yo kusura bakacak bir durum yok, yol yordam bilmiyorlar ve yeni aldıkları gelinin ailesi ile yapıları birebir uyuyor zaten,
benim ailem ve dolayısıyla ben fazla geliyoruz onlara zaten,
benim kaliteli bir insanın davranması gerektiğinin düşündüğüm şekildeki bir çok davranışıma ya anlam veremiyor ya da gülüyorlar..
en son benim ailemi çağırmayıp, onunkini çağırmanız çok ayıp, ben arkanızdan değil yüzünüze söylüyorum, başkasından duymayın ama bunu benim aileme yapamazsınız, yaparsanız ben de söylerim dedim..
ailecek garip bir espri anlayışınız var demekki ...
size göre garip başkalarına göre zekice..
başkaları da sizin aileniz oluyor sanırım. (anne-baba-kardeş-eş-çocuk)
olayların yaptığım espri ile bir ilgisi yok arkadaşlar, ben konu tam anlaşılsın diye o kısmını anlattım, benim yaptığım espriden bağımsız olarak eltimin iki tane teyzesi düğünden sonra onu kenara çekip benim onun annesine pislik dediğimi söylemişler, ben onun annesini görmedim bile düğünde takımı takıp uzaklaştım, ayrıca kayıncalidem de madem bu iddianız var, o zaman düğün cd.sini çıkarın izleyip kendim göreyim gelinimin böyle söyleyip siylemediğini demiş bunun üzerine cdnin kaybolduğunu ve hala bulamadıklarını ifade etmişler,
yani durum benim yaptığım espriden değil eltimin teyzelerinin-neden olduğunu bilmediğim bir şekilde-bizim aramızı bozmak için gösterdikleri çabadan kaynaklanıyor..
durum bu..
ne oldugunu soylemedınız ama olayların bu duruma gelmesının sebebı bence sızın yaptıgınız esprı ve bence sızde boyle oldugunu bılıyorsunuz ama sırf burda kendınızı haklı cıkarmak ıcın onun ne oldugunu anlatmıyorsunuzzzzz gıbı geldı bana
amacım gerçekten bu olsaydı,
ben bir espri yaptım diye hiç anlatmazdım öyle değil mi,
sizlerin de dediğiniz gibi ben mesafemi koruyorum, ama eltimin annesinin aptalca konuşmaları da sinirlerimi bozuyor,
her aynı ortama girişimizde annesi oturup beni inceliyor, hatta annemi bile inceliyor kadın,
ben yine güler yüzümü bozmamaya çalışıyorum ama sinirlerim bozuluyor,
bu denli kalitesiz hareketlere maruz kalacak bir şey yapmadığımı düşünüyorum ama malesef etrafınızdaki insanları seçemiyorsunuz..
basit basit hareketler basit basit tavırlar..ben kendimi çekip soğuk davranıyorum bu sefer de kayınvalidem ve kayınpederim bana cephe alıyor,
hepsi bir tuhaf..her oraya gidişimde akşam hatta bir kaç akşam sinirden uyuyamıyorum, resmen huzurumu bozuyorlar..
bu yorumunuz konuyla bağlantısı olmayan gereksiz bir yorum bence,
uzatmayın isterseniz, konuya bir yorum yapmak istemiyorsanızi yorum yapmak zorunda değilsiniz.
sizlerin de dediğiniz gibi ben mesafemi koruyorum, ama eltimin annesinin aptalca konuşmaları da sinirlerimi bozuyor,
her aynı ortama girişimizde annesi oturup beni inceliyor, hatta annemi bile inceliyor kadın,
ben yine güler yüzümü bozmamaya çalışıyorum ama sinirlerim bozuluyor,
bu denli kalitesiz hareketlere maruz kalacak bir şey yapmadığımı düşünüyorum ama malesef etrafınızdaki insanları seçemiyorsunuz..
basit basit hareketler basit basit tavırlar..ben kendimi çekip soğuk davranıyorum bu sefer de kayınvalidem ve kayınpederim bana cephe alıyor,
hepsi bir tuhaf..her oraya gidişimde akşam hatta bir kaç akşam sinirden uyuyamıyorum, resmen huzurumu bozuyorlar..
madem oyle ozaman konuyu tam anlatında bızde sıze ona gore cevap yazalım
madem oyle ozaman konuyu tam anlatında bızde sıze ona gore cevap yazalım
Eltinin ailesiyle senin ailen neden sürekli biraraya geliyor ki anlayamadım.
Düğünden dugune, ya da Allah geçinden versin cenazeden cenazeye.
Onları ortak buluşturacak ortam sayısı kactir ki?
ders çalışacağım sizi bekliyorum, lütfen yalansız olarak anlatır mısınız esprinizi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?