çocuk sevmediğini söyleyip. Ardımdan bu hareketi yapması. Belki anlamışsındır bu şekilde hissettiklerimi
Ya hu belki sen üzülme diye söylemiyordur, kim kimin inadına çocuk doğurur ? Benim oğlan sulalelin ilk erkek çocuğu hiç bir farkı da yok yani. Dümdüz babaanne.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X