Ailem karşı çıktı evlenmeme ama onlarda eşimle ve ailesiyle iyi olduğumu gördükleri için şu qnda mutlular bekledikleri gibi olmadı evliliğim 2 ay bile sürmiceğini idare edemeyeceğimi düşündüler tek idare edemediğim eltim
16 yaşında evlenmis kv ile beraber oturmayi kabul etmiş ve coktan bu kadar içli dişli olmussunuz bile. Geçmiş olsunEvet baya erken evlendim aşk evliliği oldu çok şükür eşimle iyiyim mutluyum sıkıntım eltim kayınvalidemle anlaşıyorum ama üzerime yürüyüp çığlıklar atıyor nasıl boşvereyim ki
Evet baya erken evlendim aşk evliliği oldu çok şükür eşimle iyiyim mutluyum sıkıntım eltim kayınvalidemle anlaşıyorum ama üzerime yürüyüp çığlıklar atıyor nasıl boşvereyim ki
Aynı binada oturmak böyle oluyo malesef. Bende öyleyim. Biran önce taşınmak istiyorum. Sizin işinizde ortakmış daha kötü. Duymazdan gelin. Ben öyle yapıyorum. Yoksa hergün aynı şey çekilmez.1 senelik evliyim kavınvalidem ile birlikte yaşıyorum alt kattada eltim yaşıyor yeni hamileyim ve düşük tehlikem var kayınvalidem iş göstertmiyor düşük yaparım diye eltimde inip çıktıkça görüyor ve kıskanıyor her gün bir olay bi kavga sıkıldım yeni değil bunlar gerçi ilk evlendiğim haftadan başlamıştı onlar balayına gitti ben gidemedim onlar dış çekim çekindi bende olmadı bide işimiz ortak en büyük sıkıntı orda herşey sorun kayınvalidemle hiç anlaşamamışlar yıllardan beri ama benden ne istiyo eşi içine atmaktan panik atak geçirdi ve hiç durmadan her olayda kayınvalideme benim eşim hasta onla ilgileneceksiniz diye sıkıştırıyo yine panik atak olcak diye korkutuyo her olayda bunu öne sürüyo ne yapmalıyım akıl verin çok sıkıldım bu olaylardan.
16 yasini dolduran bile evlenilebiliyo hanimefendi ayrica cocuk dogurmak icin de nikaha gerek yok neler uydurdunuz hemen adami kodese tiktiniz : ))))) tabii ki ben de olsam kucucuk kizin evlenmesine musade etmem de ailesi etmis o onlarin cehaletiEltini geçtim de başka bir soru soracağım 17 olmadın reşit değilsin resmi nikahın yoktur.Eşini çocuk şubeye bildirir hastane farkında mısınız bunun hakkında kamu davası açılır bunu göze alıp nikahtan önce nasıl çocuk yaptınız?hiç mi aklı başında biri yok etrafınızda sen daha yasalara göre çocuksun ya ne aşkı resmen çocuk istismarı bu.aşk evliliği falan diye süsleyerek anlatıyorsun birde.Allah akıl fikir versin senin ailene de eşin olacak istismarcının ailesine de
Kafamdan uydurmuyorum ebeyim ben hanımefendi:)))) Hakkari'de çalışırken günde mutlaka 3 vaka gebelikle ilgili problemi olduğu için hastaneye başvurur bizde direkt hastane polisini arardık.Şu an başka bir ilde aile hekimligindeyim 17 yaş altı gebe tespit ettim ve polise bildirdim.17 yaşını doldurmadan aile rızası dahi olsa resmi nikah kıyılamaz.16 yasini dolduran bile evlenilebiliyo hanimefendi ayrica cocuk dogurmak icin de nikaha gerek yok neler uydurdunuz hemen adami kodese tiktiniz : ))))) tabii ki ben de olsam kucucuk kizin evlenmesine musade etmem de ailesi etmis o onlarin cehaleti
17 gün sonra reşit oluyorum yazmışsınız nikah için resitlik anladım ben resmi nikah var yani.17 bitince resmi nikah aile izniyle yapılır 18 bitince tamamen reşit olursunuz aile iznine gerek kalmaz.ailen biraz olsun aklı başında davranmış ailen verse eşin alacakmış hemen maşallah bende aşk evliliği yaptım tanıştığımızda reşit değildim ama atlı kovalamiyordu yani ne bu acele18 den gün aldığın zaman aile imzasıyla evlene biliyorsun önce resmş nikah sonra düğün oldu 1 seneyi söyle açıklayayım 10 aylık evliyim neredeyse 1 sene ailem resmi nikah olmadan evlendirtmedi