Eltim, ailesi ve eşimin ailesi

canım senin için söylemiyorum kusura bakma,genelleme yapıorum ama şimdi kendi hayatımda "kalite"den söz eden "asalet"ten söz eden kimle karşılaştıysam en kalitesiz en çirkef hareketleri onların yaptığını gördüm...

senin için söylemiyorum,ama artık kaliteliyim lafını duyduğum yerden kaçar oldum

aklıma takılan bişi var sen nasıl bir espri yapmışsınki o mutlu ortam böle gerilmiş?

ayyy ne kadar çocukça yaa, bu insanlarla muhatap bile olma yaaa, cidden salla gitsin

rica etsem o günkü esprinizi anlatabilir misiniz ?? çok merak ettim de... eltinizin teyzesi "dandik" kelimesini neye dayanarak etmiş olmalı ki ?

ne oldugunu soylemedınız ama olayların bu duruma gelmesının sebebı bence sızın yaptıgınız esprı ve bence sızde boyle oldugunu bılıyorsunuz ama sırf burda kendınızı haklı cıkarmak ıcın onun ne oldugunu anlatmıyorsunuzzzzz gıbı geldı bana

amacım gerçekten bu olsaydı,
ben bir espri yaptım diye hiç anlatmazdım öyle değil mi,

Eltinin ailesiyle senin ailen neden sürekli biraraya geliyor ki anlayamadım.

Düğünden dugune, ya da Allah geçinden versin cenazeden cenazeye.

Onları ortak buluşturacak ortam sayısı kactir ki?

bu yorumunuz konuyla bağlantısı olmayan gereksiz bir yorum bence,
uzatmayın isterseniz, konuya bir yorum yapmak istemiyorsanızi yorum yapmak zorunda değilsiniz.

yo çok bağlantılı aslında anneniz gibi densiz bir espri anlayışına sahipseniz eltiniz haklı...

uzatmıyorum. yorum yapmak istemesem yazmam değil mi?

madem oyle ozaman konuyu tam anlatında bızde sıze ona gore cevap yazalım

peki espri dediğim şu, onların memleketlerinin ağzıyla ve gülen bir yüz ifadesi ile ;

'gız gızım bizim oğlanın niye kurdelesi yok, ceketini mi delek şimdi naapak :)' dedim..
bu kadar işte, akabinde bunu söylediğim teyzesi bana dönüp 'sus ortalığı karıştırma dagalah' dedi bana,
diğeri ded bana mutsuzluklar diledi en başta da anlattığım gibi..
ama farkettiniz heralde annesi yok ortada, ve bu olaydan sonra bu teyzeler benim onun annesine hakaret ettiğim yalanını uyduruyorlar..

madem oyle ozaman konuyu tam anlatında bızde sıze ona gore cevap yazalım

peki espri dediğim şu, onların memleketlerinin ağzıyla ve gülen bir yüz ifadesi ile ;

'gız gızım bizim oğlanın niye kurdelesi yok, ceketini mi delek şimdi naapak :)' dedim..
bu kadar işte, akabinde bunu söylediğim teyzesi bana dönüp 'sus ortalığı karıştırma dangalah' dedi bana,
diğeri ded bana mutsuzluklar diledi en başta da anlattığım gibi..
ama farkettiniz heralde annesi yok ortada, ve bu olaydan sonra bu teyzeler benim onun annesine hakaret ettiğim yalanını uyduruyorlar..

son 1 ay içine, görümcemi görmeye geldiler, görümcemi istemeye geldiler ve görümcemin nişanı oldu..
tüm bunlara eltimin ailesi davetliydi ve benim ailem sadece nişana davet edildi, sorduğumda da aile arasında yapmak istedik yavrum gibi salak bir açıklama yaptılar..biraraya gelme olayı bu yani bundan sonra da ancak görümcemin düğününde zaten..son zamanlarda bu kadar sık görüşünce sinirlerim kaldırmadı da bu konuyu açtım zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…